Twitter er anti-troll metoder, der arbejder

0
33

Det sociale netværk ‘ s Europæiske chef sagde, at dårlig opførsel er reduceret som en følge af ændringer

Twitter ‘ s Europæiske chef har afsløret, at det sociale netværk er anti-troll metoder, der arbejder, med færre rapporter om dårlig opførsel, da det slået hårdt ned på dem, der misbruger andre brugere.

Tilbage i April, det sociale netværk meddelt, at den vil indføre nye metoder til rapportering såkaldte trolls og telefon kontrol.

Europa chef Bruce Daisley sagde mulighed for brugerne at identificere sig selv ved at indtaste en kode, der sendes til deres telefon betyder, at Twitter kan krydstjekke deres brugernavn over konti, der er blevet suspenderet for dårlig opførsel, og denne havde hjulpet med at reducere rapporter om misbrug. Det betyder også, at Twitter er i stand til at fortælle brugerne, hvad de gør eksisterer i den virkelige verden og ikke bare en online verden, sagde han.

Derudover har Twitter, og brugerne med værktøjer til at rapportere trolde og bedt om social networkers til at dele deres blok lister, så de kan identificere mønstre med trold mistænkte.

“De tiltag, vi har taget korrelerer direkte med en reduktion i mængden af dårlig opførsel,” Daisley fortalte Uafhængige.

Twitter ‘ s trold overgrebene var sætte i aktion, når en række højt profilerede berømtheder lukket deres konti ned for følgende rapporter om trolling.

Dem, der er ramt af dårlig opførsel i prisen Robin Williams’ datter og Sarah Payne ‘ s mor, der begge var udsat for vold fra Twitter-brugere, død efter deres kære.

TV-vært Sue Perkins var også tvunget til at fjerne sig fra det sociale netværk efter at være blevet kontrolleret af Top Gear-fans, efter at det blev foreslået, at hun ville blive en af de nye oplægsholdere.

Når Twitter indførte den nye “trold”, indberetning af foranstaltninger, virksomhedens Shreyas Doshi sagde: “Samtidig med at afsætte flere ressourcer til bedre at kunne reagere på rapporter om misbrug er nødvendigt, og endda kritisk, en lige så vigtig prioritet for os, er at identificere og begrænse incitamenter til at gøre det muligt og endda tilskynde nogle brugere til at engagere sig i misbrug.

“Vi vil være at overvåge, hvordan disse ændringer modvirke misbrug, og hvordan de hjælpe med at sikre den overordnede sundhed for en platform, der fremmer alles deltagelse.”