Hvordan å Bygge en Trådløse Hjem Sikkerhet Kameraet System Ut Av Gamle Smarttelefoner

0
85

I disse dager, bygger på et trådløse hjem sikkerhet kameraet system er egentlig ikke en stor avtale, spesielt hvis du har det riktige utstyret. Trådløse IP webkameraer er ideelt, fordi de kan være plassert hvor som helst i huset, og de trenger ikke å være koblet til en datamaskin. Men hvis du ikke har noen trådløse kameraer, gamle smarttelefoner fungerer like bra. Husk skjønt, noen hjem sikkerhetssystem, om DIY eller kommersielle kan ikke være så trygg som tror

Hjem Sikkerhetssystemer Kan Ikke Være Så Trygg Som Du Tror

Hjem Sikkerhetssystemer Kan Ikke Være Så Trygg Som Du Tror
Her tar vi en titt på noen av de mest kjente smart home security hacks – utforske hva som skjedde og hvorfor det skjedde.
Les Mer

.

Det er, for å skape akkurat slik en trådløs overvåking nettverk ved hjelp av ikke trådløst webkameraer, men trådløs smarttelefoner. Fortrinnsvis gammel, utslitt smarttelefoner et par generasjoner tilbake som du venstre sitter i soverommet dresser mater etter at du oppgraderer til den nyeste og beste telefonen eller tablett.

Det er virkelig en avfall, er det ikke? Kanskje din kone handlet i sin første generasjon iPhone for de nyeste modell med et bedre kamera. Kanskje, som meg, har du fortsatt hang på den gamle Android-du kjøpte for et tiår siden. Det var ganske kult på den tiden, men nå er det tjene som en støv solfangeren på øverste hylle i skapet.

Vel, jeg inviterer dere til å samle opp alle de såkalte “ubrukelig” smarttelefoner, og vurdere følgende gjennom trinnene i denne artikkelen for å forvandle dem til trådløse enheter med webkamera

Hvordan å Bruke Smarttelefonen som et Webkamera til Datamaskinen

Hvordan å Bruke Smarttelefonen som et Webkamera til Datamaskinen
Mangler et webkamera? Bruk din Android-enhet som et webkamera til din datamaskin!
Les Mer

som du kan bruke til å bygge ditt eget hjem overvåking nettverk for gratis.

Å Velge Riktig Trådløst Webkamera App

Den vanskeligste delen om å bygge ditt eget hjem sikkerhetssystem

Bygg Din Egen DIY Home Security System med Tekst Meldinger

Bygg Din Egen DIY Home Security System med Tekst Meldinger
Å bygge en DIY security system med en Arduino er en flott måte å lære mer om teknologi, så hvorfor ikke lage en security system som sender en tekstmelding når det registrerer bevegelse?
Les Mer

er nok bare å finne den rette app for den gamle telefonen. Den dårlige nyheten er at de fleste vanlige telefoner (dumbphones), du er ikke sannsynlig å finne en god løsning selv om det er en kameratelefon. Imidlertid, hvis det er en gammel smarttelefon som kjører Android eller iOS, og har Wi-Fi-kapasitet, oddsen er ganske bra, det er en gammel app der ute som kan slå den inn i et IP-kamera.

For å få til denne artikkelen, bestemte jeg meg for å bruke et populært gratis app som fungerer på de fleste eldre Android-enheter, kalt BL IP-Kamera. Noen app som gjør telefonen til en IP-kamera vil fungere fint selv.

Med BL IP-Kamera, bare å starte programmet, blar du til bunnen, og klikk på Start kameraet.

Det kan hende du ønsker å gi det et beskrivende navn. For eksempel, siden denne telefonen ble pekt ut av vinduet mot bakgården, jeg kalte det “bakgård”.

Standardinnstillingene er allerede ganske mye satt opp slik du vil trenge dem for å være hvis du ønsker å holde telefonen fungerer som en IP-webkamera

Bruk Din iPhone som et Webkamera: Her er Hvordan

Bruk Din iPhone som et Webkamera: Her er Hvordan
Visste du at det er mulig å bruke din iPhone som et webkamera? Du kan bruke det som en baby monitor, et kjæledyr skjermen, eller enda sikkerhet kamera.
Les Mer

24 timer i døgnet, men det kan være lurt å sørge for at muligheten til å la Wi-Fi være på i dvalemodus -> Alltid er aktivert, slik at telefonen fortsetter streaming på ubestemt tid.

