Home Office bringer ID-kort til London med unge tryk

0
41

ID card

Indenrigsministeriet har sagt, at unge mennesker i london, vil være i stand til at få et ID-kort fra 8 februar.

Den kontroversielle National Identitet-Ordningen er sat til at ankomme i London i næste måned, som indenrigsministeriet begynder at tilbyde ID-kort til studerende i hovedstaden fra 8 februar.

En version af kortene er blevet uddelte til såkaldte udenlandske statsborgere siden 2008, med en Britisk udgave stilles til rådighed i det nordvestlige sidste år.

Nu, Home Office er marketing £30-ID-kort til alle i alderen 18-14, der bor i London som en måde at identificere dig selv for at købe alkohol eller rejser i Europa.

“Den nationale identitet-kort vil vise sig at være et meget nyttigt værktøj for unge mennesker i London, uanset om de er ved at åbne en bank konto, købe alder-begrænset varer såsom computer spil eller Dvd’ er på vej ind i en natklub eller rejser til Europa,” Home Office minister Meg Hiller sagde i en erklæring:

Home Office hævdede, at 10 pct. af pas, der er mistet under 30 mængden forsvinder i natklubber, og sige: “som et identitetskort, som passer stramt ind i en tegnebog, der skal hjælpe med at undgå de kort blive tabt.”

Anti-ID-kort lobby gruppe NO2ID uenig med Home Office ‘ s markedsføring, dog. “Hvis det ikke var for den uhyggelige konsekvenser for alle, der er tåbelige nok til at være et marsvin, det ville være latterligt, samt spild,” national koordinator Phil Stand hævdede i en sætning.

“Du kan tilbringe £10 på et proof-of-age-kort fra en uafhængig velgørende organisation, med ingen anden forpligtelse, eller du kan betale £30 for at blive taget fingeraftryk, og er enige om at redegøre for, at dine personlige oplysninger til Hjemmet, Kontoret for resten af dit liv,” forklarede han.

Klik her for mere om ID-kort program.