7 af de Største Myter Om Koder, Debunked

0
61

Koder er eksploderet i popularitet for nylig. Nogle af den øgede interesse er som følge af sin unægtelig fantastiske funktioner, men nogle stammer fra negative mediedækning omkring ulovlig “fuldt lastet” Koder kasser.

Som den software, der er vokset i popularitet, så har også antallet af løgne, myter, og stykker af misinformation. Et hurtigt kig på de Koder Facebook side eller fora afslører udviklere er konstant kæmper klager fra uvidende og misinformeret brugere.

Hvis du lige er begyndt din Koder rejse

7 Væsentlige Koder Tips til Nye Brugere

7 Væsentlige Koder Tips til Nye Brugere
Hvis du lige er startet ud på dine Koder rejse og ikke har en anelse om hvor du skal begynde, vi er her for at hjælpe med disse væsentlige Koder tips til nybegyndere.
Læs Mere

, kan du læse denne artikel. Det vil sikre, at dine forventninger er afstemt med virkeligheden i den situation, så du ikke stå skuffet, når noget ikke virker som forventet.

Her er syv af de største myter om Koder, debunked.

1. Koder Kasser Er Ulovlig

Koder kasser er et minefelt af misinformation. De har været i nyhederne næsten non-stop sent som i et stigende antal lande forfølge sælgere af fuldt lastet kasser i retten.

Og heri ligger sagens kerne: det er kun fuldt lastet Koder kasser er potentielt ulovlige

Hvad Er Koder Kasser og Er Det Lovligt at Eje En?

Hvad Er Koder Kasser og Er Det Lovligt at Eje En?
Med Koder kasser bliver stadig mere populære, har vi sat sig for at forklare, hvad der Koder kasser er, og tilbyde dig et endeligt svar på deres lovlighed.
Læs Mere

. Fuldt læsset kasser typisk lover gratis adgang til de nyeste TV-serier og Hollywood-film, pay-per-view sports events, og et stort bibliotek af back-dateret video-on-demand indhold

Hvordan Netflix og On-Demand er ved at Ændre TV for Evigt

Hvordan Netflix og On-Demand er ved at Ændre TV for Evigt

Læs Mere

— alle for en engangs-gebyr.

kodi box fully loaded

Det er klart, det er for godt til at være sandt. Bottom line: at gøre, at sælge, og ved hjælp af fuldt læsset kasser er ulovligt i mange lande.

En regelmæssig Koder boks indeholder noget ulovligt. Det er en tom skal, der venter på dig til at udfylde det med dit eget indhold. Der er intet ulovligt ved at købe eller bruge en.

2. Brugerne kan Ikke Retsforfølges for Piratkopierede Materiale

Hvis du har købt en fuldt lastet boks, eller hvis du har udfyldt en tom Koder kasse med ulovligt indhold, kan du finde dig selv i problemer med loven. Selv om domstolene har fokuseret på udbydere af indhold hidtil, brugerne er nu i sigtekornet så godt.

Her er, hvad Kieron Skarpe, hief direktør for sammenslutningen Mod Copyright Tyveri (FAKTUM), fortalte den BRITISKE Uafhængig avis i juni 2017:

“Der er fremstilling og indførsel af [ulovlige] enheder, og derefter distribution og salg af disse. Vi ser også på de mennesker, der leverer programmer og add-ons. Vi vil også se på slutbrugeren. Årsagen til slutbrugere til at komme ind i dette er, at de begår lovovertrædelser.”

Ikke sige, at vi ikke advarede dig.

3. Rydning af Cachen Forbedrer Ydeevnen

Lad os bevæge os væk fra den lovligheden af Koder, og i stedet se på selve softwaren.

En af de mest ofte gentagne tropes om fattige Koder resultater er, at sletning af cache-på magisk vis vil forbedre ydeevnen og reducere buffering. Det gør det ikke. Denne myte stammer fra den tidlige dage af Koder, hvor computere var ikke så kraftig.

Dengang, i gennemsnit maskine måske ikke har haft mere end 256 MB RAM. Selv en high-end computer ville ikke have tilbudt meget mere end 512 MB. Som et resultat, Koder cachelagrede data på din harddisk i stedet. Det blev kaldt “nul cache” – metoden.

kodi maintenance

I dag har teknologien flyttet sig. Hvis du hovedet til de mange butikker, vil du kæmpe for at finde en maskine med mindre end 4 GB RAM. Selv de fleste smartphones har mindst 2 GB. Som et resultat, Koder ‘ s caching metoder har ændret sig. Nu, det caches direkte til RAM som standard.

På grund af karakteren af RAM, du aldrig behøver at tømme cachen. Din computer vil gøre det automatisk. Spar dig selv tid og give cache management add-ons, som en bred kaj.

4. Uofficielle Add-Ons Kan Erstatte Kabel-TV

Koder og dens officielle repository er et fantastisk værktøj for alle, der leder til at klippe ledningen

Skal Du Klippe Ledningen eller Holde Dit Kabel-TV?

Skal Du Klippe Ledningen eller Holde Dit Kabel-TV?
Hvis du stadig holde på din kabel-abonnement, men drøfter, hvis dens tid til at foretage en ændring, vi er her for at hjælpe. Denne guide skal hjælpe dig med at gøre dit sind op.
Læs Mere

.

