Internet Verden 2007: Førende web-spillere deler deres ekspertise

0
25

Internet Verden 2007 skydes i gang i morgen, og er sikker på at være et hit med dem, der forsøger at få bugt med alle de ting, Web 2.0.

Forretnings-og IT-beslutningstagere vil ned på Earls Court i London i morgen for at deltage i dette års Internet Verden, Konference, med henblik på at vælge de hjerner ” af eksperter til at hjælpe dem med at løse, eller endda foregribe, deres web-relaterede problemer.

Den begivenhed, som starter i morgen og fortsætter indtil torsdag Maj 3, har til formål at give vejledning og indsigt i strategier, der gør, og arbejder ikke for dem, der er ansvarlige for deres virksomheds tilstedeværelse på internettet eller digitale markedsføring.

Forrester Research ‘ s ledende analytiker Rebecca Jennings vil kick off sagen med en åbningstale diskutere de tre regler for social computing, efterfulgt af taler fra ledende talsmænd i Lulu, Yahoo, Cheapflights.co.storbritannien, Carling, Cheeze, O2 og Porsche.

“Dette års Internet Verden er ved at forme sig til at være en af vores største begivenhed i flere år, med over 270 udstillere og over 300 førende industri-højttalere, der bidrager i et multi-streamet seminar-program,” sagde Mark Ram, event ‘ s senior marketing manager.

“Nogle af de højdepunkter, der indeholder Google-på Web 2.0, BBC på IPTV og Vodafone på mobile web. Det vil dække alle de vigtige områder af virksomheden internet-og digital marketing. Vær sikker på ikke at gå glip af det.”

Sidste års arrangement var godt besøgt og har vist sig af stor værdi for de delegerede.

“Vi er her på Internettet Verden i dag til at overveje nye alternativer for vores systemer og for at sikre, at vi holde sig foran konkurrenterne. Internet Verden, som samler en række forskellige løsninger til en bred vifte af emner, der alle brancher ansigt og seminarer hjælpe med at tilføje værdi til det hele, og tilbyder på den begivenhed,” sagde Alliance og Leicester er leder af netbank.

Online marketing manager for at Flytte Kanalen tilføjede: “jeg er her med min direktør og tekniker søger at forbedre vores online services, og vi er specielt at se på måder til at forbedre street maps og finde ud af mere om, [Web] 2.0.”

DET PRO vil være der dækker den vis at holde beslutningstagere, der ikke kan deltage i arrangementet i person op i fart med de meddelelser, der er lavet.