Cisco opgraderinger skifter til at give IT-chefer mere kontrol

0
25

Ny Cisco Catalyst 6500 opgradere sætter IT-administratorer i kontrol af applikationer på nettet.

Netværk selskabet Cisco har opgraderet sin lavere-end Catalyst 6500 switches med ny teknologi, der vil gøre det muligt for IT-administratorer til optimering af applikationer, der kører over nettet og deep packet inspection kapaciteter.

En opgraderet version af virksomhedens Vejleder Motor 32 modulet omfatter et integreret add-on teknologi, der kaldes den Programmerbare Intelligente Tjenester Accelerator (PISA), der integrerer evne til at analysere stateful og statsløse ansøgning trafikstrømme til beskyttelse af sikkerhed, overholdelse af virksomhedens politikker og styring af netværk ressourceforbrug på at skifte selv.

Denne evne til at prioritere trafik betyder, at administratorer kan begrænse eller blokere applikationer på netværket i overensstemmelse med virksomhedens politikker. Virksomheden har også sagt, at den opgraderede routere ville give beskyttelse mod bemærkelsesværdige orme og vira og zero-day exploits i campus-kant ved hjælp af sin Fleksible Pakke Matching (FPM) – teknologi.

Cisco har også udvidet sit 7200-Serien linje med Cisco 7201, som er et mindre router med højere ydelse og lavt strømforbrug. Det kommer med fire Gigabit Ethernet-porte i en kompakt rack-enhed form faktor.

Analytikere sagde, at samarbejde værktøjer, software som en service, sikkerhed, mobilitet og mange andre typer af trafik er skiftende anvendelse trafikken og køre et behov for mere avancerede tjenester på nettet kant.

“Disse skiftende strømme, der skaber netværk for ledere til at se ud over den basale overvågning for at finde løsninger, som giver større synlighed og kontrol som en integreret del af netværket,” sagde Abner Germanow, Direktør for Enterprise-Netværk, Forskning hos IDC.

Cisco Catalyst 6500 SeriesSupervisor Motor 32 med PISA-Teknologi vil være tilgængelig i juni og vil koste $28,000 (£14,000). Cisco 7201-Serien Router er tilgængelig nu og til en pris på $24,000 (£12.000 indbyggere).