32 Geni DIY Hacks for Telefoner og Tabletter

0
54

Smarttelefoner og nettbrett har tatt sin plass som den mest dominerende form for forbruker-teknologi. Vi har nesten alle har det ene eller det andre. Mer ofte enn ikke det fungerer som vår media center, social hub, referanse og planlegger alt i ett.

Vi har dekket måter å resirkulere den gamle telefonen

8 Kreative Ideer For Å Resirkulere Din Mobiltelefon Uten Å Kaste Det Ut

8 Kreative Ideer For Å Resirkulere Din Mobiltelefon Uten Å Kaste Det Ut
Resirkulering av mobiltelefoner. Jeg ønsker at det skal være slagord for oss alle å leve av. Mens forskning denne artikkelen, jeg kom over det ganske mange offisielle mobile industrien nettsteder av forbruker rike land…
Les Mer

eller hva å gjøre med en gammel tavle

4 Ting å Gjøre med en Gammel Android-Nettbrett

4 Ting å Gjøre med en Gammel Android-Nettbrett

Les Mer

sammen med når det er en god idé å prøve å reparere din egen telefon

Hvordan å Reparere en iPhone Selv

Hvordan å Reparere en iPhone Selv
I løpet av et par uker, vinkelen jeg trengte å koble lightning-kabel til min iPhone 5S fikk mer og mer spesifikke, helt til en dag det er bare ikke ville belaste. Det var døde.
Les Mer

eller ved å la det opp til fagfolk. I dag konsentrerer vi oss om DIY hacks for din nåværende telefonen eller tablett.

Denne mega listen er delt opp i Lett, Middelsog Avansert vanskelighetsgrad basert på DIY ferdigheter som kreves for å trekke dem av. Mange av disse hacks vil fungere uavhengig av valg av Android eller iOS, og det er noe her for alle. Lar komme i gang!

Lett Hacks

1. Toalett Rull Smarttelefon Høyttaler Booster: Kan starte med en klassiker. Ingen høyttalere tilgjengelig? Det er på tide å gjøre Smarttelefonen Høyttaler Booster! Krever bare innsiden av en gammel toalett rull og to plastkopper, dette prøvd og testet metode som virkelig gjør en overraskende forskjell på smarttelefon er innebygd høyttaler.

2. Krympestrømpe Kabel Protector: Lei av skadet lading kabler? Det er mange måter å unngå dette problemet. Du kan melde deg på noe enkelt som elektrisk tape, eller noe mer permanent som en dedikert kabel sleeve. Min personlige favoritt? Krympestrømpe!

3. Flaske Topp Stand: Smarttelefoner og nettbrett likt dra nytte av et stativ for å gi armene en pause. Dette er muligens den enkleste og mest elegante design vi har sett. Krever bare toppen fra en brus flaske og en gammel wire kleshenger, det kan ikke bli mye mer DIY enn dette.

bottle cap stand Image Credit: spacepirate04 via Instructables

Selvfølgelig, dette er en av mange varianter, vi har tidligere dekket 20+ måter å lage din egen nettbrettstativ.

4. Ikea-Lampen Stå: en Annen måte å gi dine armer en pause, er å koble nettbrettet til en bevegelig arm. Dette hack av Instructables bruker Mikeasaurus inkorporerer arm fra en billig IKEA-lampe. Denne designen bruker et billig gjenget iPad mount og gjør stor bruk for de som allerede er på plass inventar for å gjøre en svært funksjonell hender gratis tablet viewer.

ikea arm mikeasaurus Image Credit: mikeasaurus via Instructables

5. Spillkontroller Mount: Hvis du er en fan av mobile gaming, denne kontrolleren og telefon fjellet er for deg. Denne robuste DIY hack bruker en spatel i metall og bil mount i kombinasjon for å tillate spill på farten!

Foretrekker å spille på et nettbrett? Instructables bruker madebyjoe har du dekket! Dette bygge bruker dekket stål stenger, noe som gjør det muligens den sterkeste DIY mount vi noensinne har sett.

