BA lagene opp med BT for å overvåke last

0
40

Flyselskapet er ved hjelp av forsendelsen rute management teknologi fra BT for å hjelpe den med å planlegge bedre, spore og analysere resultatene av sin last logistikk.

British Airways Verden Cargo (BAWC) er implementering av BT ‘ s rute management services (RMS) for å hjelpe til med å planlegge, følge og analysere ytelsen til sine sendinger i hele sin globale forsyningskjede som strekker seg over 200 destinasjoner i mer enn 80 land.

Ved hjelp av teknologi BAWC vil være i stand til å utvikle en rute for hver forsendelse ved å kombinere booking informasjon, flytider og parameterne som er definert av selskapet selv, før spore fremdriften av last for eksempel frakt, post og distribusjonsvirksomhet trafikk og opprette detaljerte rapporter for å hjelpe deg med å måle faktiske resultater opp mot forventede ytelser.

RMS utfører sporer aktivitet mot pre-set standarder som er i samsvar med de krav til kvalitet av IATA Last 2000 Data Management Platform (CDMP). Systemet bruker real-time web-basert rapportering verktøy og grafiske rapporter for å tydelig identifisere selve tjenesten nivåer mot det som er forventet.

“Air freight volumer er forventet å øke betydelig i tråd med world trade i løpet av de neste tiår, og luften logistikk industrien har behov for å jobbe smartere og mer kostnadseffektiv måte,” sa Phil Jones, BAWC information systems manager.

“Utveksling av korrekt og tidsriktig informasjon er avgjørende for å sikre at vi kan møte de økende kravene til våre globale kunder og BT RMS vil gjøre oss i stand til å møte disse kravene.”