32 Genius DIY Hakata Puhelimet ja tabletit

0
103

Älypuhelimet ja tabletit ovat vieneet niiden paikan hallitseva kuluttaja-tekniikkaa. Meillä lähes kaikilla on yksi tai muita. Useammin kuin ei, se toimii meidän media center, social hub, viite-ja järjestäjä kaikki yhdessä.

Olemme käsitelleet tapoja kierrättää vanha puhelin

8 Luovia Ideoita Kierrättää Matkapuhelimeesi Ilman Heittää Pois

8 Luovia Ideoita Kierrättää Matkapuhelimeesi Ilman Heittää Pois
Kierrätä matkapuhelimet. Toivon, että olisi hokema meille kaikille elää. Samalla tutkien tämän artikkelin, törmäsin varsin harvat virallinen mobiilialan sivustot kuluttajien rikkaat maat…
Lue Lisää

tai mitä tehdä vanha tabletti

4 Asioita Tehdä Vanhan Android-Tabletti

4 Asioita Tehdä Vanhan Android-Tabletti

Lue Lisää

yhdessä kun se on hyvä idea yrittää korjata oma puhelin

Miten Korjata iphonea Itse

Miten Korjata iphonea Itse
Yli muutaman viikon, kulma tarvitsin kytkeä lightning kaapeli iPhone 5S sai enemmän ja enemmän erityisiä, kunnes eräänä päivänä se vain ei latautunut. Se oli kuollut.
Lue Lisää

tai kun jättää sen ammattilaisille. Tänään keskitymme DIY hakata nykyisen puhelimen tai tabletin.

Tämä mega luettelo on jaettu Easy, Mediumja Advanced vaikeus perustuu DIY taitoja tarvitaan vetää ne pois. Monet näistä hakata toimii riippumatta valinta Android tai iOS, ja siellä on jotain täällä kaikille. Lets get started!

Helppo Hakata

1. Wc Roll Älypuhelimen Kaiutin Booster: Voit aloittaa klassikko. Ei kaiuttimet saatavilla? On aika tehdä Älypuhelin Kaiutin Booster! Vaatii vain sisällä vanhan wc-rulla ja kaksi muovista kupit, tämä on kokeiltu ja testattu menetelmä todella tekee yllättävä ero teidän älypuhelin on sisäänrakennettu kaiutin.

2. Kutistemuovi Kaapeli Suojelija: Väsynyt vaurioitunut latauksen kaapelit? On monia tapoja välttää tämän ongelman. Voit valita jotain yksinkertaista, kuten sähkö-nauha, tai jotain pysyvämpää kuin oma kaapeli hiha. Minun henkilökohtainen suosikki? Lämpö kutistua!

3. Pullo Top Jalusta: Älypuhelimet ja tabletit samankaltaisia hyötyvät stand antaa kädet tauko. Tämä on ehkä yksinkertaisin ja tyylikäs muotoilu olemme nähneet. Vaatii vain alkuun sooda pullo ja vanha lanka vaateripustin, se ei saa paljon enemmän DIY kuin tämä.

bottle cap stand Kuva Luotto: spacepirate04 kautta Instructables

Tietenkin, tämä on yksi monia muunnelmia, olemme aiemmin katettu 20+ tapoja tehdä oman tablet seistä.

4. Ikea-Lampun Kantaa: Toinen tapa antaa kädet tauko on liittää tablet on nivelikäs varsi. Tämä hack by Instructables käyttäjä Mikeasaurus sisältää arm halvat IKEA-lamppu. Tämä muotoilu käyttää halpaa kierteinen iPad mount ja tekee suuren käyttää jo olemassa kalusteet tehdä erittäin toimiva hands free tabletti katsoja.

ikea arm mikeasaurus Kuva Luotto: mikeasaurus kautta Instructables

5. Peli-Ohjain Mount: Jos olet fani mobile gaming, tämä ohjain ja puhelin mount on sinua varten. Tämä tukeva DIY hakata, käyttää metallista lastalla ja auton mount yhdessä, jotta pelaaminen mennä!

Mieluummin pelaa tabletti? Instructables käyttäjä madebyjoe on sinulle kuulu! Tämä rakentaa käyttöjen terästankoja, jolloin se on mahdollisesti vahvin DIY mount olemme koskaan nähneet.

