Fujitsu Siemens introduceert een nieuwe opslag bundel

0
25

Opslag bedrijf voegt de CA BrightStor ARCserve en XOsoft Enterprise Rewinder in de FibreCAT mix.

Fujitsu Siemens is het bundelen van de CA BrightStor ARCserve Backup product en XOsoft Enterprise Rewinder continuous data protection software in de FibreCAT opslag systemen.

Klanten zullen in staat zijn om te kopen van de gebundelde oplossing van de volgende maand en de deal heeft betrekking op zowel de FibreCAT NX en FibreCAT SX disk storage systemen en FibreCAT TX tape-opslag systemen.

Het bedrijf zei dat de gebundelde systeem zou het makkelijker maken voor bedrijven om hun bedrijfskritische gegevens, alsmede het leveren besparingen op software licentiekosten – naar schatting in de regio van € 1900.

Opslag deskundigen zei dat de beweging is belangrijk voor bedrijven wordt het steeds belangrijker ervoor te zorgen dat organisaties enterprise-class data back-up en opslag.

“De wetgeving en de mogelijk catastrofale gevolgen van het verliezen van bedrijfskritische data zijn belangrijke factoren voor back-up en storage,” zei opslag industrie analist Dennis Szubert van Quocirca.

“De omgang met bedrijfskritische gegevens is het één van de meest belangrijke taken voor HET personeel. Ondanks de steeds groeiende volumes van de informatie, is het belangrijk om de termijn voor data back-up en herstel zo klein mogelijk te maken,” zei Dr Helmut Beck, vice-president van opslag bij Fujitsu Siemens Computers. “Om dit te bereiken moet zowel betrouwbare opslag hardware en de bijbehorende software voor data management, back-up en herstel.”