For dem som ikke kender til det officielle repository er en Koder-godkendt listen over pålidelige, juridiske, vedligeholdes add-ons. Koder overvåger lageret religiøst at opretholde kvaliteten af standarder. Inden det, vil du opdage, add-ons til BBC iPlayer, SoundCloud, Plex, PlayStation Vue, Bravo, ABC Familie, og meget mere.

Væk fra det officielle repository, kan du finde masser af uofficielle genkøbsforretninger. Mens nogle add-ons i dem er funktionel, praktisk og juridisk, repoer er også hjemsted for alle de ulovlige indhold, som vi nævnte tidligere.

kodi addons

Fordi udviklerne ikke får betaling for deres arbejde, og de fleste af dem er at skabe add-ons som en hobby, kvaliteten af den uofficielle add-ons kan variere drastisk. Mange bare ikke arbejde. Desuden, noget, der virker i dag, kan ikke arbejde i næste måned; de udvikler kunne stoppe med at støtte det, eller bare fjerne den fra repo helt.

Hvis dine øjne lyser op, når du så indhold på den uofficielle repos, skal du moderere dine forventninger. At holde en pålidelig række velfungerende uofficielle add-ons, der kører på din Koder app kan være både tidskrævende og frustrerende.

5. Afhjælpning Af Miniaturebilleder Gør Koder Til At Køre Hurtigere

Denne myte er ikke engang specifikke Koder. Det kan lige så let blive anvendt Android vedligeholdelse, Windows vedligeholdelse, og hvert andet operativsystem, du kan tænke på. Men sletning af miniaturebilleder på Koder er især kortsigtet.

Nogle mennesker hævder, at sletning af miniaturebilleder, hver gang du starter Koder gør det til at starte hurtigere. Intet kunne være længere fra sandheden. I virkeligheden, du kan teste det selv ved hjælp af et stopur.

kodi thumbnails

Hvis du sletter de miniaturer, Koder er simpelthen kommer til at genopbygge dem. Lokalt gemte indhold, der kommer til at spise op processorkraft, hvilket har en negativ indvirkning Koder hastighed. For streaming af indhold, det kommer til at bruge din båndbredde unødigt, hvilket gør streaming langsommere og potentielt give dig en overraskelse regningen i slutningen af måneden.

Sletning af miniaturebilleder gør Koder, der er værre. Gør det ikke.

6. Koder Er Let Tilgængelige på iOS

Du kan nemt installere Koder på Android

5 Grunde til at Installere Koder på Din Android Lige Nu

5 Grunde til at Installere Koder på Din Android Lige Nu
Koder, der tidligere var kendt som XBMC, er et fantastisk medie, app til Android, og du går glip af, hvis du ikke har hentet det endnu.
Læs Mere

Windows , Mac og Linux ved hjælp af installationsfilerne ud Koder ‘ s hjemmeside eller få adgang til den software i den relevante app store. Men iOS er mere tricky.

Af årsager, som Koder ‘s kontrol, vil du ikke finde app’ en i den mobile version af Apple App Store. Hvis du ønsker at installere det på din iOS-enhed, har du to muligheder:

 • Jailbreake din enhed — Hvis du jailbreake din enhed, kan du få fat i en kopi af Koder i Cydia.
 • Lav din egen app — Du kan sammensætte dine egne Koder app

  Hvordan at Installere Koder til iOS Uden at Jailbreaking Din iPad eller iPhone

  Hvordan at Installere Koder til iOS Uden at Jailbreaking Din iPad eller iPhone
  Koder er en af de bedste måder at få adgang til live-TV, og du behøver ikke at jailbreake din enhed til at nyde gratis streaming af indhold på din iPhone eller iPad.
  Læs Mere

  at bruge Xcode.

Ingen af disse metoder er nemme at forstå, og ikke-teknisk kyndige brugere kan finde processen skræmmende. Forudsat, at du ikke ønsker at risikere bricking din iPhone, kan du overveje at bruge Plex i stedet.

7. Koder Koster Penge

Hvis du nogensinde bedt om at skille sig af med penge for noget, der vedrører Koder, lukke samtalen ned med det samme — du er sandsynligvis at blive snydt. Det eneste stykke udstyr, du bør nogensinde betale for, er en Koder box

Hvordan at Vælge den Bedste Koder Boks til Dit Behov

Hvordan at Vælge den Bedste Koder Boks til Dit Behov
Ønsker du at købe en Koder kassen, men usikker på, hvilken en du skal vælge? I denne artikel, vil vi anbefale bestemte kasser for særlige behov, at hjælpe dig indsnævre dit valg.
Læs Mere

men de fleste almindelige brugere vil ikke nogensinde har brug for en.

Den XBMC Foundation ejer og driver Koder. Instituttet er en non-profit teknologi, organisation og ikke opkræve slutbrugere til noget. De Koder app (alle operativsystemer), add-ons, repositories, støtte fællesskaber, og alt andet relateret til app ‘ en er gratis.

Bust Nogle Koder Myter!

Disse syv Koder myter er nogle af de mest almindelige vi har set foreviget. Og hvis du aldrig har brugt Koder før, du kunne falde for dem. Forhåbentlig, ved at læse denne artikel, vil du være mere informeret om Koder, og derfor undgå at falde i nogen fælder.

Hvis du er en Koder ekspert, som løgne og usandheder, ville du tilføje til listen? Hvad er de mest almindelige falske tropes, at brugerne falder for? Kan du overveje at efterlade dine tanker i kommentarerne nedenfor, eller dele artiklen med andre Koder entusiaster ivrige efter at buste nogle myter.