EF til at kontrollere, Virgin Media ‘ s trafik scanning

0
25

spy

EF er at holde øje med Virgin Media ‘ s piratkopiering måle system.

Europa-Kommissionen vil være overvågning af Virgin Media ‘ s brug af et netværk, overvågning af trafikken system, efter en klage fra Privacy International.

Jomfru planlægger at bruge Detica er CView at finde ud af, hvor meget piratkopiering sker på tværs af sit netværk, ved at scanne 40 pct. af trafikken.

En talsmand for EF fortalte ZDNet: “Kommissionen vil nøje overvåge denne sag.”

Privacy International har klaget over den service til EF sidste år, der konstaterer, at det forenede kongeriges Regering i midten af overtrædelsesprocedurer over BT ‘ s forsøg med deep packet-tech fra Phorm for adfærdsbaseret annoncering.

En Virgin Media talsmand sagde selskabet var allerede i forhandlinger med EF at gøre sikker på, at alt var i overensstemmelse med love. “Vi har engageret med alle relevante organer, herunder Ofcom, ICO og EF, for at sikre at de har de oplysninger, de behøver for at træffe en kvalificeret vurdering af, om vores planlagte forsøg,” de sagde i en erklæring.

“CView arbejder på en core-netværk, og simpelthen analyser – anonymt – den procentdel af data, der flyder på tværs af netværket, der er ophavsretligt beskyttet, og bliver delt ulovligt,” talsmand tilføjet.

“Vi vil fortsætte med at kommunikere vores intentioner, åbent og transparent, og det er vigtigt for os at berolige vores kunder, at CView ikke identificere eller opbevarer de enkelte kunders data og ikke identificere den enkelte bruger eller adfærd.”