Uansett hvilken smarttelefon du bruker, og uansett hvilken app du bruker for å aktivere IP-webkamera-funksjonen, vil det gi deg en IP-adresse og port for nye trådløse webkamera høyre på skjermen når det er streaming. Hvis ikke på selve skjermen, kan du vanligvis finne broadcast IP-adresse i innstillinger.

Å Plassere Din Smarttelefoner

Plassering saker. Siden disse er smarttelefoner, du kommer til å trenge å være sikker på hvor du setter den opp er i nærheten av en stikkontakt. Vanligvis windows er, så hvis du prop kameraet på en vinduskarm som jeg har gjort her, og det funker ganske bra.

Hvis du ikke har et vindu med et fint sted å kile telefonen mens peker mot det området du ønsker å overvåke, andre alternativer er å bruke 3M montering strimler til fast hold telefonen mot vinduet. En annen løsning er å kjøpe en suge-cup-bil basert smarttelefon holderen

Å kjøpe en Ny Smarttelefon? Alt Tilbehøret Du vil (Sannsynligvis) det Må

Å kjøpe en Ny Smarttelefon? Alt Tilbehøret Du vil (Sannsynligvis) det Må
Den nye telefonen har kommet. Det er skinnende, dyrebar, og spekket med muligheter. Det sitter alene, sammen med en vanlig lader, og lite annet, men dette er ikke rettferdig på den nye smarttelefonen.
Les Mer

og bruke dette til å feste telefonen til vinduet. Disse fungerer bra fordi du kan vinkle kameraet i hvilken som helst retning du ønsker.

Når du har aktivert hver av telefonene og plassert dem i hele huset for å overvåke ulike windows (utenfor) eller rom (inne), er du klar til å sette opp din PC-basert overvåking stasjon.

Angi IP-Kamera Overvåkning Station

For å sette opp overvåking stasjon, og jeg faktisk liker en app som heter ContaCam fordi det har vært rundt en stund, og oppdateres jevnlig. Skaperen har appen og alle oppdateringer for helt gratis, så behage hjelpe å holde den kjører med minst tilbyr en donasjon. Programvaren er veldig enkel å bruke, rask å sette opp, og fungerer med langt færre begrensninger enn de fleste andre “gratis” – versjoner av premium-webkamera-overvåking-programmer

Logg Ditt Hjem Aktivitet Med Google Ark og USB-Kameraer

Logg Ditt Hjem Aktivitet Med Google Ark og USB-Kameraer
Hvis du har en USB-kameraet og en datamaskin, har du allerede alt du trenger for å sette opp en billig motion detection system.
Les Mer

.

Når du først starter ContaCam, klikker du bare på Ta menyelementet til, og velg Nettverk.

Fyll inn IP-informasjon fra IP-webkamera appen du bruker på din smarttelefon. “Andre Kamera (HTTP motion jpeg)” – alternativet er det som fungerer for de fleste smartphone IP webkamera apps, selv om noen kan bruke bilder, så det kan hende du må prøve heller, og se hvilken som fungerer.

Når jeg har lagt alle tre smarttelefoner til mitt hjem sikkerhetssystem, her er hva desktop-programmet ser ut som.

Nettstedet for ContaCam nevner ikke noe kamera grenser, så jeg antar du er bare begrenset av din system ressurser og plass på skjermen

For Mye Plass På Skjermen? 6 Måter Å Bruke Flere Skjermer Mac Oppsett

For Mye Plass På Skjermen? 6 Måter Å Bruke Flere Skjermer Mac Oppsett
Så du angi Mac-en din opp med en ekstra skjerm, noe som var veldig spennende – men nå har du ingen anelse om hva du skal gjøre med all den plass.
Les Mer

.

