Online detail popularitet til det dobbelte i 2010

0
22

Forbrugerne vil bruge £42 millioner på online shopping i STORBRITANNIEN i år, et tal, der vil være fordoblet i 2010, i henhold til IMRG.

Detailhandlere med en online tilstedeværelse, der er indstillet til at udnytte forbrugernes stigende sult for web-baseret shopping i løbet af 2007, som det BRITISKE shoppere åbne deres pengekasse til tonerne af 42 £millioner i forhold til e-detail-ekspert IMRG.

Dette år, nogle 860 millioner pakker vil blive afsendt til den 26 mio. fans, der vil bruge i gennemsnit £1,600, som alle vil bidrage til at sætte gang i væksten i online salg, således at de fordoblet i volumen og værdi af 2010.

“Online shopping er sprængfyldt med friske muligheder for forbrugere, forhandlere og mærker. Det er voksende og stadig mere globaliseret hurtigere end nogensinde før,” sagde IMRG i sine otte Senatet Årlige Redegørelse.

“Denne ottende IMRG Senatet Årlige Redegørelse er offentliggjort i en definerende tid for detailhandlen, når interaktiv teknologi er dynamiske og skiftende løbet af mainstream-handel.”

Online aktivitet vil i sidste ende blive en kritisk succes faktor for et lands økonomi, der i henhold til IMRG, som mener, at nettets evne til at fjerne geografiske grænser vil resultere i en global shopping markedsplads værd £250 millioner i år.

“Godt over en milliard mennesker bruger internettet, for omkring 17 pct. af verdens befolkning, hvoraf næsten en tredjedel bor i Europa. At udvikle en blomstrende e-handel sektor, der når ud over de nationale grænser vil blive afgørende for konkurrenceevnen af hvert lands økonomi,” tilføjede IMRG.

“Værdien af cross-border e-detailhandel er sat til at vokse enormt inden for de næste par år, som mærker får fortrolighed i at arbejde med internettets evne til at identificere og match shopping krav med levering, lokalt og globalt i real-tid. Dette vil føre til øget effektivitet ved at effektivisere produktion, oplagring og distribution, at give forbrugere adgang til en bredere vifte af varer og leverandører, og præsenterer e-detailhandlere med store muligheder for at udvide deres indflydelse, produktsortiment og markedet for rækkevidde.”