YouTube Beter Is Geworden! 9 Nieuwe Functies die U Nodig hebt om te Weten

0
50

YouTube is niet het soort website dat heeft vele functies. Als u voldoende controle over de basics zoals afspelen, resolutie, snelheid, ondertitels, en afspeellijsten, u bent vrij veel goed om te gaan. Maar YouTube is zo veel beter als je eenmaal ontdek een aantal van de verborgen trucs en kenmerken

10 YouTube-URL Trucs die Je Moet Weten Over

10 YouTube-URL Trucs die Je Moet Weten Over
YouTube is de grootste online video site met een duizelingwekkende aantal van video ‘ s. Deze URL trucs kan je helpen om meer uit van de dienst met een minimale inspanning.
Lees Meer

.

Ik ben er zeker van dat u vindt ten minste één van de volgende functies handig, of je nu een video creator of gewoon een kijker. En dit zijn meestal de functies die zijn toegevoegd in de afgelopen twee jaar, dus je kan niet eens van bewust dat YouTube kan deze dingen doen. Als dat zo is, je bent in voor een traktatie!

1. Donker Mode

In April 2017, web savvy gebruikers ontdekten een verborgen “dark mode” – functie, die zich de YouTube-interface van wit naar zwart. Donker modi en donkere thema ‘ s zijn zeer gewild, zo blijkt uit de nieuwe Dark-Modus in Windows 10, omdat ze makkelijker zijn op de ogen gedurende lange perioden van tijd.

Maar voor YouTube, een donkere modus is het zelfs beter, want het maakt de ervaring voelen zich meer filmisch. Gelukkig, in Mei 2017, YouTube brachten de geheime functie van de onderduikers en u kunt nu gebruik maken zonder dat er enige rare browser hacks:

  1. Het inschakelen van de nieuwe YouTube-interface.
  2. Klik op uw profiel pictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Klik Op Een Donkere Thema > Activeren Donker Thema.

2. Groot Scherm Interface

Oké, dus deze functie is niet precies nieuw is sinds de invoering manier terug in 2012 als “YouTube Leanback,” maar als u bedenkt hoe veel gebruikers weten niet dat het bestaat, maar het kan ook nieuwe. In het kort, als je YouTube op een groot scherm of touchscreen, deze interface is geoptimaliseerd voor u.

Gebruik van het grote scherm interface, enkel bezoek www.youtube.com/tv en geef het een keer te proberen. Vindt u dat het eenvoudiger, gemakkelijker om te navigeren, en over het algemeen meer aangenaam om te gebruiken. En als u een apparaat koppelen aan je YouTube-account, kunt u gebruik maken van de inrichting als een soort afstandsbediening voor het afspelen.

3. Dubbele Kraan

De laatste tijd heb ik het streamen van YouTube van mijn smartphone op mijn TV. Het is best handig in het algemeen, maar op zoek naar heen en weer op een video is altijd vervelend — dat is, tot de “dubbele tik op” functie is toegevoegd.

Als u de nieuwste versie van de YouTube-app voor Android en iOS kunt u nu dubbel tik op de linker kant van de video terug te spoelen door 10 seconden of op de rechterkant van de video snel vooruit door 10 seconden. Vanaf nu, het werkt alleen tijdens het kijken in de modus volledig scherm.

4. Zet Video ‘ s in GIFs

YouTube begrijpt dat GIFs zijn de taal van het web. Het is één ding om een video te delen met iemand, en een ander deel een GIF van een video te markeren. De laatste krijgt straight to the point, waardoor het meer geschikt is voor de huidige aandacht-tekort web.

Dat is de reden waarom YouTube nu maakt het gemakkelijk om te zetten een video in een GIF

Deze Minder Bekende YouTube Truc Zet Video ‘ S In GIFs

Deze Minder Bekende YouTube Truc Zet Video ‘ S In GIFs
Wist u dat YouTube heeft een ingebouwde functie waarmee je korte Gif ‘s uit video’ s? Hier is hoe het werkt.
Lees Meer

bij de klik van een knop. Nu, het werkt alleen voor video ‘ s waar de schepper heeft ingeschakeld GIF-creatie. En terwijl je denkt misschien dit is gewoon een domme functie voor memers, Gif ‘ s kan nuttig zijn voor zo veel meer dan alleen memes

5 Gebruikt Voor Het Maken Van Geanimeerde Gif ‘ S, Andere Dan Hinderlijke Memes

5 Gebruikt Voor Het Maken Van Geanimeerde Gif ‘ S, Andere Dan Hinderlijke Memes
GIF-animaties zijn niet alleen voor corny memes en vervelende reacties (maar het betekent niet dat je niet kunt gebruiken ze als zodanig). Hier op MakeUseOf, we hebben een hele zak vol met de toepassingen voor deze leuke…
Lees Meer

.

Als van dit schrijven is de GIF-tool is niet beschikbaar bij gebruik van Donkere Modus van Tip #1.