ContaCam Funksjoner

Jeg liker IP-kamera overvåking programvare hvor oppsett er ikke på langt nær så sensitive eller komplisert som alle andre overvåking programvare verktøy der ute. Det er utrolig enkelt å sette opp, og når du gjør det er mange tilgjengelige verktøy for å fange øyeblikksbilder, live video bevegelsesvarsling, og mer.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på “Snapshot” – ikonet nederst i noen av live video feeds til å ta et bilde skjermbilde av videoen.

Du kan også klikke på Innstillinger – ikonet for noen av kameraene, og klikk på Snapshot – fanen for å se noen av funksjonene tilgjengelig for å ta live-bilder bilder.

Du kan For eksempel space apart flere bilder en eller flere sekunder, kan du planlegge en serie av bilder til å automatisk bli fanget i løpet av et bestemt tidsrom, og du kan selv sette opp en tilkobling til FTP-serveren der du kanskje ønsker å lette sitt hjerte for disse filene og få tilgang til dem eksternt.

Du har også funksjoner for bevegelsesvarsling

10 Smarte Måter Bevegelsesdetektorer Kan Forbedre Ditt Liv

10 Smarte Måter Bevegelsesdetektorer Kan Forbedre Ditt Liv
Bevegelsessensoren er en av de viktigste delene til å gjøre ditt hjem smart. Her er et kort blikk på ulike måter i som bevegelsesdetektorer vil gjøre livet mye enklere.
Les Mer

tilgjengelig på Bevegelse Deteksjon kategorien. Her kan du angi hvor mange sekunder før og etter bevegelse, for å ta opp video, du kan bare ha bevegelsesvarsling aktiv i løpet av en bestemt tidsperiode, og gjerne med bilder du har muligheten til å automatisk laste opp disse videoer til en FTP-server

3 Gode Måter å Automatisk Backup og Synkronisere Data på Android

3 Gode Måter å Automatisk Backup og Synkronisere Data på Android
Ikke mist dine data! Sørge for at du holder det alt støttet opp. For at la oss hjelpe deg ut.
Les Mer

.

Du kan enkelt konfigurere bare visse deler av kameraet vinduet for å tjene som en bevegelsessensor. Bare klikk på den blå rutenett bokser til å legge til eller fjerne blått rutenett bokser, som fjerner motion sensing for det området av skjermen.

Dette er starten på en strålende hjem overvåking nettverk som du kan enkelt vedlikeholde ved å sykle gjennom hver “webcam” hver gang du eller noen av dine familiemedlemmer handel av sin “gamle” smarttelefon. Hvorfor kaste dem ut

Sannheten Om e-Resirkulering av Avfall og Dens Effektivitet

Sannheten Om e-Resirkulering av Avfall og Dens Effektivitet
Verden produserer mer e-avfall enn noen gang før. Vi bør være resirkulere den, men det er noen problemer med det, som du kanskje ikke klar over.
Les Mer

? Ta det 2-år gamle smarttelefon, og erstatte en av de eldre “IP webkameraer” i ditt hjem overvåking nettverk. Eller, enda bedre, legge til og utvide nettverket ved hjelp av det gamle smarttelefon.

Lag Din Overvåkningssystem

Det er ingen ende til creative bruker kan du sette disse gamle enheter til. Hele konseptet med å bruke noen gamle smarttelefon som et trådløst webkamera bare gjør hele trådløse hjem sikkerhet kameraet system langt mer fleksibel og skalerbar. Du kan plassere din smarttelefon webkameraer hvor som helst i det hele tatt, og så lenge de er innenfor rekkevidde av et Wi-Fi-nettverk, du er flink til å gå. Bedre ennå, kan du unngå å bidra til den stadig økende haug av skadelige forbruker avfall

Du Skal Konsumere: The Story of Consumer Electronics [Funksjon]

Du Skal Konsumere: The Story of Consumer Electronics [Funksjon]
Hvert år, utstillinger rundt om i verden presentere nye high-tech-enheter, dyre leker som kommer med mange løfter. De har som mål å gjøre livene våre lettere, mer moro, super oppkoblet, og selvfølgelig de er status…
Les Mer

og det er noe å være stolt av.

Hva smarttelefoner gjorde du legg til din trådløse surveillance system? Hvilke apper som brukte du? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Image Credit: giggsy25 via Shutterstock.com