Brukere fortsatt i krig med IT-avdelinger

0
63

Brukerne er fortsatt frustrert av syke-gode programmer og treg respons fra deres IT-avdelinger i henhold til ny forskning.

Sluttbrukere har ennå ikke funnet en kur for deres IT-problemer, med i underkant av halvparten (49 prosent) oppgir problemer med datamaskinen som koste dem minst en halv dag i en måned på bortkastet tid.

Så hevder forskning publisert i dag av Vanson Bourne, som tyder på at den gjennomsnittlige stor bedrift, er dette potensielt tilsvarer millioner av dollar verdt av tapt produktivitet hvert år.

Mer enn halvparten (54 prosent) av respondentene i Citrix-bestilt studie sitert treg gode programmer som en stor frustrasjon, med 43 prosent av brukerne hevder ikke å være i stand til å få tilgang til programmer mens de er borte fra kontoret som en bestemt bugbear.

IT-avdelingen så kom under ild for ikke å reagere raskt nok til problemer med 42 prosent av de spurte sier at tiden DET folk tar for å bøte på teknologi-relaterte problemer frustrert dem. På samme måte som en fjerdedel av respondentene hevdet at de var irritert på at de hadde til å ta kontakt med IT-avdelingen for å varsle dem om tekniske feil.

Som et resultat, hvor mer enn en tredjedel (35 prosent) oppfatter DEN funksjon å være mer et hinder enn en hjelp til virksomheten eller individuelle produktivitet.

“Det er lett å miste av syne brukeren opplever som IT-avdelinger gjennomgang av IT-systemer. Men det er problemer på begge sider av gjerdet. Business-brukere finne seg løse et problem med programvaren selv etter flere samtaler til IT help desk, mens opptatt IT-avdelinger ansikt begrensede budsjetter og stadig økende forventninger til tilgjengelighet,” sa Richard Jackson, area vice-president for Citrix STORBRITANNIA, Irland og Sør-Afrika.

“End-user bør være det sentrale punktet i noen operasjonell modell. For å levere på forretningsmessige mål bedrifter trenger for å gjøre ansatte i stand til å gjøre sitt arbeid så raskt og effektivt som mulig, ved å sikre levering av, ytelse og tilgjengelighet av oppdraget-kritiske forretningsapplikasjoner end-brukere trenger hver dag.”

Nesten tre fjerdedeler (72 prosent) av brukere fra internasjonale organisasjoner med UK-basert virksomhet avhørt som en del av forskningen sa at en slik jobb-relatert avbrudd var stressende for dem og som påvirker deres arbeid og personlige liv, mens 43 prosent sier de ville bli skremt fra å jobbe for et selskap hvis de følte at IT ytelse var dårlig.