Vores tech højdepunkter i 2015

0
29

Holdet se tilbage på deres favorit-tech øjeblikke af året

Vi nærmer os udgangen af 2015 og tech industrien er der en lille pause, mens det forbereder sig til den travle 12 måneder 2016 ser ud til at være. Nu er så god en tid som enhver til at gøre status og se tilbage på nogle af vores foretrukne øjeblikke fra året, der er gået i tech.

Læs videre for at se, hvad højdepunkterne i 2015 i tech blev for IT Pro team…

“Min foretrukne tech i år på et værk-niveau er Slap – det har været strålende. Det er muligt for mig at føle sig tættere til mit team og andre afdelinger samt give et nyttigt overblik over, hvad alle er up til.

“På et personligt plan har jeg nydt at spille CBeebies Spilletid app med min datter – et vidunderligt farverige og intuitive barn (moder)-venligt app, der har bistået hende tekniske udvikling for sikker.”

Paul Franklin, udgiver

“Det er ikke så meget et teknisk højdepunkt, som noget, der bare virkelig skiller sig ud, når jeg ser tilbage på det år der er gået, men Google’ s Alfabet re-mærke er der. Ikke mindst fordi det var et stort chok for de fleste i branchen og forvirret os helt!

“Det vil blive interessant at se, hvad Alfabet gør i 2016 i forhold til den eksisterende virksomheder under sin paraply, og alle nye virksomheder, kan det godt få.”

Maggie Holland, gruppe redaktør

“Regeringens beslutning om at give fabrikanterne mulighed for at teste førerløse biler tilbage i februar var det et stort skridt i retning af at omfavne en science fiction fremtid her i det forenede KONGERIGE. Der er en lang vej at rejse, før de selvkørende biler bliver allestedsnærværende, men skære mulighed for menneskelige fejl, vil betyde sikrere rejser for alle, og grønnere dem også, med biler bedre i stand til at regulere deres hastighed og brændstof forbrug.

“De seneste nyheder, at Google har holdt flere møder med regeringen om den teknologi, viser det forenede KONGERIGE forsøger at være på forkant med denne særlige innovation.”

Joe Curtis, nyheder og analyse-editor

“Mit højdepunkt for det forløbne år har for at være bitter på løbende debat om masseovervågning og regering-mandat bagdøre i krypteret kommunikation på internet-tjenester.

“Terrorangreb har givet nyt liv til regeringens krav på begge sider af Atlanten, og bagdør adgang til de vitale kryptering standarder, der beskytter ikke kun vores beskeder og taletjenester, men også e-handel, og måske endda infrastruktur. Det er intet mindre end forbløffende, når tidligere højtstående Amerikanske spooks komme ud mod kryptering bagdøre, mens tyndt sløret regering sock puppets papegøje teknisk-uvidende nonsens og frygt-mongering i den højreorienterede presse. Hvis dette ikke drysse på til at blive et stort problem i 2016 AMERIKANSKE præsidentvalg, ville jeg blive meget overrasket faktisk.”

Alan Lu, anmeldelser og teknisk indsigt redaktør

“I 2015 er blevet en transformativ år for store etablerede selskaber, med to vidt forskellige historier, der dominerer – det split af HP til HP inc og Hewlett Packard Virksomhed (HPE), og Dell annoncerer det er at købe EMC.

“Som en person, der nyder at skrive om business, disse har været to meget interessante fortællinger; på den ene side, HPE har været der omtaler de dyder af at være et fokuseret selskab, mens Dell taler om at være i stand til at tilbyde kunderne alle deres løsninger på ét sted. De er uenige med hinanden voldsomt, men det er meget muligt, at de er både ret – at deres kunder efterspørger netop denne strategi. Jeg vil være meget interesseret i at se, hvordan denne pander ud over 2016 og 2017 for begge selskaber, skønt.”

Jane fmd: steen, senior personale forfatter-og DET Pro kvartalsvise rapporter redaktør

“Det har været fantastisk at se virksomheder som Apple, Facebook og Google omfavne nye teknologier såsom augmented reality og kunstig intelligens, eksperimentere med det i sjov og interessant måde som med Google’ s Dybe Drøm software. Det fjerner en masse af angst omkring disse ting, der kan kun være en god ting at gå fremad.”

Caroline Preece, personale, forfatter og social media manager

“Et af højdepunkterne i 2015 for mig var et stigende fokus på mobilitet. Enheder som Surface Pro 4 er en blanding linjen mellem bærbar og tablet-pc, mens den stigende kompleksitet af cloud værktøjer og produktivitet apps som Office 365 betyder, at du arbejder fra en tablet eller smartphone endelig føles som en farbar vej.

“Consumer cloud virkelig kom til sit eget, i år, for med den fortsatte vækst af tjenester som Netflix og Spotify cementering fremtiden for streaming. Begge selskaber har endegyldigt bevist dette år, at Medier-as-a-Service er en vinder for forbrugerne.”

Adam Hyrde, personale, forfatter