Sikkerhed toppe offentlige sektor dagsorden

0
28

Ny undersøgelse fastslår, at IT-sikkerhed er mere presserende problem forud for højt profilerede projekter.

Over 40 pct. af den offentlige sektors IT-fagfolk sætte sikkerhed på toppen af deres lister af bekymringer, ifølge en ny undersøgelse.

Den forskning, der udføres af Citrix, viste, at 43 procent af de ansvarlige i den offentlige sektor IT-beslutningstagere sætte sikkerheden af deres infrastruktur på toppen af dagsordenen.

Undersøgelsen af 30 senior IT-beslutningstagere på Citrix ‘ s Regering Løsninger Seminar i februar i år fandt ud af, at andre presserende teknologiske problemer i prisen sikre hensigtsmæssige tjenester for personale (36.6%) og møde effektivitet mål (33.3%).

Undersøgelsen fandt også, at halvdelen af de adspurgte var “dybt bekymret” om tyveri af data, 40 pct. om medarbejderen uagtsomhed, 30 pct. om password brud og 20 pct. om virus.

Men undersøgelsen viste, at højt profilerede projekter, såsom implementering af shared services, rangere ret lavt i hovedet af respondenterne (3 pct.), som gjorde at opgradere applikationer eller operativsystemer (7 pct.) eller at implementere e-Betalinger systemer (3 pct.).

“På nogle måder er det overraskende, at store projekter er ikke toppen af IT-dagsorden for den offentlige sektor, IT-chefer, at det er forståeligt, at få det grundlæggende i orden, er en prioritet,” sagde Richard Jackson, area vice president hos Citrix STORBRITANNIEN, Irland og Sydafrika.

“At holde systemer og at give medarbejderne adgang til de ressourcer, de har brug for at skabe en effektiv arbejdsstyrke. Dette er afgørende for trivsel af den offentlige sektors organisationer, som det er faktorer som disse, er det muligt folk til at gøre deres arbejde uden afbrydelse,” sagde han.