2015: i

0
28

, ,

Vi ser tilbage på de største tech historier om 2015

Januar

Den ICO og ISPA langede ud efter regeringens forsøg på at bruge Charlie Hebdo angreb i Paris for at presse på for mere overvågning beføjelser. Anonym vadede ind med angreb på Islamistiske hjemmesider i gengældelse.

Februar

Anonymous hackede ISI tilknyttet en Facebook-og Twitter-konti, som en del af dets #OpISIS kampagne. Google har også fundet sig selv i den modtagende ende af en anti-trust sag mod sin Android apps. Søgegiganten senere åndede et lettelsens suk, når en dommer kastede den sag ud af det.

Marts

BBC håbet på at kickstarte et andet hjem computing-revolutionen med udgivelsen af sin Microbit computer. Det er planlagt at sende ud af en million af disse computing-enheder til studerende rundt om i STORBRITANNIEN. Freak bug i Android-og iOS-enheder til venstre millioner bekymret over sikkerheden af deres smartphones og tablets. Den fejl havde forladt disse og andre enheder, der er i risiko for hacking i mere end 10 år, blev det rapporteret. Det blev lappet sammen senere på måneden.

April

I denne måned så Apple Ur endelig gå på salg. Vores egen Adam Shephard blev der på Apple Store i London ‘ s Regent Street for at se, hvad alle balladen var om. Han sagde dengang, at Apple Ur var et “godt eksempel på teknologi, der kommer til at bane vejen til storhed”. Det var også den sidste måned før den BRITISKE parlamentsvalg, med tonsvis af løfter omkring bredbånd, fred og uddannelse.

Kan

Kan spilles hjem til Google i/O event, hvor vi lærte oplysninger om et væld af nye innovationer, herunder den nyeste version af Android, Android M.

Comms vagthund Ofcom ‘ s forskning har også fundet, at halvdelen af husstande nu ejer en tablet. Forskere forudså også, at krav om Big Data kan bidrage til at skabe en $115 milliarder industri senest i 2019.

Juni

Chip-giganten Intel, der er erhvervet Altera til at hjælpe med at gøre nogle af sine IoT-visioner til virkelighed. Samme måned, skaberen af den verdensomspændende web, Sir Tim Berners-Lee, der også smækket regering i sin snagen planer.

Den årlige Infosec tilfælde også fandt sted i juni, med delegerede advaret af de stadig stigende omkostninger ved brud på datasikkerheden, og de trusler, de bør fortsætte med at overvåge og beskytte imod. Vi har også lært, at antallet af kvinder i tech fortsætter med at falde.

Skifte til den næste side for oplysninger om de største tech historier fra anden halvdel af året…