YouTube Har Blitt Bedre! 9 Nye Funksjoner Du Trenger å Vite

0
55

YouTube er ikke den slags nettsted det er behov for mange funksjoner. Hvis du har tilstrekkelig kontroll over grunnleggende, som avspilling, oppløsning, hastighet, undertekster, og spillelister, du er ganske mye godt å gå. Men YouTube er så mye bedre når du oppdager noen av sine skjulte triks og funksjoner

10 YouTube URL Triks Du Bør Vite Om

10 YouTube URL Triks Du Bør Vite Om
YouTube er den fremste online video side med et svimlende antall videoer. Disse URL-triks som kan hjelpe deg å få mer ut av tjenesten med minimal innsats.
Les Mer

.

Jeg er sikker på at du finner minst én av følgende funksjoner nyttig, enten du er en video creator eller bare et visningsprogram. Og disse er for det meste funksjoner som var lagt i det siste året eller to, så kan du ikke engang være klar over at YouTube kan gjøre disse tingene. Hvis så, du er i for en godbit!

1. Mørk Modus

I April 2017, erfarne internett-brukere oppdaget en skjult “dark mode” – funksjonen slått YouTube-grensesnittet fra hvitt til sort. Mørk moduser og mørke temaer er svært ettertraktet, noe som gjenspeiles av ny Mørk Modus i Windows-10, fordi de er lettere på øynene over lengre tid.

Men for YouTube, en mørk modus er enda bedre fordi det gjør opplevelsen føles mer filmatisk. Heldigvis, i Mai 2017, YouTube brakt den hemmelige funksjonen ut for å skjule, og du kan nå bruke det uten at du trenger noen rare nettleser hacks:

  1. Aktivere den nye YouTube-grensesnittet.
  2. Klikk på profil-ikonet øverst til høyre.
  3. Klikk Mørkt Tema > Aktivere Et Mørkt Tema.

2. Store Skjermen Grensesnitt

Okay, så denne funksjonen er ikke akkurat nytt siden det ble innført helt tilbake i 2012 som “YouTube Leanback,” men tatt i betraktning hvor mange brukere ikke vet at den eksisterer, det kan like godt være nye. Kort sagt, dersom du se YouTube på en stor skjerm eller en berøringsskjerm, er dette grensesnittet er optimalisert for deg.

For å bruke den store skjermen grensesnitt, er det bare å gå www.youtube.com/tv og gi den en prøve. Du vil finne at det er enklere, lettere å navigere, og generelt mer behagelig å bruke. Og hvis du kobler en enhet til din YouTube-konto, kan du bruke sa enheten som en slags fjernkontroll for avspilling.

3. Dobbelttrykk

I det siste har jeg vært streaming på YouTube fra min smartphone til TV-en min. Det har vært ganske praktisk totalt sett, men søker frem og tilbake på en video har alltid vært irriterende, det er, til “dobbelttrykk” funksjonen ble lagt til.

Hvis du bruker den nyeste versjonen av YouTube-app for Android og iOS, og nå kan du dobbelttrykke på venstre side av videoen for å spole bakover med 10 sekunder, eller på høyre side av videoen for å spole fremover med 10 sekunder. Idet av nå, det fungerer bare mens du ser i fullskjerm-modus.

4. Slå Videoer til Gif

YouTube forstår at Gif-er språket på nettet. Det er én ting å dele en video med noen, og en annen for å dele en GIF av en video høydepunkt. Sistnevnte går rett på sak, noe som gjør det mer hensiktsmessig for dagens oppmerksomhet-mangelfull web.

Som er grunnen til at YouTube nå gjør det enkelt å konvertere alle video inn i en GIF –

Denne Mindre Kjente YouTube Trikset Viser Videoer I Gif-Filer

Denne Mindre Kjente YouTube Trikset Viser Videoer I Gif-Filer
Visste du at YouTube har en innebygd funksjon som lar deg gjøre kort Gif-filer fra videoer? Her er hvordan det fungerer.
Les Mer

ved å klikke på en knapp. Nå, det fungerer bare for videoer der skaperen har aktivert GIF skapelsen. Og mens du tror kanskje dette er bare en dum funksjonen for memers, Gif kan være nyttig for så mye mer enn bare memer

5 Bruker For Animerte Gif-Filer Andre Enn Irriterende Memer

5 Bruker For Animerte Gif-Filer Andre Enn Irriterende Memer
GIF-animasjoner er ikke bare for corny memer og irriterende reaksjoner (men det betyr ikke at du ikke kan bruke dem som sådan). Her på MakeUseOf, har vi fått en hel pose full av bruksområder for disse kule lille…
Les Mer

.

Når dette skrives, GIF verktøyet er ikke tilgjengelig når du bruker Mørk Modus fra Tips #1.

