Dell XPS 13 (InfinityEdge touch Slutningen af 2015) revision

0
25

Dells ultrabærbar er slanke og kraftfulde

,

Pris

Kr 958
ex MOMS Fordele

Let; Sturdy; Attraktive, Komfortable tastatur og touchpad; God batterilevetid Ulemper

Skærm skalering spørgsmål; Søvn bugs Bedømmelse

Til trods for en håndfuld fejl, dette er en af de bedste Windows ultrabærbare til rådighed

I de foregående år, Dells enterprise-klasse laptops var et konkret tilfælde af funktion over form, mangler den stil og elegance af nogle af deres rivaler. Ikke mere om. Ikke kun XPS 13 byder på imponerende ydeevne og funktioner, er det også et af de mest stilfulde bærbare computere rundt.

Hop til:

  • Seneste Nyheder
  • Kulfiber og InfinityEdge
  • Berøringsfølsom skærm, tastatur og touchpad
  • Batteriets levetid og ydeevne
  • Thunderbolt 3 og muligheder
  • Konklusioner

Se relaterede

Dell XPS 13 (2015) hands-on Dell XPS 15 (slutningen af 2015 InfinityEdge touch) revision

Seneste Nyheder

18/02/2016: Så hvis Dell XPS 13 var ikke elegant nok, det er nu tilgængelig med en særlig udgave guld kabinet.

Lanceret på New York Fashion Week, den nye variant kommer høflighed af modedesignere åbningsceremonien, i partnerskab med Microsoft og Dell.

“Opening Ceremony’ s grundlæggere, Carol Lim og Humberto Leon, er både Dell-brugere og med guld, der bliver et centralt tema i deres nye linje, for det gjorde det til en perfekt mulighed for at debut Dell XPS Guld samt støtte vores mest fashionable kunder,” Dell-PR manager Lauren Mauro fortalte Digitale Trends.

Ikke alene er det nye guld version betydeligt mere smarte udseende, det er også haft en intern opgradering, også. XPS 13 Guld nu inkluderer Intel Iris Grafik 540, som angiveligt vil give en 40% forøgelse af ydeevnen i forhold til den grundlæggende Intel HD-Grafik.

Bortset fra, at de interne er dybest set standard. Det findes kun i én smag, men med 8GB RAM, en 256GB SSD, og et 3.200 x 1.800 InfinityEdge displayet.

Kulfiber og InfinityEdge

I de foregående år, Dell laptops har ofte været kendt for deres tekniske hestekræfter, snarere end deres iøjnefaldende design. Dette er nu en saga blot, men og XPS 13 er en reel konkurrent til Apples bærbare computere – ofte set som den høje vand mærke af bærbare design.

Låget og chassis af XPS 13 er lavet af letvægts MacBook-style aluminium, men det kanter og hjørner er meget mere skarpt end Cupertino ‘ s tilbud, og håndled hvile og tastatur surround er også fremstillet af kulfiber.

Dette gør XPS 13 både let og stiv, og med en vægt på blot 1,3 kg, det er ikke nogen kamp overhovedet at bære rundt på for dagen. Ikke kun det, men en blanding af aluminium og kulfiber bygge materialer, der gør det til et af de fornemmeste og mest karakteristiske enheder rundt omkring.

Selv om XPS 13’s skærm foranstaltninger 13in over diagonal, ville du ikke synes det ved første øjekast. I stedet, det har meget mere til fælles med fodaftryk på 11 eller 12v bærbare computere.

Det skyldes, at Dell har drastisk reduceret størrelsen af kanter omkring skærmen, ved hjælp af noget, den kalder en InfinityEdge design. Der er blot 5 mm mellem kanten af låget og skærm, hvilket giver den en slående og futuristisk udseende.

På den anden side, er vi lidt bekymret for, at en smallere bezel kunne resultere i en større skade på displayet skal du slippe det. På toppen af dette, når du forsøger at hente eller hold XPS 13 af låget, det er meget svært at undgå uforvarende at trykke ting via den berøringsfølsomme skærm. Selvfølgelig, den berøringsfølsomme skærm kan deaktiveres via BIOS, eller ikke-touchscreen modeller er tilgængelige fra Dell.

Uanset, det er en flot bærbar skærm – meget lyse med top-notch farvenøjagtighed. En ærgrelse var den dynamiske kontrast, en funktion mere almindeligt forekommende på Tv. Som navnet antyder, er dette justerer automatisk kontrast, der passer til dine lysforhold. Vi foretrækker den mulighed for at have en manuel kontrol over det selv, hvis det kun er for sarte fotoredigering arbejde, hvor vi helst ikke vil overlade noget til tilfældighederne.

En anden lidt problematisk screen-funktionen er i den meget høje opløsning på 3200×1800 pixels. Selv om dette betyder, at tekst kan være meget skarp, mens high-resolution billeder ser fantastisk detaljerede, en masse Windows-programmer har stadig skaleringsproblemer på en så høj opløsning, høj pixeltæthed skærmen. Vildt forskellige tekststørrelser i forskellige programmer, er fortsat en hyppig tilbagevendende problem.

