YouTube On Tullut Parempi! 9 Uusia Ominaisuuksia, Sinun Täytyy Tietää

0
38

YouTube ei ole sellainen sivusto, joka tarvitsee monia ominaisuuksia. Jos sinulla on riittävä hallita perusasiat, kuten toisto, tarkkuus, nopeus, tekstitykset, ja soittolistoja, olet melko paljon hyvä mennä. Mutta YouTube on niin paljon parempi kun huomaat joitakin sen piilotettu temppuja ja ominaisuuksia

10 YouTube URL Temppuja Sinun Pitäisi Tietää

10 YouTube URL Temppuja Sinun Pitäisi Tietää
YouTube on premier online video sivusto, jossa on huikea määrä videoita. Nämä URL-temppuja voi auttaa sinua saamaan enemmän irti palvelusta pienellä vaivalla.
Lue Lisää

.

Olen varma, että löydät vähintään yksi seuraavista ominaisuuksista hyötyä, olitpa video creator tai vain katsoja. Ja nämä ovat enimmäkseen ominaisuuksista, jotka lisättiin aikaisemmin vuoden tai kaksi, joten et voi edes olla tietoinen siitä, että YouTube voi tehdä näitä asioita. Jos näin on, olet varten hoitoon!

1. Pimeässä Tilassa

Huhtikuussa 2017, web-taju käyttäjät löysi piilotettu “dark mode” ominaisuus, joka kääntyi YouTube käyttöliittymä valkoisesta mustaan. Tumma tilat ja tumma teemoja ovat erittäin kysyttyjä, mistä on osoituksena uusi Tumma siirtyminen Windows 10, koska ne ovat helpommin silmiin pitkiä aikoja.

Mutta YouTube, tumma tila on vielä parempi, koska se tekee kokemus tuntuu enemmän elokuvamainen. Onneksi Toukokuussa 2017, YouTube toi salainen ominaisuus ulos piilostaan ja voit nyt käyttää sitä ilman mitään outoja selaimen hakata:

  1. Ota uusi YouTube-käyttöliittymä.
  2. Klikkaa profiilisi kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Tumma Teema > Ota Käyttöön Tumma Teema.

2. Iso Näytön Käyttöliittymä

Okei, joten tämä ominaisuus ei ole aivan uusi, sillä se otettiin käyttöön jo vuonna 2012, kuten “YouTube Leanback,” mutta ottaen huomioon, kuinka monet käyttäjät eivät edes tiedä, että se on olemassa, se voi yhtä hyvin olla uusia. Lyhyesti sanottuna, jos voit katsella YouTube-iso näyttö tai kosketusnäyttö, tämä käyttöliittymä on optimoitu.

Käyttää iso näyttö käyttöliittymä, vain vierailla www.youtube.com/tv ja antaa sille yrittää. Huomaat, että se on yksinkertaisempi, helpompi navigoida, ja yleensä miellyttävämpi käyttää. Ja jos voit yhdistää laitteesi YouTube-tili, voit käyttää laitetta kuten eräänlainen kaukosäädin toistoa.

3. Double Tap

Viime aikoina olen ollut streaming YouTube minun älypuhelin minun TV. Se on ollut aika kätevä yleistä, mutta etsivät edestakaisin video on aina ollut ärsyttävää — että on, kunnes “double tap” ominaisuus lisättiin.

Jos käytät uusin versio YouTube-sovellus Android ja iOS, voit nyt double-tap vasemmalla puolella video taaksepäin 10 sekuntia tai oikealla puolella video nopeasti eteenpäin 10 sekuntia. Kuten nyt, se toimii vain, kun katselet koko näytön tilassa.

4. Käännä Videoita Gif

YouTube ymmärtää, että Gif-kuvat ovat kieltä web. Se on yksi asia, jos haluat jakaa videon jonkun kanssa ja toinen jakaa GIF video kohokohta. Jälkimmäinen saa suoraan asiaan, jolloin se on sopivampi tänään huomion puutteesta web.

Joka on miksi YouTube nyt on helppo muuntaa minkä tahansa videon GIF

Tämä Vähemmän Tunnettu YouTube-Temppu Muuttuu Videoita Gif

Tämä Vähemmän Tunnettu YouTube-Temppu Muuttuu Videoita Gif
Tiesitkö, että YouTube on sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla voit tehdä lyhyt Gif videoita? Tässä on, miten se toimii.
Lue Lisää

napin painalluksella. Nyt se toimii vain videoita jossa luoja on käytössä GIF luominen. Ja vaikka luulet, että tämä on vain typerä ominaisuus memers, Gif voi olla hyötyä niin paljon enemmän kuin vain meemit

5 Käyttää Animoituja Gif Muuta Kuin Ärsyttävää Meemit

5 Käyttää Animoituja Gif Muuta Kuin Ärsyttävää Meemit
GIF-animaatiot eivät ole vain korni meemit ja ärsyttäviä reaktioita (mutta se ei tarkoita, et voi käyttää niitä sellaisenaan). Täällä MakeUseOf, meillä on koko laukku täynnä käyttötarkoituksia varten nämä jäähtyä hieman…
Lue Lisää

.

Tätä kirjoitettaessa, GIF-työkalu ei ole käytettävissä, kun käytät Tumma Tila Kärki #1.

