USA udgiver blæser låget Apple tablet tavshedspligt

0
30

Apple and chalk slate

Den administrerende direktør for en større bog udgiver har singlehandedly siger mere om Apples tablet-enhed på to minutter end Apple har i to måneder som pre-launch hype nået fever pitch.

Med kun få timer til at gå, før den almindeligt forventede lancering af Apple ‘ s tablet, Cupertino skifer er endelig blevet lavet officielle – af en slags – tak til nogle off-the-cuff offentlige bemærkninger af Terry McGraw, chief executive for OS at udgive giant McGraw-Hill.

Apple har været næsten overmenneskeligt stille om at røbe detaljer om sin tablet, endda så langt som at give os sit navn, men McGraw eftertrykkeligt fejet væk slør af hemmeligholdelse i et interview på CNBC ‘ s økonomiske program Indtjening Centrale, siger tabletten var meget fast, og var “bare virkelig fantastisk”.

McGraw blev udspurgt om sin virksomheds aftale med Apple om at levere digitale lærebøger til den kommende tablet, men endte med at sige en masse mere om tabletten selv end handlen.

“Ja, det er meget spændende. Meget spændende,” fortalte han studievært Erin Burnett. “Vi har arbejdet sammen med Apple for ganske et stykke tid. Tabletten kommer til at være baseret på iPhone operativsystem, og så det vil være omsættelige.

“Så, hvad du vil være i stand til at gøre nu – vi har et konsortium af e-bøger, vi har 95% af alle vores materialer, der er i e-book format. Så nu, med den tablet, er du nødt til at åbne op for de videregående uddannelser marked, det professionelle marked. Tabletten kommer til at være bare en virkelig fantastisk.”

Mens e-bog support på Apple slate blev set praktisk taget som en given ting, og dens styresystem stadig var et spørgsmål om forhandling, med mange, der har insisteret på, at det ville køre en nedskaleret version af Mac OS X på trods af en forøgelse af vægten af beviser (nu afgørende) for det modsatte.

Tabletten i sig selv er endelig klar til at gøre sit udseende på en Apple-lancering begivenhed i San Francisco i dag (starter ved 6 pm i aften UK tid. Men selv på dette sene tidspunkt den påståede scoops, exclusives, og rygter holde oversvømmelser i.

Blandt de mere troværdige omfatte en rapport i the Wall Street Journal (WSJ), at Apple er “låst i 11-timers forhandlinger” med bogforlag forsøger at oprette en aftale”, der kunne omskrive branchens omsætning model”.

WSJ hævder Apple sigter mod at sætte sig op direkte mod online detail kolos Amazon, der tilbyder de bedste forhandlere på mellem $10 og $14, hver med 30 pct. af prisen går til Apple og resten til udgiverne.

AMERIKANSKE tv-netværket Fox, i mellemtiden, har allerede skrevet en del for tablet til at finde sin vej ind i sove-berøvet helt Jack Bauer ‘ s hænder i løbet af den nuværende serie af globale hit 24 – tip-off, der kommer via et par tweets fra showet s director of photography, Rodney Charters.

DET PRO vil være live-blogging alle nyheder fra Apple meddelelse denne aften. Klik her for at tilmelde dig.