Hur man Bygger en Wireless Home Security Camera System Av Gamla Smartphones

0
165

Dessa dagar, att bygga en wireless home security camera system är egentligen inte en så stor affär, särskilt om du har rätt utrustning. Trådlös IP-webbkameror är idealiska, eftersom de kan placeras var som helst i huset och att de inte behöver vara ansluten till en dator. Men om du inte har några trådlösa kameror, gamla smartphones fungerar lika bra. Kom dock ihåg, någon home security system, oavsett om DIY eller kommersiella kanske inte vara så säker som din tror

Home Security System Kan Inte Vara Så Säker Som Du Tror

Home Security System Kan Inte Vara Så Säker Som Du Tror
Här tar vi en titt på några av de mest anmärkningsvärda smart home security hack – att utforska vad som hände och varför det hände.
Läs Mer

.

Det är att skapa just en sådan trådlös övervakning inte trådlöst nätverk med hjälp av webbkameror, men trådlösa smartphones. Helst gamla, slitna smartphones några generationer tillbaka som du lämnade sitter i ditt sovrum byrålådan efter att du uppgraderar till den senaste och bästa telefonen eller tablett.

Det är verkligen ett slöseri, är det inte? Kanske din fru handlas i hennes första generationens iPhone för den nyaste modellen med en bättre kamera. Kanske, som jag, har du fortfarande hängde på det gamla Android som du köpte för tio år sedan. Det var ganska cool på den tiden, men nu är det som tjänar som en dammsamlare på översta hyllan i din garderob.

Tja, jag inbjuder dig att samla upp alla dessa så kallade “onödiga” smartphones, och tänka på att följa instruktionerna i denna artikel för att omvandla dem till trådlösa enheter webbkamera

Hur du Använder Din Smartphone som en Webbkamera till Din Dator

Hur du Använder Din Smartphone som en Webbkamera till Din Dator
Saknar en webbkamera? Använd din Android-enhet som en webbkamera till din dator!
Läs Mer

som du kan använda för att bygga ditt eget hem, surveillance network gratis.

Att Välja Rätt Trådlös Webbkamera App

Den svåraste delen om att bygga ditt eget hem security system

Bygg Din Egen DIY Home Security System med Sms

Bygg Din Egen DIY Home Security System med Sms
Att bygga en DIY-security-system med en Arduino är ett bra sätt att lära sig mer om teknik, så varför inte skapa en trygghet som skickar ett sms när den upptäcker rörelse?
Läs Mer

är nog bara att hitta rätt app för den gamla telefonen. Den dåliga nyheten är att för de flesta vanliga telefoner (dumbphones), du är inte troligt att hitta en bra lösning, även om det är en kamera telefon. Men om det är en gammal smartphone som kör Android eller iOS, och har Wi-Fi-funktion, oddsen är ganska bra att det är en gammal app som kan förvandla det till en IP-kamera.

För att skapa denna artikel, jag bestämde mig för att använda ett populärt gratis app som fungerar på de flesta äldre Android-enheter, kallas BL IP-Kamera. Någon app som förvandlar din telefon till en IP-kamera kommer att fungera bra ändå.

Med BL IP-Kamera, bara att starta programmet, bläddrar du till bottenoch klicka på Starta kameran.

Du kanske vill ge den ett beskrivande namn. Till exempel eftersom den här telefonen pekade ut genom fönstret mot bakgården, jag kallade det för “bakgård”.

Standardinställningarna är redan ganska mycket som du skulle behöva dem att vara på om du vill att telefonen fungerar som en IP-webbkamera

Använd Din iPhone som en Webbkamera: Här är Hur

Använd Din iPhone som en Webbkamera: Här är Hur
Visste du att det är möjligt att använda din iPhone som en webbkamera? Du kan använda det som en baby monitor, en pet-bildskärm eller till och med övervakningskamera.
Läs Mer

24 timmar en dag, men du kanske vill se till att alternativet Behåll Wi-Fi vid viloläge -> Alltid är aktiverad så att telefonen fortsätter streaming på obestämd tid.