5. Live-Lähetykset

YouTube tarjoaa kaksi tapaa elää stream sisältöä web: YouTube-Live, joka on muutaman vuoden vanha nyt, ja YouTube Gaming, joka käynnistettiin vuonna 2015. Jälkimmäinen kilpailee Nykiä ja voi olla mielenkiintoinen tapa tehdä rahaa, kun pelaa pelejä, mutta YouTube Live on suurempi ominaisuus.

Kaikki todennetut kanava voi live stream-niin kauan kuin kanava ei ole merkitty live streaming rajoitettu. Kuitenkin, helmikuussa 2017, YouTube lisätty kätevä kyky stream suoraan mobiili YouTube-sovellus (mutta vain kanavat, joilla on vähintään 1 000 tilaajaa).

Haluatko katsella sisältöä? Vain pään www.youtube.com/live nähdä reaaliajassa, kaikki nykyiset live-lähetykset.

6. YouTube TV

YouTube ei ole vain paikka katsella hassuja videoita enää — se on tulossa täysimittainen sisältöä streaming-palvelu. Kun YouTube Red on tuottaa alkuperäisen YouTube-sisältöä, meillä on nyt YouTube TV live streaming suoria lähetyksiä ABC, CBS, FOX, NBC, CW, ja 40 muita kaapelikanavat.

Se ei ole ilmainen palvelu, mutta se voi olla suuri ensimmäinen askel kohti päästä eroon kaapeli-TV ja täysin leikkaus johto. Ja jos haluat on-demand-sisältöä, sinun pitäisi tietää, että YouTube TV: n mukana tulee oma DVR ominaisuus rajoittamaton varastointi. Lisätietoja, tutustu täysi katsaus YouTube TV

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Noin YouTube TV

Kaikki Sinun Täytyy Tietää Noin YouTube TV
Mikä on YouTube TV? Mitä saat, jos et sign up? Onko mitään muita ominaisuuksia, jotka erottavat YouTube TV sen kilpailijoista? Meillä on kaikki vastaukset sinulle.
Lue Lisää

.

7. YouTube-Yhteisön

Takaisin syyskuussa 2016, YouTube avasi uudella tavalla luovan työn tekijöiden vuorovaikutuksessa yleisönsä: Yhteisön välilehti. Nyt luojat ovat tapa lähettää tekstiä, kuvia ja muita videoita erillisessä syötteen, ja katsojat kuin voit kommentoida ja keskustella kunkin kohteen.

Ei jokainen kanava käyttää tätä ominaisuutta, mutta useita merkittäviä niistä, mukaan lukien AsapSCIENCE ja Sam Tsui. Tavalla, tämä voisi olla YouTube on seuraava askel kohti tulossa todellinen sosiaalinen verkosto, ja se ei ole vain video kaatopaikalle. Ainakin, se antaa sinulle toinen tapa vuorovaikutuksessa suosikki kanavia.

Tätä kirjoitettaessa, Yhteisö-välilehti ei toimi Pimeässä Tilassa päässä Vihje #1.

8. YouTube Creator Academy

Haluatko luoda osuma uusi YouTube-kanava? Tai oletko kamppailee kansantajuistaa kanavan olet ollut käynnissä monta vuotta? Sitten sinun pitäisi pään yli YouTube Creator Academy heti.

Tämä on YouTube virallinen channel auttaa uuden sisällön luojia. Löydät kaikenlaisia vinkkejä, vihjeitä, haastatteluja, ja inspiraatiota onnistunut Youtuben. Sinun ei tarvitse katsella kaikki videot, mutta se olisi hölmöä ohita tämä erinomainen resurssi kokonaan.

9. YouTube Kids

Vaikka YouTube on jo pitkään ollut “rajoitettu” – tilassa, se on aina epätäydellinen ja ei ole tarpeeksi hyvä tehdä YouTube-lapsi-ystävällinen. Mutta vuonna 2013, YouTube julkaisi erillisen Android-ja iOS-sovellus nimeltään YouTube Kids, joka on kuratoinut leikkipaikka lapsille vaaraa ei ole uskallettu sisältöä.

Sinulla on täysi valvoa app riippuen siitä, kuinka rajoitettu, haluat sen olevan (esim. poistaa hakuja tai asettaa ajastin raja, kuinka kauan lapset voivat katsella app). App on myös lukittu-tilassa, joka estää vaihtamalla toiseen app, joka on kätevä ovela lapset.

Muita Tapoja Parantaa YouTube

YouTube on aina kehittää uusia ominaisuuksia. Jos haluat olla kärjessä ja testata ominaisuuksia, jotka eivät ole edes vielä saatavilla, sinun pitäisi valita osaksi TestTube ohjelma. Älä odota paljon, vaikka — se on enemmän mahdollisuus jakaa ajatuksia ja muoto kehitystä ennen kuin ominaisuuksia mennä julkisuuteen.

Muita tapoja parantaa YouTube kokea muun muassa Magic Actions for YouTube laajennus (joka auttaa säästämään aikaa ja energiaa selaamisen) sekä nämä muut YouTube-parantaa Chromen laajennukset

7 Chrome Laajennukset Tehdä YouTube Mahtava

7 Chrome Laajennukset Tehdä YouTube Mahtava
YouTube on kuningas video-palveluja, mutta ei kaikki siitä on täydellinen. Kuitenkin, on olemassa joitakin mahtava Google Chromen laajennukset korjata näitä yhteisiä ikävyyksiä lopullisesti.
Lue Lisää

.

Mitkä ovat sinun suosikki YouTube-ominaisuuksia? Onko mitään kiinnostavaa, ne, jotka olemme jääneet? Jaa ne meidän kommentteja alla!