6. Velcro Tuoli Mount: Se on vaikea saada mukava, kun matkustaa, koska se on, ota laite pois yhtälöstä tällä Velcro tuoli mount. Tämä on vain yksi lukemattomista tavoista liima tukema Velcro tekee maailmasta paremman paikan.

velcro seat orenlederman Kuva Luotto: OrenLederman kautta Instructables

7. Android-Timelapse: Viime iphonet tehdä aika-raukeaa vakio-ominaisuus. Kanssa hieman säätämistä, voit tehdä sen Android liian. Tämä Instructable käyttää monipuolinen Tasker sovellus automatisoida valokuvia, joka voi myöhemmin olla ommeltu yhteen GIF.

8. Turvallisuus Kamera: Voit käyttää mitä tahansa älypuhelin kuin valvontakamera, ja kuten sinulla todennäköisesti on vanha puhelin makaa jossain, miksi ei laita se käyttää? Artikkeli kattaa käyttämällä Keskeisiä Silmä jotta suojata asunnon, kun olet poissa, sekä kaksi muita vaihtoehtoja suojata omaisuutensa.

salient security cam

9. Kameran Makro-Objektiivi: Lisää linssi, puhelimen kamera, jotta voit ottaa kauniita makro kuvia. Linssi tässä hakata on vanhasta kertakäyttöisiä kamera, joka on hyvä esimerkki uudelleenkäyttö vanha kuluttaja kohteita DIY projekteja!

10. Mobile Mikroskoopin: Mennä yksi askel pidemmälle ja kääntää puhelimen kameran mikroskooppi. Tämä yksinkertainen lisäksi kaikki älypuhelin käyttää 3mm pallo linssi suurentaa jo olemassa olevaa kameraa merkittävästi.

11. Stop Motion-Elokuva Asettaa: Stop motion on loistava tapa päästä animaatio.Tämä menetelmä iPad on suunniteltu yksinkertaiseksi aikuisille ja lapsille samankaltaisia. Käyttämällä omistettu app riviin jokainen laukaus, tämä menetelmä on helppo poimia mihin jäit toisessa päivä.

brooklyntonia Kuva Luotto: Brooklyntonia kautta Instructables

Et käytä iPad? Tässä on toinen lähestymistapa käyttäen staattista seistä, ja älypuhelimen zip-sidottu se estää tahattomat liikkeet ja animaatio.

Vaikka nämä kaksi seuraavaa hacks saattaa olla työntää määritelmä “nero”, he varmasti takaa kunniamaininnan.

12. Lego Kameran Tapauksessa: oletko koskaan löytänyt itsesi ottaa valokuvan älypuhelimeen, vain etsiä ja ymmärtää, että kaikki muut tekevät samoin? Tämä hakata on sinua varten! Peittää kameran puhelimeen niin… no, kamera käyttää Lego.

lego phone camera Kuva Luotto: mkim00 kautta Instructables

13. Hat Mount: Tämä seuraava saattaa hyvinkin ajaa kaikki alas kautta suorastaan outoa aina takaisin genius uudelleen. Perimmäinen hands free-laitteen. Hyvät naiset ja herrat, älypuhelin hat mount. Yksi puinen lusikka, yksi paketti valettava muovi, muutaman minuutin kokoonpano, ja usean päivän kivut ja säryt, kun väistämättä törmätä seinään.

hat mount Kuva Luotto: mpilchfamily kautta Instructables

Keskipitkän DIY-fficulty

Nämä muutaman kestää muutaman enemmän DIY kyljykset vetää pois, vaikka näillä fantastinen oppaita, sinun pitäisi löytää se helppoa.

14. Älypuhelin Smart Home: aloittaa, miksi ei ole teidän älypuhelin tai tabletti ohjata talon? Se on helpompaa kuin voisi kuvitella, käyttäen Blynk hallita Internet of Things-laitteet. Voit käyttää sen kanssa lähes mitä tahansa mikro-ohjain, voit ohjata lähes mitä tahansa!

15. Seurata Mount: Miksi ei asentaa tablet kannettavan tietokoneen näytön pitää se tarkalleen missä tarvitset sitä? Tämä vankka rakentaa käyttää peltiä ja siipimutteri on helppo ja nopea operaatio.

second monitor clip ironman Kuva Luotto: Ironman 54 kautta Instructables

16. Kameran Kauko-ohjaus: oletko fani tai DSLR valokuvaus? Käytä iphonen luoda Infrapuna (IR) kaukosäädin kameran. Tämä näppärä hack käyttää 3.5 mm jack lähettää IR-signaalit kamera — sinulla voi olla monia näistä osista jo.

