Hoe doen de semi-autonome systemen in de nieuwe Audi A8 op stapel?

0
40

The sensors on the new Audi A8

De sensoren op de nieuwe Audi A8

Semi-autonome veiligheid en gemak zijn de kenmerken naar voren gekomen als een nieuwe slagveld in de wereld van high-end luxe-auto ‘ s. BMW, Audi en Mercedes hebben al hun vlaggenschepen te debuut nieuwe suites van driver assistance-technologie gericht op het maken van de reis veiliger en gemakkelijker. Zo, die heeft de meest geavanceerde semi-autonome instelling: de Audi A8, BMW 7-Serie of Mercedes S-Klasse? En hoe doen ze stapelen tegen de Tesla Model S?

Audi A8

Audi lanceert de nieuwe A8 in een luxueus evenement in Barcelona gisteren, het onthullen van een auto die is absoluut vol met slimme tech, van de weg-het lezen van de vering in een volledig gedigitaliseerd cockpit. Maar de kop van de functie is het ongelooflijk verfijnde Audi AI semi-autonome driver assist.

Het bedrijf is facturering Audi AI als de eerste autonoom rijden-systeem te bereiken Niveau 3 vermogen, ook wel bekend als Voorwaardelijke Automatisering. Dat betekent in feite als het systeem actief is, stuurprogramma ‘ s (en we gebruiken dat woord bedachtzaam) kunt bladeren door een tijdschrift of een e-mailbericht opstellen, maar ze moeten nog steeds klaar te hernemen controle in het geval dat de auto wordt overdonderd door een zeer netelige toestand van de weg.

Op het moment dat de Niveau 3 AI Traffic Jam Piloot werkt in stop/start-verkeer tot 60 km/h-met 37 km / u). Het kan alleen worden ingeschakeld wanneer de auto op snelwegen met een barrière tussen het verkeer kop de andere kant op, en grepen de gas geven, remmen en sturen. Het probleem met dit alles? Tenzij je in Duitsland, dan is het waarschijnlijk gewoon niet legaal.

De regels variëren van staat tot staat in Amerika, terwijl Australië heeft geen wettelijk kader voor een dergelijk systeem. Het is hetzelfde verhaal in China. Als een resultaat, de technologie simpelweg niet op het aanbod in die plaatsen. Wat meer is, het kan niet achteraf worden ingebouwd – wat betekent ‘early adopters’ die op sommige plaatsen niet in staat zijn gebruik te maken van haar meest indrukwekkende eigenschap.

Zelfs zonder Audi AI uitgerust, de nieuwe A8 heeft een aantal indrukwekkende semi-autonome vermogens. De adaptive driving assistant zal houden van de auto in de baan, remmen en te versnellen tussen 0 en 250 km/h (155 mph). Het zal ook te maken met de bouw en zal automatisch traag voor het veranderen van de snelheid beperkt.

Zoals de 7-Serie, zal de auto op afstand pull in/out van krappe parkeerplaatsen terwijl de bestuurder horloges op. In tegenstelling tot de BMW, maar het systeem werkt via een app in plaats van een grote maat gemaakte toets. Afhankelijk van hoe je het bekijkt, dat gezien kan worden als een echte positieve of een enorme negatieve.

BMW 7-Serie

Met een carbon-zware lichaam en sommige nieuwe interieur controle-oplossingen, de BMW 7-Serie vertegenwoordigd een enorme stap voorwaarts voor het merk sinds de lancering in 2015. Het toonde ook aan waar de BMW wilde nemen van haar semi-autonoom rijden systemen, die was hard ontbreekt in van zijn voorganger.

Maar het kan niet tippen aan het Niveau 3 autonome capaciteit van de Audi A8, 7-Serie is nog steeds ongelooflijk slim in de juiste omstandigheden. Een combinatie van radar-en stereo-camera ‘s subsidie auto’ s uitgerust met de Driver Assistance Pakket de mogelijkheid om hun positie te behouden in hun baan en versnellen en de rem met het verkeer tussen 0 en 210 km/h (130 mph). Ja, dat is 40 km/h (25 mph) langzamer dan de Audi zal behandelen, maar alleen de mensen merkt de autobahn zijn blasters.

Het werkt vanuit stilstand, maar de adaptive cruise control-systeem in de grote Bimmer nog steeds heeft constante aandacht. De auto moet worden gevraagd over te schakelen wanneer het verkeer begint te stromen, en BMW zegt dat de bestuurder nodig heeft om hun handen aan het stuur ten alle tijden. Moet het stuurprogramma verwijderen van hun handen te lang, het systeem vraagt ze terug te nemen en het wiel.