6. Borrelås Stol Mount: Det er vanskelig å få komfortabel når du reiser som det er, tar enheten ut av ligningen med denne Borrelås stol fjellet. Dette er bare ett av utallige måter limet støttet Borrelås gjør verden til et bedre sted.

velcro seat orenlederman Image Credit: OrenLederman via Instructables

7. Android Timelapse: Siste iPhones få tid-bortfaller som en standard funksjon. Med litt tilpasning, kan du gjøre det på Android også. Dette Instructable bruker allsidig Tasker app for å automatisere fotografier, som kan senere bli sydd sammen til en GIF.

8. Sikkerhet Kamera: Du kan bruke en hvilken som helst smarttelefon som en sikkerhet kamera, og som du sannsynligvis har du en gammel telefon liggende rundt et sted, hvorfor ikke sette den til å bruke? Artikkelen dekker bruke Fremtredende Øyne for å beskytte din bolig mens du er borte, sammen med to andre alternativer for å beskytte dine eiendeler.

salient security cam

9. Kameraet Makro-Objektiv: Legge til et objektiv til kameraet på telefonen din for å ta vakre makro bilder. Linsen i dette hack er fra en gammel engangs kamera, som er et flott eksempel på gjenbruk av gamle forbruker elementer for DIY prosjekter!

10. Mobile Mikroskop: Gå ett skritt videre og slå kameraet på telefonen i et mikroskop. Dette enkle tillegg til en smarttelefon bruker en 3mm ballen objektivet for å forstørre allerede eksisterende kameraet betydelig.

11. Stop-Motion Film: Stop-motion er en fantastisk måte å komme inn i animasjon.Denne metoden for iPad-en er designet for å være enkel, for voksne og barn. Ved hjelp av en dedikert app for å linje opp hvert skudd, denne metoden gjør det enkelt å plukke opp der du slapp på en annen dag.

brooklyntonia Image Credit: Brooklyntonia via Instructables

Ikke bruke en iPad? Her er en annen tilnærming ved hjelp av en statisk stå, og en smarttelefon zip-knyttet til det å stoppe uønsket bevegelse mens du gjør ditt animasjon.

Mens disse to neste hacks kan være å skyve definisjonen av “geni”, de sikkert garanterer et hederlig omtale.

12. Lego Kameraet Saken: Har du noen gang funnet deg selv å ta et bilde på din smarttelefon, er det bare å se opp og innser at alle andre gjør akkurat det samme? Dette hack er for deg! Skjule kameraet på telefonen som… vel, et kamera ved hjelp av Lego.

lego phone camera Image Credit: mkim00 via Instructables

13. Lue Mount: Denne neste kan vel skyv hele veien ned gjennom rett og slett merkelige hele veien tilbake til geni igjen. Den ultimate handsfree-enhet. Ladies and Gentleman, smarttelefon lue fjellet. En tresleiv, en pakke med formbart plast, et par minutter av forsamlingen, og flere dager med smerter og plager når du uunngåelig gå inn i en vegg.

hat mount Image Credit: mpilchfamily via Instructables

Middels DIY-fficulty

Disse neste par vil ta noen flere DIY koteletter til å trekke seg, men med disse fantastiske guider bør du finne det enkelt nok.

14. Smarttelefonen Smart Home: Å starte, hvorfor ikke ha en smarttelefon eller et nettbrett kontroll huset? Det er enklere enn du ville tenke, bruke Blynk å kontrollere Internet of Things enheter. Du kan bruke det med nesten alle mikrokontroller, til å styre nesten hva som helst!