5. Live-Strømmer

YouTube tilbyr to måter å live streame innhold på nettet: YouTube Live, som er noen år gammel nå, og YouTube-Gaming, som ble lansert tilbake i 2015. Sistnevnte konkurrerer med Trekning, og kan være en interessant måte å tjene penger mens du spiller spill, men YouTube Live er større funksjonen.

Ingen verifiserte kanal kan live stream så lenge kanalen ikke er flagget som live streaming begrenset. Men i februar 2017, YouTube lagt til den praktiske muligheten til å streame direkte fra den mobile YouTube-app (men bare for tv med minst 1000 abonnenter).

Ønsker du å se live-innhold? Bare hodet til www.youtube.com/live for å se en real-time av alle aktuelle live-strømmer.

6. YouTube-TV

YouTube er ikke bare et sted for å se dum videoer lenger — det er å slå inn en full-blåst innhold streaming-tjenesten. Mens YouTube-Rød eksisterer for levering av originale YouTube-innhold, som vi nå har YouTube-TV for live streaming direkte sendinger av ABC, CBS, FOX, NBC, CW, og 40 andre kabel-tv.

Det er ikke en gratis tjeneste, men det kan være et godt første skritt i retning av å kvitte seg med kabel-TV og fullstendig kutte ledningen. Og hvis du foretrekker on-demand-innhold, bør du vite at YouTube-TV kommer med sin egen DVR-funksjon med ubegrenset lagringsplass. For mer informasjon, sjekk ut vår full oversikt over YouTube-TV

Alt Du Trenger å Vite Om YouTube-TV

Alt Du Trenger å Vite Om YouTube-TV
Hva er egentlig YouTube på TV? Hva får du hvis du melder deg opp? Er det noen ekstra funksjoner som setter YouTube-TV bortsett fra sine konkurrenter? Vi har alle svarene for deg.
Les Mer

.

7. YouTube-Fellesskapet

Tilbake i September 2016, YouTube åpnet en ny måte for skaperne å kommunisere med deres målgrupper: Samfunnet kategorien. Nå skaperne har en måte å publisere tekst, bilder og andre videoer i en egen feed, og seerne liker deg, kan du kommentere og diskutere hvert element.

Ikke hver kanal gjør bruk av denne funksjonen, men flere kjente de gjør, inkludert AsapSCIENCE og Sam Tsui. På en måte, dette kan bli en YouTube er det neste steget mot å bli en ekte sosiale nettverk og ikke bare en video dump. I det minste, det gir deg en annen måte å samhandle med dine favoritt-tv.

Når dette skrives, er kategorien gruppe ikke fungerer med Mørk Modus fra Tips #1.

8. YouTube Skaper Academy

Ønsker å lage en hit nye YouTube-kanal? Eller er du sliter med å popularisere en kanal du har vært i drift i mange år? Da bør du ta turen over til YouTube-Skaperen Academy gang.

Dette er YouTube ‘ s offisielle kanal for å hjelpe nytt innhold skapere. Du vil finne alle slags tips, triks, intervjuer og inspirasjon fra vellykket YouTubers. Du trenger ikke å se alle videoer, men det ville være dumt å hoppe over denne utmerket ressurs helt.

9. YouTube Barn

Mens YouTube har lenge hatt en “begrenset” – modus, det er alltid er ufullkomne og ikke god nok til å gjøre YouTube-barn-vennlig. Men i 2013, YouTube lansert en egen Android-og iOS-app som heter YouTube Barn, som er en kuratert lekeplass for barn med ingen risiko for våget innhold.

Du har full kontroll over app-avhengig av hvordan begrensede du vil den skal være (f.eks. deaktivere søker eller sette en timer for å begrense hvor lenge barna kan se på appen). Appen har også en låst modus som hindrer bytte ut til en annen app, som kommer i hendig for crafty barn.

Andre Måter å Forbedre YouTube

YouTube er alltid å utvikle nye funksjoner. Hvis du ønsker å være i forkant og teste ut funksjoner som ikke er tilgjengelig ennå, bør du melde deg inn i TestTube programmet. Ikke forvent mye om — det er mer en mulighet til å dele dine tanker og forme utviklingen før funksjoner gå offentlig.

Andre måter å forbedre din YouTube-opplevelse inkluderer den Magiske Handlinger for YouTube-utvidelsen (som bidrar til å spare tid og energi mens du surfer) samt disse andre YouTube-styrking av Chrome-utvidelser

7 Chrome-Utvidelser for å Gjøre YouTube Awesome

7 Chrome-Utvidelser for å Gjøre YouTube Awesome
YouTube er kongen av video tjenester, men ikke alt ved den er perfekt. Det er imidlertid noen awesome Google Chrome-utvidelser for å løse disse vanlige irritasjonsmomenter en gang for alle.
Les Mer

.

Hva er din favoritt YouTube-funksjoner? Er det noen interessante at vi gikk glipp av? Del dem med oss i kommentarfeltet nedenfor!