5. Live Streams

YouTube biedt twee manieren om de live streaming inhoud op het web: YouTube Live, die is een paar jaar oud nu, en YouTube Gaming, die gelanceerd zal worden in 2015. De laatste concurreert met Twitch en kan een interessante manier om geld te verdienen tijdens het spelen van games, maar YouTube Live is de grotere functie.

Een geverifieerd kanaal kan live stream zolang het kanaal is niet gemarkeerd als live streaming beperkt. Echter, in februari 2017, YouTube toegevoegd de handige mogelijkheid om te streamen direct vanaf de mobiele YouTube-app (maar alleen voor kanalen met ten minste 1.000 abonnees).

Wilt kijken naar de live-inhoud? Ga naar www.youtube.com/live om een real-time van alle huidige live streams.

6. YouTube TV

YouTube is niet alleen een plaats om te kijken naar domme video ‘ s meer — het keerpunt in een full-blown content streaming service. Terwijl YouTube Rood bestaat voor het leveren van originele content van YouTube, we hebben nu YouTube-TV voor live streaming rechtstreekse uitzendingen van ABC, CBS, FOX, NBC, De CW en 40 andere kabel / satellietzenders.

Het is niet een gratis service, maar het kan een geweldige eerste stap in de richting van het wegwerken van kabel-TV en een volledig doorzagen van het snoer. En als u liever on-demand content, moet je weten dat YouTube-TV komt met zijn eigen DVR functie met onbeperkte opslag. Voor meer informatie, bekijk onze volledige overzicht van de YouTube TV

Alles wat U Moet Weten Over YouTube TV

Alles wat U Moet Weten Over YouTube TV
Wat is precies YouTube TV? Wat krijgt u als u zich aanmeldt? Zijn er eventuele extra functies die YouTube-TV onderscheidt van zijn concurrenten? Wij hebben de antwoorden voor je.
Lees Meer

.

7. YouTube-Community

Terug in September 2016, YouTube opende een nieuwe manier voor de makers om te communiceren met hun doelgroepen: Het tabblad Community. Nu makers hebben een manier om het boeken van tekst, afbeeldingen en video ‘ s in een aparte feed, en de kijkers willen kunt u commentaar geven en bespreken elk item.

Niet elk kanaal gebruik maakt van deze functie, maar een aantal opmerkelijke maatregelen, met inbegrip van AsapSCIENCE en Sam Tsui. Op een manier, dit kan YouTube ‘ s volgende stap naar het worden van een sociaal netwerk en niet met alleen een video dump. Op zijn minst, het geeft je een andere manier om te communiceren met uw favoriete kanalen.

Als van dit schrijven, is het tabblad Community werkt niet met Donkere Modus van Tip #1.

8. YouTube Creator Academy

Wilt u een nieuwe hit YouTube-kanaal? Of worstelt u met het populariseren van een kanaal dat u heeft uitgevoerd voor vele jaren? Dan moet je over het hoofd naar de YouTube Creator Academie meteen.

Dit is de YouTube-officiële kanaal voor het helpen van nieuwe content creators. U vindt er allerlei tips, tricks, interviews en inspiratie van succesvolle youtube-gebruikers. Je hoeft niet te kijken naar alle video ‘ s, maar het zou dom zijn om deze over te slaan uitstekende bron helemaal.

9. YouTube-Kinderen

Terwijl YouTube heeft al lang een “beperkt” – modus, het is altijd onvolmaakt is en niet goed genoeg om YouTube-kind-vriendelijk. Maar in 2013, YouTube verscheen een aparte Android-en iOS-app: YouTube-Kinderen, die een beheerde speeltuin voor de kinderen met geen risico van risque inhoud.

U hebt volledige controle over de app, afhankelijk van hoe beperkt u het wilt worden (bijv. uitschakelen zoeken of het instellen van een timer om te bepalen hoe lang de kinderen kunnen kijken naar de app). De app heeft ook een vergrendelde modus voorkomt dat het schakelen naar een andere app, dat is handig voor slimme kinderen.

Andere Manieren om te Verbeteren YouTube

YouTube is altijd het ontwikkelen van nieuwe functies. Als u wilt op de snijkant en testen van functies die niet eens beschikbaar zijn, moet u kiezen in de TestTube programma. Verwacht niet te veel, maar het is meer een gelegenheid om je gedachten te delen en vorm ontwikkeling voor de functies openbaar.

Andere manieren om uw YouTube-ervaring zijn de Magische Acties voor YouTube extensie (die helpt bij het besparen van tijd en energie tijdens het surfen op) evenals deze van een andere YouTube-het vergroten van de Chrome-extensies

7 Chrome-Extensies te Maken van YouTube Awesome

7 Chrome-Extensies te Maken van YouTube Awesome
YouTube is de koning van video diensten, maar niet alles is perfect. Echter, er zijn een aantal geweldige Google Chrome-extensies op te lossen deze voorkomende ergernissen voor eens en voor altijd.
Lees Meer

.

Wat zijn je favoriete YouTube-functies? Zijn er enige interessante dat we gemist? Deel ze met ons in de comments hieronder!