15. Skjermen Mount: Hvorfor ikke henge nettbrettet til den bærbare pc-skjerm for å holde den akkurat der du trenger det? Denne robuste bygge bruker metall og en vingemutter for rask og enkel betjening.

second monitor clip ironman Image Credit: Ironman 54 via Instructables

16. Kamera Fjernkontroll: Er du en fan eller DSLR-fotografering? Bruk din iPhone til å opprette en Infrarød (IR), fjernkontroll til kameraet ditt. Denne kjekk liten hack bruker en 3,5 mm plugg til å sende IR-signaler til kameraet ditt — du kan ha mange av disse delene allerede.

17. TV-Fjernkontrollen: I tråd med IR-tema, ønsker å endre TV-kanaler ved hjelp av mobilen? Dette prosjektet bruker en Arduino sammen med noen billige komponenter for å bygge bro mellom din telefon og IR-mottakeren på din tv.

18. Skoeske Projektor: Har du noen gang ønsket å se en film med venner, men ble begrenset av din lille smarttelefonen skjermen? Hvorfor ikke slå din smartphone til en projektor. Ved hjelp av bare en skoeske og et objektiv som dette bygger gir et overraskende godt resultat.

19. Mini-Datamaskin: Hva skjer hvis du trenger for å få arbeidet gjort, men ikke har en datamaskin med deg? Hvorfor ikke slå din smartphone til en mini stasjonær datamaskin du kan ta hvor som helst? Det er flere måter å gjøre dette på, er den enkleste å bruke en Chromecast og et bluetooth-tastatur og mus.

20. VR Headset: Har du prøvd VR ennå? Med disse enkle instruksjonene du kan bygge din egen Google Papp VR-headsettet i løpet av minutter. Bla ned for å Laste ned Instruksjoner for en detaljert hvordan-guide. Linsene er tilgjengelig for under en dollar på AliExpress.

google cardboard Image Credit: Google

21. Leather Case: For en helt DIY, men stilig og høy kvalitet tablet tilfelle, følg denne guiden av Instructables bruker psharp20. Ved hjelp av en gammel skinnjakke, dette gir denne DIY-prosjekt en profesjonell, vintage preg.

tablet case leather Image Credit: psharp20 via Instructables

22. Metall Stativ/Case: Hva om noe mer heavy duty, og med en integrert stativ, for under $20? Ved hjelp av ark aluminium, Instructables bruker Triplezee har laget noe som er solid og langvarig.

folding stand triplezee Image Credit: Triplezee via Instructables

Avanserte Manøvre

Denne siste delen inneholder noen av de mer utfordrende eller spesialisert hacks. Noen av disse trenger en anstendig mengde erfaring til å trekke seg, mens andre er mer ressurs tung.

23. Arcade Cabinet: til Å begynne, retro spill er stor for tiden. Med et slikt vell av gode gamle spill tilgjengelig det er lett å se hvorfor. Dette hack og bygge inneholder et Android-nettbrett til en old school arcade bolig. Dette prosjektet har fantastiske MAME4droid app som sine ryggraden, som er tilgjengelig gratis på app store. Hvis du er ute etter de tøffe gamle skolen knapper, AliExpress er igjen er din venn.

24. Steampunk ladestasjonen: Lading av våre enheter i kveld har blitt en del av vår daglige ritualet. Hvorfor ikke legge litt stil til ladestasjonen ved å gi det en steampunk-overhaling? Dette er en virkelig nydelig bygg, innlemme allerede eksisterende tech og bolig det i en elegant treeske. Den store tingen om denne håndboken, er selv om du ikke har verktøy til å lage en innhegning av den samme skalaen, du kan fortsatt følge bygge sammen og gi den til din egen design.

charging station steampunk Image Credit: badjer1 via Instructables

25. iPhone Forsterker Dette neste er den logiske konklusjonen av de aller første hack på denne siden. Fra toalettpapirholder forsterkere, til en full skala Victrola Skap hacket til å forsterke en iPhone. Disse gamle skap slå opp i bagasjerommet salg og i bruktbutikker oftere enn du tror, og dette hack gir funksjonalitet til en allerede vakre stykke historie.

victrola passive amp Image Credit: theerikjohnson via Instructables

Den virkelige skjønnheten av at hack er det ikke endre eller skade phonograph heller. En sann blande nytt og gammelt.

