Apple Kommer Bag Augmented Reality Med ARKit

0
50

APPLE afslørede Apple ‘ s planer for Augmented Reality. AR er noget lang rygter som Cupertino ‘ s næste store ting. Med ARKit, Apple readies for udviklere at bringe dig Augmented Reality applikationer, der bruger din iPhone og iPad.

Med integration i SpriteKit og SceneKit, det skal være nemt for udviklere at opdatere deres apps. Men hvordan vil dette påvirke de apps i fremtiden?

Hvad Er Augmented Reality?

Som James skrev i sin dækning af Apple ‘ s VR indsats

VR på en Mac? Det Kunne Være Mere Sandsynligt End Du Tror!

VR på en Mac? Det Kunne Være Mere Sandsynligt End Du Tror!
Når Apple siger, “vi tror, at VR er en ting nu,” du sidder op og tage til efterretning.
Læs Mere

, Pokemon Gå var mange mennesker er første smag af AR apps. Det var en forsimplet begyndt, at sætte en simpel overlay af Pokemon på billedet i dit kamera. Det gjorde ikke sammen med baggrunden, og heller ikke gjorde spillet noget med orientering af enheden.

Så det bør ikke være en overraskelse Apple fremviste en opdatering til Pokemon Gå. Men snarere end at ignorere den baggrund, Pikachu springer op og ned i sandet sparker støv op. De fremviste også flytning af din telefon omkring AR objekter. Du kan se dem fra forskellige vinkler mod baggrunden. De kan reagere baseret på placeringen af telefonen.

Der var en imponerende keynote øjeblik, som udvikler bygget et landskab på toppen af en tabel. Det var live-animation med en 3D-objekter, som du kan se fra alle vinkler. Apps er stadig ved hjælp af din iPhone eller iPad som en portal for at se indholdet. Men det var imponerende at se de første muligheder. Indtil videre har vi mest set spillet gimmicks, men det kunne være på grund af hardware-begrænsninger.

ARKit og de Nye Api ‘ er

ARKit er Apple ‘ s omdrejningspunktet for denne nye teknologi. Det er et nyt sæt af Api ‘ er, som gør det muligt for udviklere til at få data fra kameraet og accelerometre. Så de spor, der data for at gøre app ‘ en som et overlay til den virkelige verden.

I teorien kan en udvikler at gennemføre augmented reality i deres app med bare et par nye opkald. Så kan du få data, der anvendes til at tegne et objekt belagt i det virkelige rum. Den hemmelige sauce, at Apple billethajer for ARKit er vandret plan afsløring. Hvis du ikke kan huske dit geometri, fly i denne forstand er en flad overflade. IPhone kan bruge disse point til at placere objekter, så den app, der skal gøre objekter på flere overflader som at sætte en stol på gulvet og en lampe på et bord.

Apple bruger noget, der hedder Visual Intertial Odometry (VIO) til at spore, hvor en enhed bevæger sig rundt. Så det går til app ‘ ens data, uden at skulle til at kalibrere. VIO bruger to eksisterende iOS-API ‘ s kamera input og CoreMotion. Hvis du ser det udvikler sessioner fra WWDC eller læse de dokumenter, er det klart, at Apple har fokuseret på at bruge eksisterende data til at skabe AR.

Der er nogle ekstra arbejde, men det skal gøre det nemt for eksisterende apps til brug på denne. ARKit er certificeret til at arbejde på A9 chips eller senere, at bringe telefoner så langt tilbage som iPhone SE

iPhone-SE Anmeldelse

iPhone-SE Anmeldelse
Apples nyeste iPhone er den mindste produceret af selskabet siden udgivelsen af iPhone 5s i 2013. På trods af at være proppet med den nyeste hardware, du vil kæmpe for at fortælle de to fra hinanden.
Læs Mere

med på turen.

SpriteKit og 2D-Animation i det Virkelige Liv

SpriteKit er 2D-animation værktøjssæt, at Apple tilbyder udviklere. Det er primært brugt til at skabe 2D-spil, men har nogle andre anvendelser. SpriteKit er at få nogle opgraderinger til integration i AR apps.

Sprites er digitale 2D kunst, der kan flytte rundt på skærmen. Det bedst kendte eksempel er i 8-bit og 16-bit spil, hvor personerne, der dukkede op på skærmen, som sprites. Til iOS, Sprites er i et “sprite scene”, der fungerer som layout til et spil eller en app. Så udviklere skabe fysik eller bevægelse for sprites.