In essentie, dat betekent dat je niet in staat zijn om flick door middel van een roman of inhalen op uw werk e-mails, maar je zult in staat zijn om achterover te leunen en ontspannen terwijl de auto zich bezighoudt met de mechanica van het rijden. Het vormt Niveau 2 autonomie, waar de chauffeur moet nog houden hun ogen op de weg.

Met de lancering van de 7-Serie, BMW heeft een big deal van de auto ‘ s nieuwe externe parkeergelegenheid functionaliteit. Eigenaren kunnen gebruik maken van de enorme touchscreen-toets om op afstand schuift u de auto in krappe parkeerplaatsen, is het verwijderen van de noodzaak om risico dinging uw deur op de naburige voertuigen. Rivalen hebben sinds gekopieerd van de functie, maar de 7-Serie is de enige auto die in staat van het doen van de toets.

Mercedes S-Klasse

Het werd getrakteerd op een mid-life vernieuwen eerder dit jaar, maar de basis van de S-Klasse chassis is de oudste hier. Zelfs zo, de S-Klasse is altijd al een leider in technologie voor Mercedes-Benz, en de nieuwste versie van mening dat bekendheid met een reeks van semi-autonome systemen te evenaren of te overtreffen op de BMW.

Adaptive cruise control en self-steering werken op snelheden tot 210 km/h (130 mph) in de S-Klasse, net als de 7-Serie en (misschien nog belangrijker) de jongere E-Klasse broer. Het systeem zal automatisch beginnen te vertragen voor kruispunten, rotondes, tolhuisjes en, als de bestuurder met behulp van het navigatiesysteem, de juiste afslag van de snelweg. Interessant is dat de auto nog verder af met het verkeer als het is gestopt voor minder dan 30 seconden, dat is een stap in de richting van het vermogen van de Audi AI-systeem.

Als de auto stuurbekrachtiging zelf, de chauffeur kan leiden tot een rijstrook veranderen door flicking de indicatoren bij snelheden tussen de 80 en 180 km/h (50 tot 112 km / u). Tesla was het eerste bedrijf dat het integreren van deze mogelijkheid in de auto ‘ s, maar het systeem op de S-Klasse werkt over een breder snelheidsbereik.

Wanneer de S-Klasse detecteert een heuvel, er automatisch een back-off van de gasklep om te proberen en het leveren van betere brandstof verbruik, ook. Dat zou niet veel van een ander als je het soort van persoon die het zich kunnen veroorloven om te kopen een van deze auto ‘ s voor jezelf, maar het is waarschijnlijk toe te voegen in de wereld van een chauffeur voor luxe.

De Mercedes zal het park zelf in eind-en parallel vlekken op afstand, en stuurprogramma ‘ s kunt glijden met de auto in iets dat Explore-Modus, waarmee de auto om te worden behandeld als een gigantische afstandsbediening speelgoed voor 15 seconden, mits de auto is alleen het verplaatsen van recht. Er is niet echt een punt om van deze mogelijkheid afgezien van het feit dat vrij koel.

Tesla Model S/X

Aangemoedigd door zijn status als industrie-schudden upstart, Tesla heeft een hoop lawaai maken over de mogelijkheid van de automatische piloot-systeem. Hoewel de automatische piloot naam al doet vermoeden, draait de auto in een volledig autonoom voertuig, blijft achter bij de Duitsers in sommige gebieden van het vermogen, en is het lelijke vlek van een dode chauffeur hangt boven zijn hoofd – ook al heeft geopenbaard, zei bestuurder genegeerd herhaalde waarschuwingen van zijn auto.

Alle Teslas worden nu verkocht met de hardware, Verbeterde automatische piloot, de tweede iteratie van het merk in het semi-autonome cruise control-systeem. Een recente update heeft verwijderd van de 88 km/h (55 mph) snelheidsbegrenzer op het systeem, en Elon Musk zegt de auto-stuur geworden zijdezacht.

Maar, ondanks wat stromende eigenaren zou kunnen zeggen in hun ondraaglijke YouTube, blogs, is het niet de Model S/X in een zelf-rijdende auto. Eigenaren moeten hun handen op het stuur ten alle tijden, net zoals ze doen in de BMW 7 Serie en Mercedes S-Klasse, en de auto knippert een waarschuwing wanneer het moet de bestuurder de controle weer. Dat betekent bladeren door een boek of e-mailen is helemaal geen sprake van.

Hoewel het kan niet overeen met de Duitsers op het moment dat Tesla heeft een zeer unieke aanpak voor het actualiseren van haar auto ‘ s. Verbeterde automatische piloot kan worden bijgewerkt over-the-air, wat betekent dat eigenaren kunnen naar bed gaan met een set van mogelijkheden en wakker worden met een auto die in staat is om self-drive sneller en soepeler dan voorheen.