Apple Setter Seg Bak Utvidet Virkelighet Med ARKit

0
42

WWDC avslørt Apples planer for Utvidet Virkelighet. AR er noe lang-ryktet som Cupertino er neste store tingen. Med ARKit, Apple klargjør utviklere å gi deg Augmented Reality-programmer ved hjelp av iPhone og iPad.

Med integrasjon i SpriteKit og SceneKit, bør det være enkelt for utviklere å oppdatere sine programmer. Men hvordan vil dette påvirke apps i fremtiden?

Hva Er Utvidet Virkelighet?

Som James skrev i sin dekning av Apples VR innsats

VR på en Mac? Det Kan Være Mer Sannsynlig Enn Du Tror!

VR på en Mac? Det Kan Være Mer Sannsynlig Enn Du Tror!
Når Apple sier “vi tror VR er en ting nå,” du sitte opp og ta notat.
Les Mer

, Pokemon Går var mange mennesker er første smak av AR apps. Det var en enkel begynnelsen, å sette en enkel overlay av Pokemon på bildet i kameraet. Det gjorde ikke sammen med bakgrunnen, og heller ikke gjorde spillet gjøre noe med retningen på enheten.

Så det bør ikke være en overraskelse Apple viste frem en oppdatering til Pokemon Gå. Men, i stedet for å ignorere bakgrunn, Pikachu hopper opp og ned i sanden, sparker opp støv. De viste også av å flytte telefonen rundt AR objekter. Du kan se dem fra forskjellige vinkler mot bakgrunnen. De kan reagere basert på posisjonen til telefonen.

Det var en imponerende keynote øyeblikk, som utvikler bygget en liggende på toppen av en tabell. Det var live-animasjon med 3D-objekter som du kan se fra alle vinkler. Apps er fortsatt bruke din iPhone eller iPad som en portal for å se innholdet. Men, det var imponerende å se de første mulighetene. Så langt har vi for det meste sett spillet gimmicks, men det kan være grunn til maskinvare begrensninger.

ARKit og Nye Api-er

ARKit er Apples midtpunktet til denne nye teknologien. Dette er et nytt sett med Api som gjør det mulig for utviklere å få data fra kameraet og akselerometre. Så de spor som data til å gjengi app som et overlegg til den virkelige verden.

I teorien, en utvikler kan bruke augmented reality i sin app med bare et par nye samtaler. Da kan du få data som brukes til å tegne et objekt, klædde i ekte plass. Den hemmelige saus som Apple touts for ARKit er horisontalplanet gjenkjenning. Hvis du ikke husker din geometri, fly i denne forstand er en flat overflate. IPhone kan bruke disse poengene til å plassere objekter, slik at appen til å gjengi gjenstander på flere overflater som å sette en stol, på gulvet og en lampe på et bord.

Apple bruker noe som kalles Visuell Intertial Odometry (VIO) til å spore hvor en enhet beveger seg rundt. Så det går til app-data, uten å måtte kalibrere. VIO bruker to eksisterende iOS API kamera inngang og CoreMotion. Hvis du ser utvikleren økter fra WWDC eller lese dokumenter, er det klart at Apple fokus på bruk av eksisterende data for å opprette AR.

Det er litt ekstra arbeid, men det skal gjøre det enkelt for eksisterende apper for å bruke denne. ARKit er sertifisert til å jobbe på A9 chips eller senere, og bringer telefoner så langt tilbake som iPhone SE

iPhone SE Anmeldelse

iPhone SE Anmeldelse
Apples nyeste iPhone er den minste produsert av selskapet, etter utgivelsen av iPhone 5s i 2013. Til tross for å være spekket med den nyeste maskinvaren, vil du slite med å fortelle de to fra hverandre.
Les Mer

med på turen.

SpriteKit og 2D-Animasjon i det Virkelige Liv

SpriteKit er det 2D-animasjon verktøy som Apple tilbyr utviklere. Det er i hovedsak brukt til å lage 2D-spill, men har noen andre bruker. SpriteKit er å få noen oppgraderinger for integrering i AR apps.

Sprites er digital 2D art som kan flyttes rundt på skjermen. Det mest kjente eksempelet er i 8-bit og 16-bits spill hvor tegn dukket opp på skjermen som ryggsekk. For iOS, Sprites er i en “sprite scene” som fungerer som layout for et spill eller en app. Deretter utviklere lage fysikk eller bevegelse for sprites.

