BT lanserer ny ordning for å støtte digital transformasjon

0
62

'Prepare for the future' says FCC CIO

Den Digitale Mulig vil hjelpe CIOs oppnå sitt høyeste prioritet

BT ‘ s nyeste CIO-rapporten har avslørt digital transformasjon og skyen er den største prioriteringer for foretak og hver virksomhet avhørt av selskapet sies at de er en pådriver for å sikre at de er digitalt lyd.

De tre mest forstyrrende teknologier innen store organisasjoner er sky (58 prosent), mobilitet og samarbeid (54 prosent) og data (52 prosent). En femtedel av de 1000 CIOs spurte sa at deres selskap er helt cloud-sentrisk, men 65 prosent sa at deres nåværende infrastruktur sliter med å møte de økende kravene til digital teknologi.

Sikkerhet, som alltid, er den største barrieren for å cloud adopsjon, selv om en tredjedel av CIOs sa de forstår cloud kan faktisk forbedre sikkerheten, hvis den brukes riktig.

Som et resultat av dette skiftet til skyen og fokus på digital transformasjon, rollen av CIO er i endring. BT tidligere INFORMASJONSDIREKTØR rapporten avslørte rolle var å bli mer strategiske, kreative og rådgivende. Nå, it-direktøren er en viktig del av styret, noe som gjør mange av de viktige beslutninger om retning for hele organisasjonen, heller enn bare hvor virksomheten bør ta sin IT-tjenester.

“Kreativ bruk av teknologi er helt akseptert som en faktor, ikke bare i å transformere kostnader eller effektivitet, men i å forbedre kundens opplevelse og slik at forstyrrende vekst,” BT forklarte i sin rapport, sier nettverket er kjernen i alt bedrifter gjør nå og i fremtiden.

Nesten en femtedel av IT-utgifter vil komme fra utenfor IT-funksjonen i løpet av de neste to årene, med fokus på endrede behov og forventninger fra kunder snarere enn bare å møte behovene til ansatte i organisasjonen selv. CIOs forventes også å fortsette sitt ansvar med å holde selskaper sikker, men, med robust infrastruktur som kreves.

“Hvis det er en viktig melding fra den rapporten, det er at det er ingen blåkopi for noe av dette,” rapporten fortsatte. “Utfordringen er å vite de riktige spørsmålene for å be da, så vel som å vite hva som er viktig og hva som ikke. Vi trenger alle å ha et åpent sinn. Begrensningene i teknologien, er å løfte, slik at folk til å oppnå mer.”

Som et resultat av sine funn, BT har avslørt sine Digitale Mulig initiativet, som har som mål å hjelpe CIOs vedta digitale transformasjonen i deres organisasjon.

Det vil bringe en rekke nye digitale tjenester til markedet for å støtte CIOs, inkludert sanntid big data analyse evner, utvidelse av sin cloud-tilkobling og programvare definert nettverkstjenester, nye sikkerhets-og profesjonelle tjenester evner og lanseringen av SKIPSFART og global mobilitet tjenester gjennom BT ‘ s oppkjøp av EE.

“Tempoet i den digitale endringen er å skape nye muligheter for våre kunder og de muligheter som krever raske svar. Rollen som den digitale CIO er en av de mest krevende i virksomheten. De trenger å være strategiske, kreative, vekst-minded og kostnadsbevisste,” sa Luis Alvarez, administrerende DIREKTØR i Global Services.

“De har for å forstå teknologi og mennesker, og balanse, kontroll og sikkerhet, med muligheter og hastighet. De blir stadig pionerene i endring. Å være vellykket, må de nå krever strategiske partnerskap innenfor og utenfor organisasjonen.”