Regering opnieuw weigert de financiering voor Bletchley Park

0
27

Bletchley Park

De regering heeft afgewezen een e-petitie ondertekend door 22.000, ‘opslaan Bletchey Park.’

De regering heeft opnieuw afgewezen gesprekken voor de financiering voor de Bletchley Park, het thuis van de oorlog breken van codes en andere BRITSE mijlpalen in de berekening van de geschiedenis.

De site heeft moeite om geld voor jaren. Vorig jaar, de site dreigde sluiting als het niet kon verhogen genoeg geld op te lossen zijn dak.

Eerder dit jaar, Darren McGuicken geplaatst een e-petitie op de regering site, met de vraag de Minister-president om “opslaan in Bletchley Park”.

“Alsjeblieft doe dit niet toe te staan cruciaal stuk van zowel de Britse als de Wereld van de cultuur aan het verdwijnen,” schreef McGuicken. “Als er ooit een voorbeeld nodig van groot-Brittannië leidt de wereld, waarlijk, dit zou worden. Om het te vallen in de handen van ontwikkelaars zou gewoon gewetenloos.”

Zijn argument – en de handtekeningen van 21,920 anderen – niet zwaaien de overheid, echter.

“De Regering deelt de mening dat de gebouwen op de Bletchley Park site van grote historische betekenis, en, hoewel de erkenning van het uitstekende werk dat wordt uitgevoerd zijn er vooralsnog geen plannen, noch de middelen, om het verlengen van de sponsoring van musea en galeries dan de huidige nummer,” de regering zei in een schriftelijke verklaring.

Het hof merkte op dat Bletchley Park is reeds £330.000 usd subsidie uit het engels Erfgoed en ander ter waarde van £600.000 mensen uit Milton Keynes raad. Terwijl het eerder weigerde een subsidie van het Heritage Lottery Fund, de site heeft dit jaar opnieuw toegepast.

Eerder dit jaar, Barones McIntosh diende een early day motion in het Huis des Heren te vragen om financiële hulp voor de historische site, maar het verzoek werd afgewezen, veel naar de teleurstellingen van Bletchley aanhangers.

Klik hier voor meer informatie over Bletchley Park.