EMC fører skyen med stærke resultater

0
23

EMC Logo

Positive resultater fra sidste kvartal for EMC har fået selskabets chief executive begejstrede for fremtiden.

EMC ‘ s administrerende direktør (CEO) har hævdet, virksomheden er nu rustet til at føre den måde, cloud computing følgende stærke resultater for fjerde kvartal af 2009.

Selskabet rapporterede registrere indtægter bryde $4 milliarder (£2,4 milliarder mark, som, selvom kun to procent stigning fra samme periode sidste år, var 17 pct hoppe fra det foregående kvartal og $100 millioner højere end selskabets forventninger.

Joe Tucci, bestyrelsesformand og administrerende direktør for selskabet, der sætter tal ned til, hvad han kaldte “aggressive investeringer i core-teknologi” samt godt gennemtænkt partnerskaber og operationelle disciplin at styre sine udgifter.

Men Tucci gjort det klart, at han ser på fremtiden med EMC-som en drivkraft for nye teknologier.

“Vi er godt positioneret til at føre branchens nyeste og potentielt største bølge af DET, som vi og andre refererer til som cloud computing,” sagde han i en erklæring.

“Som vi udfører på vores vision for, hvor branchen er på vej, EMC’ s primære fokus er på at hjælpe kunder sikkert bygge deres næste generation, fuldt virtualiserede datacentre og føre dem sammen rejsen til privat cloud computing, som giver løfte om en dramatisk mere effektivt og effektiv model for at levere DET som en service.”

Ud over en stigning i indtægterne, EMC også lagt en imponerende 43% stigning i netto indkomst, nå $436.5 millioner for det sidste kvartal.

Tallene glad for selskabets chief financial officer, David Goulden, der sagde i en erklæring: “at overvinde den værste globale recession i virksomhedens historie, EMC er i de bedste finansielle og operationelle form nogensinde.”

Han tilføjede: “Med dette positive momentum, EMC står godt positioneret til at fortsætte med at vinde markedsandele på vigtige markeder og drev endnu større indtjening i 2010.”