17. TV Kauko: sopusoinnussa IR teema, haluat vaihtaa TV-kanavia käyttämällä puhelinta? Tässä hankkeessa käytetään Arduino yhdessä joitakin halpoja osia kuromaan kuilua teidän puhelin-ja IR-vastaanotin television.

18. Shoebox Projektori: oletko koskaan halunnut katsella elokuvaa, ystävien kanssa, mutta oli rajallinen, koska teidän pieni älypuhelin näyttö? Miksi ei muuttaa älypuhelimen projektoriin. Käyttämällä vain shoebox ja linssi, tämä rakentaa antaa yllättävän hyvän tuloksen.

19. Mini-Tietokone: Mitä tapahtuu, jos sinun täytyy tehdä töitä, mutta ei ole tietokonetta? Miksi ei muuttaa älypuhelimen osaksi mini desktop-tietokone, voit ottaa sen minne tahansa? On olemassa useita tapoja tehdä tämä, yksinkertaisin on käyttää Chromecast ja bluetooth-näppäimistö ja hiiri.

20. VR Headset: oletko kokeillut VR vielä? Kanssa näitä yksinkertaisia ohjeita, voit rakentaa ikioma Google Pahvi VR kuuloke minuuttia. Selaa alas Ladata Ohjeet, yksityiskohtainen miten-opas. Linssit ovat saatavilla alle dollarin AliExpress.

google cardboard Kuva Luotto: Google

21. Nahka Tapauksessa: täysin DIY, mutta tyylikäs ja laadukas tabletti tapauksessa, noudata tämän oppaan Instructables käyttäjä psharp20. Käyttämällä vanha nahkatakki, tämä antaa tämän DIY projekti ammattilainen, vintage tuntuu.

tablet case leather Kuva Luotto: psharp20 kautta Instructables

22. Metallinen teline/Case: Entä jotain enemmän heavy duty, ja integroitu jalusta, alle $20? Käyttämällä alumiinilevyä, Instructables käyttäjä Triplezee on luonut jotain tukeva ja pitkäikäinen.

folding stand triplezee Kuva Luotto: Triplezee kautta Instructables

Kehittyneitä Sotaharjoitukset

Tämä viimeinen osio sisältää joitakin enemmän pirullinen tai erikoistunut hakata. Jotkut näistä tarvitsee kohtuullisen määrän aikaisempaa kokemusta ja vetää pois, kun taas toiset ovat enemmän resurssi raskas.

23. Arcade-Kaappi: aloittaa, retro-pelaamista on iso tällä hetkellä. Tällaisen runsaasti hyvin vanhoja pelejä saatavilla se on helppo nähdä miksi. Tämä hakata ja rakentaa sisältää Android-tabletin vanha koulu arcade-asunto. Tämä projekti on fantastinen MAME4droid app kuin sen selkäranka, joka on saatavilla ilmaiseksi app storesta. Jos etsit niille, paksu vanha koulu painikkeet, AliExpress on jälleen kerran ystäväsi.

24. Steampunk latausasema: Latauksen laitteet illalla on tullut osa päivittäistä rituaali. Miksi ei lisätä hieman tyyliä latausasema antamalla sille steampunk huolto? Tämä on todella ihana rakentaa, joissa jo olemassa olevan teknologian ja asunto-se on tyylikäs puinen laatikko. Hienoa tämä opas on vaikka sinulla ei ole työkaluja luoda kotelo samassa mittakaavassa, voit silti seurata rakentaa pitkin ja anna sen oma design.

charging station steampunk Kuva Luotto: badjer1 kautta Instructables

25. iPhone Vahvistin Tämä seuraava on looginen johtopäätös ensimmäinen hakata tällä sivulla. Wc roll haltijalle vahvistimet, täysimittainen Levysoitin Kaappi hakkeroitu täydentää iPhone. Nämä vanhat kaapit kääntää ylös kirpputoreilla ja second hand kauppoja useammin kuin luulisi, ja tämä hakata antaa toiminnallisuutta jo kaunis pala historiaa.

victrola passive amp Kuva Luotto: theerikjohnson kautta Instructables

Todellinen kauneus että hakata on, että se ei voi muuttaa tai vahingoittaa levysoitin joko. Todellinen sulauttaisimme vanhoja ja uusia.