26. DSLR Photobooth: I tråd med gamle stilige ideer, bringe tilbake photo booth med denne kombinasjonen av en iPad og DSLR-fotografering. Dette bygge bruker et SD-kort og trådløs overføring til umiddelbart vise bilder som er tatt på iPad-skjermen.

dslr ipad photobooth Image Credit: acoens via Instructables

27. Smart Speil: Beveger seg godt tilbake til fremtiden, Dette motion sensing smart speilet har et Android-nettbrett i sitt hjerte, og allment tilgjengelig en måte speil lag med laken, for speilet.

28. Bil-Oversikten: Du kan også bruke en Android tablet som en PC for din bil. Dette i dybden bygge erstatter bilen forsterker og skaper en full media center og GPS-systemet. Det er verdt å merke seg imidlertid at i bil elementer som dette er strengt regulert, og du bør sjekke lokale lover før du prøver denne hack.

car tablet computer Image Credit: willyam111 via Instructables

29. Game Boy Biopsi: Du kan ha syslet med simulere retro spill på din smarttelefon før. Hvorfor ikke gå et skritt videre og sette en gammel smarttelefon inn i et gammelt Spill Gutt? Dette bygge lenker opp den opprinnelige GameBoy tilfelle knappene med et Bluetooth-tastatur, PCB for å la deg kontrollere en emulator på den innebygde telefonen.

gameboy android build pjmor Image Credit: PJMOR via Instructables

30. Dual Boot iOS: Disse neste par er alt om smarttelefonen programvare. Til å begynne med, har du en eldre iPhone og finne den nye iOS-versjonen kjører tregt på mobilen din? Hvorfor ikke Dual boot iOS-versjoner, og bare bruke den nyere når det er nødvendig? På samme måte, du kan ha to helt forskjellige versjoner av samme operativsystem på telefonen for forskjellige bruksmåter.

31. Dual Boot med Android Mods: på samme måte, hvis du ønsker å grenen ut og starte opp flere Android-Rom-plater på en gang, det er enklere enn du kanskje tror. Den bruker BootManager app fra Google Play til å tillate deg å velge mellom ulike Android-Rom.

multiple roms android Image Credit: Lifehacker

For en litt mer funksjonalitet, kan du starte opp Linux sammen med Android er et stort skritt opp. Selv om Ubuntu Touch er ikke lenger støttet, det er en engasjert gjeng av folk å holde det i live.

Eller, du kan bare gå for en full installere Ubuntu.

Android-telefoner kan være den perfekte kandidaten til å gjøre en server ut av også.

32. Motorola Mikrokontroller: bruker du en Motorola? Moto Mods hovedsak forvandler telefonen din til en Raspberry Pi. Dette prosjektet fra Motorola kommer med sin egen dedikert utvikling toolkit til å hjelpe deg med å forvandle din smartphone til en mikrokontroller.

moto mods Image Credit: Motorola

Til slutt, dette fantastiske prosjektet kan ikke være nyttig for mange, men det er verdt å se på, rett og slett på grunn av sitt omfang. Andy Brown opprettet en Flyte-Kontrolleren fra scratch for å arbeide på kretskort. Prosjektet omfatter noen alvorlige elektronikk kunnskap, en Arduino som core prosessor, og et Android-nettbrett kontrollere hele operasjonen.

andys app Image Credit: Andy Brown via andybrown.meg.storbritannia

Denne artikkelen har bare dekket over 30 forskjellige hacks, tips og triks for din smarttelefon eller nettbrett. Som alltid, har vi knapt børstet overflate her og det er mange flere måter du kan få mest mulig ut av din maskinvare.

Hva har vi gått glipp av? Hva planlegger du å gjøre for å oppgradere din erfaring? La oss få vite din egen favoritt hacks i kommentarfeltet nedenfor!