For det første understøtter nu at flytte og vende sprites i 2D space. Det betyder, at din sprite kan have to sider, som du flip det, giver det perspektiv, selv om det er fladt. I WWDC session, de brugte som eksempel, at placere flydende emoji i rummet. Kameraet blev flyttet rundt til, hvordan de hang på plads om telefonen og hinanden.

En anden interessant demonstration var ved at bryde ud af tre lag af en scene på et bord. Dette giver et 2D-spil, dybde og perspektiv i den virkelige verden. De viste også, at lægge en arcade kabinet i rummet for at spille et spil

Internet Archive Bringer 900 Klassiske Arcade Spil Til Din Browser. Her Er 7 Af De Bedste

Internet Archive Bringer 900 Klassiske Arcade Spil Til Din Browser. Her Er 7 Af De Bedste
Din by er arcade, kan have lukket ned i midten af 90’erne, men det bør ikke stoppe dig fra at få din klassiske spil fix.
Læs Mere

. Det sidste var ikke så praktisk, men det gjorde det ser cool.

SceneKit Værker Ud af Skyggerne

SceneKit er Apple ‘ s 3D-animation toolkit for apps. Ikke for meget ved at ændre sig med SceneKit til at integrere med AR. Det er allerede en ret omfattende animation kit. SceneKit en kompleks API, men hvis du er nysgerrig, så tjek dokumentationen.

ARKit ikke ændre, hvordan API bruger kameraet data til at fange, hvordan lys opfører sig i dit miljø. Derefter passerer vi, at data til 3D-animation. Objekter, der er vist med samme belysning. Dette AR forhindrer genstande i at have et overjordisk skær.

Ikea kommer med en app

Hvordan til At Bygge En Billig Stående Skrivebord Fra Ikea, Og Hvad Det vil sige At Bruge

Hvordan til At Bygge En Billig Stående Skrivebord Fra Ikea, Og Hvad Det vil sige At Bruge
Der er en løbende nye dille for stående skriveborde, bogstaveligt talt skriveborde, som du står på, mens du arbejder. Efter at have tilbragt de sidste fem år som selvstændig freelance skribent, der tilbringer det meste af sine dage sad ved…
Læs Mere

der lader dig vise møblerne i rummet, hvor du ønsker det. Denne belysning betyder, at du bør være i stand til at se det så tæt på virkeligheden som muligt. Ak, du kan ikke fortælle, hvordan komfortable at stolen er, men du kan se, om din læsning lys gør, at det har en sjov farve.

Briller eller Trætte Arme i September?

Hvis alle disse værktøjer er begrænset til Pokemon Gå kloner

10 Pokemon Gå Tips, der Hver Nybegynder Skal Vide

10 Pokemon Gå Tips, der Hver Nybegynder Skal Vide
Pokemon Gå kan være lidt skræmmende, hvis du lige er begyndt, så vi har lavet en liste over 10 ting, du behøver at vide for at være den bedste!
Læs Mere

og apps, som IKEA ‘ s, AR det er (stadig) ikke kommer til at ændre spillet. Disse er alle fede, men den gimmick for at køre rundt med din iPhone eller iPad som en portal mister sin nyhedsværdi.

I hele denne artikel er nogle YouTube-klip af de demoer, der allerede bliver gjort. Så det lader til, at udviklere er glade for som Apple om mulighederne.

Vi bliver nødt til at se, hvad Apple tilbyder dette Efterår for at være helt sikker på, hvordan udviklere vedtage ARKit. Det er klart, for nu, er, at Apple har skabt et væld af nem at bruge udvikler værktøjer. Med støtte fra Enhedslisten og Uvirkeligt, spil beslutningstagere kommer til at have det sjovt

Augmented Reality Spil: Er De Pengene Værd?

Augmented Reality Spil: Er De Pengene Værd?
Ville det ikke være lettere at spille et første-person-shooter, hvis du rent faktisk holder en pistol? Eller er sådanne forbedringer stort set overflødigt i en tid, hvor mobile gaming kan stå på sine egne.
Læs Mere

så godt.

Personligt ville jeg gerne se et brætspil app bruger AR til at sætte bord og stykker foran dig, med din afspiller info stadig på iPad. Du kan implementere multi-enhed eller pass og spille multiplayer-delen.

Hvad ville være din ideelle AR app til iPad? Hvis du føler, underwhelmed, hvad hardware fra Apple ville få din begejstret AR? Lad os vide i kommentarerne.