Regeringen siger, at alle har nu 2 mbps internet adgang

0
25

Broadband speed

Afdelingen for Kultur, Medier og Sport har indført satellit-tilskud til dem i lav hastighed områder

Alle i landet, har nu adgang til bredbånd, der kører med hastigheder på mindst 2 mbps, ifølge regeringen, med Departementet for Kultur, Medier og Sport indføre en ordning til at lave sådan et mål til en realitet.

Enhver, der ikke allerede er adgang til internet ved disse hastigheder vil blive givet et tilskud på kr 350 mod installation af en satellit, der vil øge deres bredbånd hastigheder på op til 20Mbps og et abonnement på en tjeneste, der leveres af en af regeringens bredbånd udbyder partnere, der koster fra £25 per måned.

Ordningen vil blive drevet af lokale regeringer, med dem at beslutte, hvem der er berettiget til sådan en forbindelse. Regeringen mener, er op til 300.000 ejendomme vil få gavn af programmet rundt om i landet, selv om høj intensitet brug såsom gaming ikke vil blive understøttet via satellit-drevet netværk.

Digital Økonomi Minister Ed Vaizey sagde: “Denne ordning giver umiddelbar støtte til de private hjem og virksomheder i Dorset med den langsomste hastighed og er alle en del af vores transformation af UK’ s digitale landskab.”

Ordningen er en del af regeringens “Universel Service Forpligtelse”, der er specificeret i den Digitale Storbritannien rapport, der blev præsenteret i 2009, at Labour-regeringen. Selvom de indledende planer sagde, at hele landet skal have en forbindelse på op til 2 mbps i 2012, dette blev senere udskudt til 2015.

Den næste fase er at levere lynhurtige fiber bredbånd til 95 pct. af landet senest i 2017. Så langt, det siger, det er på vej til at levere sådanne ydelser, og nogen tilmelding til regeringens seneste initiativ, vil være i stand til automatisk at opgradere til fibre bør det indføres i deres område.

Vaizey tilføjede: “Vores udrulning af superhurtig bredbånd har allerede nået et ekstra 3,5 millioner hjem og virksomheder, der ellers ville have savnet ud. Vi gør enorme fremskridt, men det er en massiv engineering projekt og vil ikke ske natten over.”