Klout bruger Microsoft BI for at øge Big Data indsigt

0
23

Med den nye løsning, Klout forventer at øge effektiviteten, reducere omkostningerne, udvide indsigt, og støtte innovation.

Klout ønskede at give forbrugere, brands og partnere hurtigere, mere detaljeret indblik i hundredvis af terabytes af de sociale netværk data. Det ønskede også at øge effektiviteten. For at gøre det, Klout implementeret et business intelligence-løsning baseret på Microsoft SQL Server 2012 Virksomheden og Apache Hadoop. Som et resultat, Klout processer, data-forespørgsler i nær real-tid, minimerer omkostningerne, øger effektivitet, øger indsigt, og fremmer innovation.

Klout hjælper kunder med at få mening ud af de hundredvis af terabytes af data, der genereres hver dag af mere end 1 mia signaler på 15 førende sociale netværk, herunder Facebook og LinkedIn. “Vi tager i raw-data og gøre det til noget, som er ansvarspådragende for vores forbrugere, brands og partnere,” siger David Mariani, Vice President of Engineering hos Klout.

De data, der Klout analyser er genereret af mere end 100 millioner mennesker, der er indekseret af virksomheden. Dette omfatter Klout medlemmer og de mennesker, der interagerer med den på sociale sites. Enkeltpersoner sig Klout til at forstå deres indflydelse på web, som er vurderet på en skala fra 1 til 100. De har også tilmelde sig til at deltage i kampagner, hvor de kan modtage gaver og gratis tjenester. Mere end 3.500 data partnere også deltage Klout til bedre at forstå forbrugerne og netværk tendenser, herunder ændringer i efterspørgslen, og hvordan borgernes indflydelse kan påvirke mund-til-mund reklame.

At levere det niveau af indsigt, at kunder søge og alligevel mødes de budgetmæssige begrænsninger af en startup-firma, Klout opretholdes en tilpasset infrastruktur baseret på open-source Apache Hadoop rammer, som giver distribueret behandling af store datamængder. Løsningen omfattede en separat silo for data fra hvert enkelt socialt netværk. Til at håndtere forespørgsler, Klout, der anvendes brugerdefineret web services, hver med forskellige forretningslogik, for at udtrække data fra siloer og levere det som en data-mashup.

For at downloade det fulde case-studie klik på linket nedenfor…

Download af PDF