TechCrunch ramt af to hacks

0
23

Security

Tech site er oppe at køre igen efter to hack angreb i en 24-timers periode.

Tech news site TechCrunch har lidt og gendannede fra to hacking-angreb i de seneste 24 timer, er det blevet rapporteret.

“Som nogle mennesker har bemærket, på ca 10:30 pm PST mandag aften den websitet TechCrunch Netværk – techcrunch.com – var hacket, og omdirigeret. Stedet var tilbage op kortvarigt på 11:30 pm, men snart gik ned igen. Som på 2:00 am, stedet er tilbage og ser ud til at være stabil,” udtalte en historie lagt på hjemmesiden TechCrunch.

“På dette punkt, vi er stadig ved at indsamle information om, hvordan stedet var kompromitteret, og vil opdatere denne post, med yderligere oplysninger.”

Den første hack, der har udsendt en meddelelse, der indeholder bandeord og tilknytning til voksne og piratkopieret indhold, blev fulgt op af en efterfølgende angreb

“Der er ikke sådan tid som en “god tid” til at blive hacket, men man kan kun forestille mig, at i dag er en bedre dag, for TechCrunch at blive hacket end i morgen,” Sopho ‘ s Graham Cluley sagde i et blog-indlæg efter det første angreb i går morges.

“Det er, når ejendommen vil forvente en stor mængde trafik, som millioner af mennesker over hele verden ser for at få oplysninger om den nye iSlate/iPad/iTablet/iDontKnowWhatItWillBeCalled grund til at blive annonceret af Apple. Dette hack er en nyttig advarsel til alle hjemmeside-ejere, der alle har til at være på vagt over for hacking, uanset om det er store eller små.”

Det andet angreb var lidt mere målrettet i, at det er rettet grimt sprog på stedet er co-redaktør og grundlægger Michael Arrington. I lyset af den seneste Google/Kina spyttede over cyber-angreb og web ytringsfriheden, der følger efter den første episode, han spøgte på Twitter, at Kina var ansvarlig for angrebene. Han senere – mest sandsynligt tungen-i-kinden – foreslået, at det var Canada i stedet for.

Cluley tilføjet: “… nogen har brug for at lære nogle manerer, gør de ikke? Selv hvis de ikke kan lide at blive tvunget til at gå gennem en annonce side, før du har læst TechCrunch ‘ s indhold, men det er næppe en hensigtsmæssig måde afløb for din vrede, er det?”

“I skrivende stund, stedet er blevet genoprettet til normal drift – men du kan ikke hjælpe, men at konkludere, at en person har en personlig vendetta mod stedet. Som vil holde TechCrunch på sine tæer i de kommende timer, især som uber-hot historien om den forestående nye Apple tablet-computer er planlagt til at blive annonceret til den verden af Steve Jobs senere i dag. Og det er den slags nyheder, der normalt ville generere en masse trafik til TechCrunch ‘ s hjemmeside.”