Intelligente beveiliging naar voren gebracht door HP

0
47

HP beweert algoritmische detectie principes kan het reduceren van kosten en het verhogen van de efficiency

HP heeft twee nieuwe producten die bedrijven kunnen helpen bij het detecteren van bedreigingen meer gemakkelijk door middel van data-analyses op de jaarlijkse HP Beschermen enterprise security conference.

De eerste van deze, ArcSight DNS-Malware Analytics (DMA), helpt organisaties te automatiseren bedreiging analyse van data en, volgens HP, kan aanzienlijk slash monetaire en bron van overheadkosten door het verminderen van de hoeveelheid werk besteden IT-professionals reageren op valse positieven.

“De trend die we zien technologie en security professionals worstelen om de betekenis van de gegevens die ze krijgen van bestaande oplossingen – ze missen de mogelijkheid om vast te stellen context en tekenen correlaties” Tim Grieveson, HP ‘ s hoofd cyber en veiligheid strateeg voor EMEA, vertelde HET Pro.

“Alle producten die wij lanceren vandaag zijn gericht op google analytics. Ze zijn algoritme gebaseerd, en niet rule based, wat betekent dat deze professionals krijgen een veel beter begrip van hun netwerk beveiliging,” voegde hij eraan toe.

In ArcSight DMA, dit algoritme gebaseerde aanpak kunt detectie van nieuwe, onbekende malware, terwijl het verminderen van het aantal vals-positieven met een factor van 20 en onnodige DNS-gegevens met een factor van 100 miljoen, volgens HP.

Het bedrijf is ook gestart met het Versterken Analytics, een nieuw onderdeel van de Versterkingen op de Vraag, die maakt gebruik van machine learning te verwerken organisaties’ scan resultaten over de verschillende toepassingen en het verminderen van het aantal problemen dat vereist handmatige test.

Ten slotte introduceerde het bedrijf een nieuwe verbeteringen aan de Atalla en Veiligheid voltage-producten, die-adres PCI compliance met secure data-acquisitie, data-de-identificatie en samenwerking veiligheid. Deze nieuwe functies zijn onder andere SecureMail eDiscovery, SecureData Betalingen 4.1, Toegang tot de Cloud Security integratie van Adallom met HP ArcSight, en HP Atalla IPC Express.

HP ArcSight DNS-Malware Analytics zal beschikbaar zijn vanaf 15 September, terwijl Versterken analytics is nu beschikbaar als onderdeel van het te Versterken op de Vraag.