Oavsett vilken smartphone du använder, och oavsett vilken app du använder för att aktivera IP-webbkamera funktion, det kommer att ge dig en IP-adress och port för din nya trådlösa webcam direkt på skärmen när det är streaming. Om inte på själva skärmen, kan du normalt hitta broadcast IP-adress i inställningarna.

Placera Din Smartphones

Placering frågor. Eftersom dessa smartphones, du kommer att behöva för att vara säker på den plats där du sätter upp är nära ett vägguttag. Vanligtvis fönster, så om du prop kameran på en fönsterbräda som jag har gjort här, det fungerar ganska bra.

Om du inte har ett fönster med ett trevligt ställe att kila fast telefon samtidigt som pekar mot det område du vill bevaka, andra alternativ är att använda 3M monteringslister att stadigt hålla telefonen mot fönstret. En annan lösning är att köpa en sug-koppen baserat bil smartphone hållare

Att köpa en Ny Smartphone? Alla Tillbehör Du (Förmodligen) Måste

Att köpa en Ny Smartphone? Alla Tillbehör Du (Förmodligen) Måste
Din nya telefon har kommit. Det är glänsande ädelstenar, och fylld med möjligheter. Det sitter ensam, tillsammans med en vanlig laddare, och lite annat — men det är inte rättvist på din nya smartphone.
Läs Mer

och använda det för att fästa din telefon till fönstret. Dessa fungerar bra eftersom du kan vinkla kameran i vilken riktning du vill.

När du har aktiverat alla dina telefoner och placerade dem i hela huset för att övervaka olika windows (utanför) eller rum (i), du är redo att sätta upp din PC-baserad övervakning station.

Ställa in IP-Kamera Övervakning Station

För att ställa in station, jag gillar faktiskt en app som heter ContaCam eftersom det har varit runt ett tag och uppdateras ofta. Skaparen har appen och alla uppdateringar för helt gratis, så snälla hjälp till att hålla den igång med minst erbjuder en donation. Programvaran är verkligen lätt att använda, snabb att sätta upp och fungerar med betydligt färre begränsningar än de flesta andra “gratis” – versioner av premium webbkamera övervakning program

Logga in Ditt Hem Aktivitet Med Google Kalkylark och USB-Kameror

Logga in Ditt Hem Aktivitet Med Google Kalkylark och USB-Kameror
Om du har en USB-kamera och en dator, du har redan allt du behöver för att sätta upp en billig motion detection system.
Läs Mer

.

När du startar ContaCam, bara klicka på Capture – menyn, och välj Nätverk.

Fyll i IP-information från IP webcam app som du använder på din smartphone. Den “Andra Kamera (HTTP motion jpeg)” är vad som fungerar för de flesta smartphone IP webcam-appar, men vissa kan använda ögonblicksbilder, så du kan behöva prova någon och se vilket som fungerar.

När jag har lagt till alla tre smartphones till min hem-security-system, här är vad som skrivbordet ansökan ser ut.

Webbplatsen för ContaCam inte nämna någon kamera gränser, så jag antar att du endast begränsas av dina resurser och utrymme på skärmen

För Mycket Plats På Skärmen? 6 Sätt Att Använda Flera Bildskärmar Mac Inställning

För Mycket Plats På Skärmen? 6 Sätt Att Använda Flera Bildskärmar Mac Inställning
Så du ställer din Mac upp med en andra bildskärm, vilket var riktigt spännande – men nu du har ingen aning vad jag ska göra med all denna plats.
Läs Mer

.

ContaCam Funktioner

Jag tycker om IP-kamera övervakning programvara där installationen är ingenstans nära som känsliga eller komplicerat som alla andra övervakning programvara verktyg som finns där ute. Det är underbart lätt att ställa upp, och när du gör det finns en hel del verktyg som finns tillgängliga för att fånga bilder, video, motion detection, och mer.

