Du Kan Nu Använda PayPal för att Köpa Saker på iTunes

0
112

Apple är slutligen att spela fint med PayPal genom att tillåta användare att ställa in PayPal som sin betalningsmetod. Detta innebär att Apple-fans i 12 länder kommer nu att kunna använda sig av PayPal

En Inledande Guide till PayPal-Konton Och Tjänster

En Inledande Guide till PayPal-Konton Och Tjänster
PayPal erbjuder en hel del tjänster som du kanske inte känner till — här är en guide för att förstå några av de mindre kända alternativ.
Läs Mer

för att betala för inköp från App Store, Apple Musik, iTunes, och iBooks. Vilket tidigare inte var möjligt.

Apple har alltid haft ett hårt grepp över den betalnings metod som använts på dess plattformar. Vilket var dåliga nyheter för PayPal-användare och ännu sämre nyheter för PayPal själv. Nu är Apple släppa ifrån sig lite kontroll över hur du betala för saker samtidigt som förskansat sig i Apples ekosystem…

Med hjälp av PayPal som betalningsmetod

Tills nu de enda personer som kan använda PayPal för att betala för köp på iTunes et al var AMERIKANSKA användare tillgång till iTunes via desktop app. Nu är Apple att ge stöd så att alla i 12 länder kan använda PayPal för att betala för köp på deras iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller PC.

De 12 länder som är USA, STORBRITANNIEN, Kanada, Mexiko, Australien, Österrike, Frankrike, Tyskland, Israel, Italien, Nederländerna och Spanien. Inte bara PayPal kan användas för att betala för appar och media, men det kan också användas för att betala för återkommande abonnemang som Apple Musik

10 Viktiga Apple Musik Tips som Du Verkligen Behöver Veta

10 Viktiga Apple Musik Tips som Du Verkligen Behöver Veta
Sedan lanseringen 2015, Apple Musik har kommit en lång väg, baby. Tyvärr, det är fortfarande inte den enklaste eller mest intuitiva service för att komma till rätta med. Det är där vi kommer in…
Läs Mer

och iCloud

Bättre Än iCloud? 6 Överlägsen Moln-Tjänster för Apple-Användare

Bättre Än iCloud? 6 Överlägsen Moln-Tjänster för Apple-Användare
På vissa sätt, de saker som gör Apple så bra hårdvara och programvara företaget gör det dåligt på moln.
Läs Mer

.

Lägga till PayPal som ett betalningsalternativ är väldigt enkel. Bara gå till menyn inställningar på din enhet, hitta dina Konto-Inställningar väljer du PayPal som en ny betalningsmetod, och logga in på ditt PayPal-konto. Om du ställer in den som standard alla framtida betalningar kommer att komma via PayPal.

Finansiering Apples Ekosystem

Detta kan låta som en liten förändring, men det är viktigt av två skäl. 1. Det öppnar upp en ny inkomstkälla för PayPal, som tidigare var blockerade från finansiering Apples ekosystem

Flyr iCloud: Lämnar Apples Ekosystem Bakom

Flyr iCloud: Lämnar Apples Ekosystem Bakom
Du har investerat i iOS. Din data är bundet i iCloud, din e-post i ditt Apple-konto. Hur ska du kunna fly iCloud och gör din data ekosystem-oberoende?
Läs Mer

. 2. Det tyder på att Apple är villigt att släppa kontrollen om den tycker att fördelarna överväger nackdelarna.

Vi skulle gissa att Apple tror att detta kommer att uppmuntra fler människor att köpa saker på iTunes och App Store. Även om PayPal har potential att ta ett företag från Apples egna Apple Betala. Således nytta av att koppla in fler personer i dess ekosystem väger tyngre än nackdelarna.

Gör du regelbundet köpa saker från iTunes och App Store? Om så är fallet, vilka betalningssätt har du använt fram till nu? Är du sannolikt att övergå till att använda PayPal när alternativet blir tillgänglig? Om så är fallet, varför? Om inte, varför inte? Vänligen låt oss veta i kommentarerna nedan!

Image Credit: fdecomite via Flickr