Først, er det nå støtte for å flytte og bla i 2D-sprites plass. Dette betyr at sprite kan ha to sider som du snur det, og gi det perspektiv selv om det er flatt. I WWDC økten, brukte de for eksempel å plassere flytende emoji-tegn i rommet. Kameraet flyttet rundt til hvordan de hang på plass om telefonen og hverandre.

En annen interessant demonstrasjon var å bryte ut i tre lag en scene på et bord. Dette gir et 2D-spill dybde og perspektiv i den virkelige verden. De viste også til å sette en arcade cabinet inn i rommet for å spille et spill

Internet Archive Bringer 900 Klassisk Arkade Spill Til Din Nettleser. Her Er 7 Av De Beste

Internet Archive Bringer 900 Klassisk Arkade Spill Til Din Nettleser. Her Er 7 Av De Beste
Byen din er arcade kan ha stengt på midten av 90-tallet, men det bør ikke stoppe deg fra å få din klassiske spill fikse.
Les Mer

. Det siste var ikke så praktisk, men det gjorde det ser kult.

SceneKit Fungerer Ut Skyggene

SceneKit er Apples 3D-animasjon toolkit for apps. Ikke for mye er i endring med SceneKit å integrere med AR. Det er allerede en ganske omfattende animasjon kit. SceneKit en kompleks API, men hvis du er nysgjerrig sjekk ut dokumentasjon.

ARKit ikke endre hvordan API bruker kameraet data for å fange opp hvordan lys oppfører seg i miljøet. Så, det går som data til 3D-animasjon. Objekter blir deretter vist med samme belysning. Dette hindrer AR objekter fra å ha et unearthly glød.

Ikea kommer ut med en app

Hvordan Å Bygge En Billig Stående Skrivebord Fra Ikea, Og Hva Det er Som Å Bruke

Hvordan Å Bygge En Billig Stående Skrivebord Fra Ikea, Og Hva Det er Som Å Bruke
Det er en gjeldende voksende mani for stående skrivebord, bokstavelig talt, skrivebord at du står på mens du arbeider. Etter å ha brukt de siste fem år som selvstendig næringsdrivende frilans forfatter som bruker det meste av sine dager satt på…
Les Mer

som lar deg vise møbler i rommet der du ønsker det. Dette lys betyr at du bør være i stand til å se den så nær virkeligheten som mulig. Akk, du kan ikke fortelle hvordan komfortable stolen er, men du kan se hvis du leser lys gjør det har en morsom farge.

Briller eller Slitne Armer i September?

Hvis alle disse verktøyene er begrenset til Pokemon Gå kloner

10 Pokemon Gå Tips som Alle Nybegynnere Trenger Å Vite

10 Pokemon Gå Tips som Alle Nybegynnere Trenger Å Vite
Pokemon Gå kan være litt skremmende hvis du er bare komme i gang, så vi har laget en liste over 10 ting du trenger å vite for å være den aller beste!
Les Mer

og apps som IKEA, AR er (fortsatt) ikke kommer til å endre spillet. Disse er alle kule, men gimmick for å kjøre rundt med din iPhone eller iPad som en portal vil miste sin nyhet.

Hele denne artikkelen er noen YouTube-klipp av demoer som allerede er gjort. Så det virker som utviklerne er begeistret som Apple om mulighetene.

Vi er nødt til å se hva Apple tilbyr denne Høsten for å være sikker på hvordan utviklere vedta ARKit. Det som er klart, for nå, er at Apple har skapt massevis av enkel å bruke verktøy for utviklere. Med støtte fra Unity og Uvirkelig, spillet beslutningstakere kommer til å ha det gøy

Augmented Reality Spill: Er Det Verdt Pengene?

Augmented Reality Spill: Er Det Verdt Pengene?
Ville ikke det være lettere å spille en første-person shooter hvis du faktisk var å holde pistolen? Eller er slike forbedringer i stor grad overflødig i en alder da mobile gaming kan stå på egne ben.
Les Mer

som godt.

Personlig ønsker jeg å se et brettspill app bruk AR til å sette brett og brikker i front av deg, med din spiller info fortsatt på iPad. Du kan implementere multi-enhet eller pass og spille multiplayer også.

Hva ville være din ideelle AR app for iPad? Hvis du føler underwhelmed, hva slags maskinvare fra Apple ville få begeistret AR? La oss beskjed i kommentarfeltet.