Allt du behöver göra är att klicka på “Snapshot” – ikon i botten av någon av de live-video feeds för att fånga en bild snapshot av videon.

Du kan också klicka på Inställningar – ikonen för någon av kameror och klicka på Ögonblicksbild fliken för att se några av de funktioner som är tillgängliga för att ta levande bild ögonblicksbilder.

Du kan till exempel space apart flera ögonblicksbilder en eller flera sekunder, du kan schemalägga en serie ögonblicksbilder för att automatiskt få fångas under en viss tid, och du kan även ställa in en anslutning till en FTP-server där du vill kanske flytta filer och komma åt dem på distans.

Du har också rörelsedetektor funktioner

10 Smarta Sätt Rörelsedetektorer Kan Förbättra Ditt Liv

10 Smarta Sätt Rörelsedetektorer Kan Förbättra Ditt Liv
Motion sensor är en av de viktigaste delarna i att göra ditt hem smart. Här är en kort blick på olika sätt på vilka rörelsedetektorer kommer att göra ditt liv mycket enklare.
Läs Mer

tillgänglig på rörelsedetektering fliken. Här kan du ange hur många sekunder innan och efter rörelse upptäcks för att spela in video kan du bara har rörelsedetektor aktiv under en bestämd tidsperiod, och som med ögonblicksbilder har du möjlighet att automatiskt ladda upp videoklipp till en FTP-server

3 Bra Sätt att Automatiskt Säkerhetskopiera och Synkronisera Dina Data på Android

3 Bra Sätt att Automatiskt Säkerhetskopiera och Synkronisera Dina Data på Android
För att inte förlora din data! Se till att du hålla det hela backas upp. För att, låt oss hjälpa dig.
Läs Mer

.

Du kan enkelt konfigurera endast vissa delar av kameran fönstret för att fungera som en rörelsesensor. Klicka bara på den blå rutnät rutorna för att lägga till eller ta bort blå rutnät lådor, som tar bort rörelse avkänning för det område av skärmen.

Detta är början på en lysande hem surveillance network som du lätt kan underhålla genom att cykla genom varje “webbkamera” varje gång du eller någon av dina familjemedlemmar handel av deras “gamla” smartphone. Varför kasta ut dem

Sanningen Om e-Återvinning av Avfall och Dess Effektivitet

Sanningen Om e-Återvinning av Avfall och Dess Effektivitet
Världen producerar mer e-avfall än någonsin tidigare. Vi ska återvinna det, men det finns några problem där som du kanske inte är medveten om.
Läs Mer

? Ta detta 2-år gamla smartphone, och ersätta en av de äldre “IP-webbkameror” i ditt hem surveillance network. Eller, ännu bättre, lägga till och utöka nätverket med den gamla smartphone.

Skapa Ditt Övervakningssystem

Det finns inget slut på kreativ användning du kan sätta dessa gamla enheter. Hela konceptet med att använda alla gamla smartphone som en trådlös webbkamera bara gör hela wireless home security camera system långt mer flexibla och skalbara. Du kan placera din smartphone webbkameror någonstans alls, och så länge de är inom räckhåll för ditt Wi-Fi-nätverk, du är bra att gå. Ännu bättre, kan du undvika att bidra till att den ständigt växande högen av skadliga konsumenten avfall

Du Skall Konsumera: The Story of Consumer Electronics [- Funktionen]

Du Skall Konsumera: The Story of Consumer Electronics [- Funktionen]
Varje år, utställningar runt om i världen presentera nya högteknologiska enheter, dyra leksaker som kommer med många löften. De syftar till att göra våra liv enklare, roligare, super ansluten, och de är naturligtvis status…
Läs Mer

och det är något att vara stolt över.

Vad smartphones gjorde du lägga till ditt trådlösa övervakningssystem? Vilka program har du använt? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Image Credit: giggsy25 via Shutterstock.com