One design særhed af skærmen smalle kanter er placeringen af webcam ‘ et i det nederste venstre hjørne af skærmen i stedet for det mere sædvanlige sted i midten af top bezel. Selv om det er usædvanligt, at det stadig fungerer godt nok til at videochatte.

Berøringsfølsom skærm, tastatur og touchpad

Touchscreens bliver allestedsnærværende på moderne bærbare computere, også dem uden en cabriolet eller aftagelig skærm. Men de kan være meget handy til at gøre hurtige valg eller afvise pop-ups, de er næppe noget, du er tilbøjelige til at bruge i længere perioder, som den vinkel, der kan være mere end en lidt akavet.

Heldigvis, dette er gjort op ved det gode tastatur og pegefelt. De store taster har masser af rejser og feedback, så at skrive er en fornøjelse, og touchpad ‘ en er ligaer foran nogle af de forfærdelige eksempler, vi har fået prakket på os gennem årene.

Det er glat og lydhør med præcis tracking, og håndterer Windows-10 s multitouch gestus med aplomb. Den eneste mindre hikke, er det faktum, at tastaturets baggrundsbelysning lysstyrke styres gennem BIOS-indstillinger, der er lige så forvirrende som det er ubelejligt.

Batteriets levetid og ydeevne

XPS 13 er ingen workstation bærbar computer, men det er stadig mere end stærk nok til at tage større, mere plads sultne desktops og laptops for de fleste kontor arbejdstagere, der takket være sin 8GB hukommelse, 2,6 GHz Intel Core i7 6500U dual core processor og 256 gb SSD.

Power effektivitet Skylake-klasse processor hjalp XPS 13 nå lidt over 11 og en halv time i vores lys skik batteri test og fem og en halv time i vores mere heavy duty batteri test. Selv om vi har set andre Core i5 og i7 udstyret bærbare computere endnu længere (med tidligere generation Broadwell chips, der ikke er mindre), er det stadig nok til alle, men de fleste red-eyed arbejdsdage.

En af de potentielle dræn på batteriet er XPS 13 er intenst irriterende vane med ikke at falde i søvn korrekt, eller at vågne op fra søvn uden input fra brugeren. Det skete for os mere end en gang – at trække ud af en brændende varm laptop med fans på fuld blast, og det batteri, der har mistet en væsentlig del af sit ansvar, er meget ubelejligt for at sige det mildt. Vi tror, at dette kan være på grund af en fejlbehæftet driver til grafikkortet, som det var tilfældet med sidste års version af denne bærbar. Hvis så, vi håber, at dette vil blive rettet pronto via en software-opdatering.

Thunderbolt 3 og muligheder

Slutningen af 2015 XPS 13 er de første bærbare computer, som vi har set, til at komme med Thunderbolt-3. På 40Gbit/s på papir, er det mere end to gange så hurtigt, som det allerede flammende Thunderbolt-2. I modsætning til de to første generationer af Thunderbolt selv, Thunderbolt 3 bruger den nye USB Type-C-stik i stedet for Mini-DisplayPort. Selv om det er noget forvirrende, dette er ikke kun betyder, at du vil være i stand til at bruge USB-C enheder med XPS 13, men dette vil forhåbentlig øge tilgængeligheden af Thunderbolt 3 enheder – Thunderbolt 2 enheder fortsat skuffende tynd på jorden.

Thunderbolt-3 er ikke kun for fremtidssikring – det er af praktiske bruge nu, da det er den eneste video-out-port på XPS 13. Du skal adaptere, som sælges separat, men du vil være i stand til at forbinde HDMI-eller VGA-skærme og projektorer, som er nødvendig, såvel som Ethernet-adaptere bør du har brug for kablet netværk. Dell har ikke sparet på mere traditionelle forbindelser – der er et par USB 3.0-porte, samt en full-size SD-slot, en Kensington security slot, magt og headset-stik.

Hvis denne laptop £958 ex MOMS prisen er for dyrt, kan du barbere det ned til £791 ex MOMS ved at vælge en 1080p skærm. Du kan skære det ned, endnu længere til £708 inc MOMS, men denne billigste model kun har 4 gb hukommelse og 128 GB SSD – næppe en fremtidssikret konfiguration. På den anden side, hvis penge er noget objekt, £1166 ex MOMS får du en rigelig 16 gb hukommelse og en roomier 512GB M. 2 SSD. Denne konfiguration er værd at overveje som en opgradering XPS 13 efter virkeligheden er lidt tricky.

Konklusioner/h2>

På trods af sin søvn og display spørgsmål, de seneste Dell XPS 13 er en stor bærbar computer. Vi ønsker dens batterilevetid var endnu længere, men det ultra bærbare er stadig velegnet til produktivitet på farten. En stor kvalitets skærm, top notch tastatur og et stilfuldt, robust kabinet gøre dette InfinityEdge laptop stor værdi.

Specifikationer

Processor: Dual-core 2,5 GHz Intel Core i7-6500U

RAM: 8GB

Dimensioner: 304x200x15mm

Vægt: 1,29 kg

Skærmstørrelse: 13.3

Skærm opløsning: 3,200×1,800

Grafik adapter: Intel HD Grafik 520

Samlet opbevaring: 256 gb SSD