De Lenovo Yoga Tabblad 3 Pro 10 eerste blik

0
29

De nieuwste Yoga tablet is een prachtige machine, maar is het genoeg van een upgrade waard om te kopen?

Lenovo heeft aangekondigd de nieuwste iteratie van de tablet op de IFA-beurs in Berlijn, met de Yoga Tabblad 3 Pro 10.

In essentie niets is drastisch veranderd voor de nieuwe Yoga-Tabblad, maar alleen bijgewerkt en verfijnd. Net als zijn voorganger, beschikt over een verstelbare standaard voor een optimale kijkhoeken, evenals een ingebouwde projector voor stralend inhoud op muren.

Deze projector, Lenovo zegt, een beeld kunt projecteren tot 70 centimeter, dat is indrukwekkend – als het werkt. De demonstraties die we zagen waren niet bijzonder helder of te wissen, en terwijl we toegeven dat het nauwelijks actief zijn in goede lichtomstandigheden, het kwam niet in ons vullen met grote hoeveelheden van vertrouwen.

Naast de eerder genoemde projector en de kickstand, er is ook een 10.1 in Quad HD-beeldscherm en Dolby Atmos luidsprekers van de eerste van hun soort op een tablet, volgens Lenovo.

Aangekondigd als de “ultieme video-tablet”, Lenovo is het inpakken van het Tabblad 3 Pro met zoveel multimedia functies als het kan, met inbegrip van een partnerschap met Netflix, waarbij Lenovo heeft samengewerkt met de streaming gigantische om ervoor te zorgen dat alle van de inhoud is zo glad en hi-definitionas mogelijk op het nieuwe apparaat.

De Yoga Tabblad 3 Pro heeft ook een grotere batterij dan de Tablet 2 Pro: 10200mAh vergeleken met 9600mAh, zogenaamd met 18 uur levensduur van de batterij. Of dit kan tot de intensieve media-consumptie Lenovo is marketing voor nog te bezien, echter.

Binnen, we weten het Tabblad 3 Pro is de verpakking van een Intel Atom-x5-Z8500 processor, Android 5.1 en Lenovo AnyPen technologie geïnstalleerd. De laatste is een functie die u toelaat om het gebruik van een metalen voorwerp als een stylus, en is een verrassend handig hulpmiddel.

Lenovo ‘ s nieuwe Yoga is ook nu beoordeeld IP21 voor splashproofing, wat betekent dat het zal worden veiliger nemen in het bad om media te bladeren. Het is nog niet verslaan volledig waterdichte tablets, zoals Sony ‘ s Xperia-serie, maar het is zeker een stap in de goede richting.

De bouwkwaliteit is goed. De standaard scharnier van de actie voelt glad en bevredigend, de cilindrische batterij aan de ene kant maakt het bijzonder gemakkelijk om vast te houden, en het leren maken van back-voelt heerlijk premie, is de geborsteld metalen details op de buitenkant. Het is een erg aantrekkelijk apparaat.

Het feit blijft wel dat het echt niet zo veel van een upgrade van de vorige iteratie. Voor degenen die nog niet eens een Yoga-tablet al, het is onwaarschijnlijk dat een probleem, maar als je al één van uw eigen, de echte test is het waarschijnlijk te worden hoe de nieuwe projector presteert in vergelijking met de ietwat saaie vorige poging.