26. DSLR Photobooth: sopusoinnussa vanha tyylikäs ideoita, tuoda takaisin photo booth kanssa tämä yhdistelmä iPad ja DSLR-valokuvaus. Tämä rakentaa, käyttää SD-kortti ja langaton siirto voit hetkessä näyttää kuvia otettu iPad näytön.

dslr ipad photobooth Kuva Luotto: acoens kautta Instructables

27. Smart Mirror: Liikkuvat tiukasti takaisin tulevaisuudessa, Tämän liikkeen tunnistava smart mirror on Android-tabletti, sen sydän, ja laajalti saatavilla yksi tapa peili kalvo peili.

28. Auton Dashboard: Voit myös käyttää Android-tabletti PC-autoosi. Tämä perusteellinen rakentaa korvaa auton vahvistin ja luo koko media center ja GPS-järjestelmä. On syytä huomata, kuitenkin, että auto tällaisia kohteita ovat tiukasti säänneltyjä, ja sinun pitäisi tarkistaa paikalliset lait, ennen kuin yrität tätä hakata.

car tablet computer Kuva Luotto: willyam111 kautta Instructables

29. Game Boy Biopsia: Sinulla voi olla dabbled kanssa jäljittelemällä retro pelejä älypuhelimeen ennen. Miksi ei mennä yksi askel pidemmälle ja laittaa vanhan smartphone osaksi vanha Peli Poika? Tämä rakentaa linkkejä alkuperäisen GameBoy tapauksessa painikkeita Bluetooth-näppäimistö PCB avulla voit hallita emulaattori on upotettu puhelimen.

gameboy android build pjmor Kuva Luotto: PJMOR kautta Instructables

30. Dual Boot iOS: Nämä pari seuraavaa ovat kaikki noin älypuhelin ohjelmisto. Aloittaa, sinulla on vanhempi iPhone ja löytää uudempi iOS-versio ajaa hitaasti puhelimeen? Miksi ei Dual boot iOS-versiot ja käyttää vain uudemmista, kun tarvitaan? Samoin, sinulla voisi olla kaksi täysin erillistä versiota samasta OS puhelimen eri käyttötapauksia.

31. Dual Boot Android Mods: Samoin, jos haluat laajentaa toimintaansa ja käynnistää useita Android Rom-levyt kerralla, se on helpompaa kuin saatat ajatella. Se käyttää BootManager app Google Play, jotta voit valita eri Android Rom-levyt.

multiple roms android Kuva Luotto: Lifehacker

Hieman enemmän toiminnallisuutta, käynnistystä Linux rinnalla Android on suuri askel. Vaikka Ubuntu Touch ei enää tueta, on olemassa oma väki pitää sen elossa.

Tai, voit vain mennä koko Ubuntu asentaa.

Android-puhelimissa voi olla täydellinen ehdokas tehdä palvelin pois liian.

32. Motorola Mikro-ohjain: Onko käytössä Motorola? Moto Modeja olennaisesti muuttaa puhelimesi Raspberry Pi. Tämä projekti Motorola tulee oma development toolkit avulla voit muuttaa älypuhelimen osaksi mikro-ohjaimella.

moto mods Kuva Luotto: Motorola

Lopuksi, tämä hämmästyttävä hanke voi olla hyötyä monelle, mutta se on syytä tarkastella yksinkertaisesti, koska sen soveltamisala. Andy Brown loi Reflow-Ohjain tyhjästä työskentelee piirilevyjä. Hanke sisältää joitakin vakavia elektroniikka tietoa, Arduino, kuten core prosessori ja Android tabletti valvoa koko toimintaa.

andys app Kuva Luotto: Andy Brown kautta andybrown.minua.uk

Tämä artikkeli on kattanut vain yli 30 eri hakata, vinkkejä ja temppuja teidän älypuhelin tai tabletti. Kuten aina, olemme tuskin harjattu pinta täällä ja siellä on paljon enemmän tapoja, joilla voit saada kaiken irti laitteiston.

Mistä olemme jääneet paitsi? Mitä aiot tehdä päivittää kokemus? Kerro meille oma suosikki hakata kommentin osiosta!