Windows 10 Sneller Voelt in 12 Eenvoudige Stappen

0
121

Windows 10 loopt vrij snel, maar je kan het nog sneller met een handvol tips en trucs!

Er zijn drie categorieën van snelheid en performance hacks: het besturingssysteem (OS) tweaks, software, toebehoren, en de app vervanging of verwijdering. U kunt ook alle soorten hardware-upgrades, zoals het kopen van meer RAM

Wat Belangrijker Is: Sneller RAM of Meer RAM-geheugen?

Wat Belangrijker Is: Sneller RAM of Meer RAM-geheugen?
Je hebt verkleinde de bron van uw PC ‘ s en hardware aan RAM-geheugen. Wat moet je doen? Verhoog de hoeveelheid RAM-geheugen? Of zou je beter af zijn met een snellere RAM? Is het niet zo eenvoudig.
Lees Meer

of investeren in een SSD

Hoe u Windows HDD en SSD om de Prestaties te Verbeteren

Hoe u Windows HDD en SSD om de Prestaties te Verbeteren
Een Solid State Drive upgrade echt verbetert de prestaties. Maar hoe kan je knijpt een grote Windows-installatie op een kleine SSD? Windows-gebruikers kunnen comfortabel migreren van HDD naar SSD ‘ s in heel weinig tijd.
Lees Meer

maar die kosten geld, dus ik ga deze overslaan.

Laten we beginnen met de meest effectieve manieren om de snelheid van Windows 10 en dan gaan naar de langzamere opties die er zijn.

Windows 10 Besturingssysteem Snelheid Tweaks

1. Zet Op Spel-Modus

De nieuwste versie van Windows 10, de Makers Update voegt een nieuwe functie bekend als het Spel Modus. Er is geen manier om voortdurend uitgevoerd in de Modus van het Spel, helaas, maar je kunt activeren met een eenvoudige toets combinatie van de Windows-Toets + G. Echter, moet u deze eerst inschakelen Modus van het Spel.

Voor het inschakelen van Game-Modus (alleen beschikbaar in Windows 10 Makers Update) open Instellingen > Gaming en kies Spel-Modus. Zet in Game Mode. Het is de bedoeling om te worden gebruikt voor games, maar je kan het activeren wanneer u nodig hebt om een beetje uitbarsting van snelheid. Het is vooral handig als u veel achtergrond-apps die slepen een intensief programma.

windows 10 game mode

Helaas, Spel-Modus verbetert de prestaties

Kan Windows 10 Spel Modus Prestaties Te Verbeteren? We Hebben Het Getest!

Kan Windows 10 Spel Modus Prestaties Te Verbeteren? We Hebben Het Getest!
Kan Windows 10 verhoog de prestaties van uw games? Microsoft belooft te verhogen gaming snelheden en het vergroten van de FOD met de nieuwe Game Mode. We hebben getest hoe goed het werkt.
Lees Meer

op de games door een paar percentiel punten. Zelfs zo, wat een grotere prestatie boost leveren dan anderen. Het verminderde aantal achtergrond-apps kan het verbeteren van uw prestaties waar geen andere trucs zou helpen. In theorie, Spel-Modus kan de functie binnen elk programma dat gebruik maakt van de GPU-acceleratie. Dus als je wilt om het uit te proberen in Adobe Premiere, geef het een keer te proberen.

2. Schakel Visuele Effecten Uit

Windows biedt een zeer gemakkelijke manier af te sluiten van alle visuele verbeteringen. Navigeer naar Systeem > Geavanceerde systeeminstellingen en kies Geavanceerd in de tabbladen hierboven. Onder Prestaties, kies Instellingen. Kijk dan op de radio knop voor Aanpassen voor de beste prestaties af te sluiten van alle visuele effecten.

Ik heb visuele effecten uitgeschakeld op een paar systemen en het lijkt een grote impact hebben, met name op oudere computers. Op de keerzijde, de dingen niet zo mooi. Ik raad het verlaten van schermlettertypen bijwerken is ingeschakeld, omdat het helpt bij het lezen van tekst.

3. De Snelheid Van Uw Processor

Windows beschikt over drie vooraf gedefinieerde instellingen (minstens) voor hoe je processor schalen zijn frequentie-up processen uitvoeren. De drie standaarden zijn Evenwichtige, Hoge prestatiesen energiebesparing. (Sommige fabrikanten ook aangepaste plannen hier.) U bent bijna altijd beter uit op een laptop met behulp van een Symmetrische of spaarstand, maar Hoge prestaties — zoals de naam al doet vermoeden — maakt Windows sneller. Omdat het de meeste verbruikt hoeveelheid energie, het is ook meer geschikt voor desktops. Kies dit als u wilt dat om de meeste sap uit uw computer.

U kunt wijzigingen aanbrengen in uw instellingen door te navigeren naar energiebeheer in het Configuratiescherm.

power options windows 10

4. Schakel Opstartprogramma ‘ S

Ongeveer de helft van de programma ‘ s die ik installeer proberen om stil te worden uitgevoerd op de achtergrond. Dat is goed voor slechts een handvol programma ‘ s, maar het effect op de prestaties is cumulatief. Als uw computer beschikt over voldoende programma ‘ s ingesteld om te worden uitgevoerd bij het opstarten, het hele systeem zal moeras. Het wegwerken van de niet-essentiële opstarten software is absoluut van essentieel belang voor goede prestaties.

Gelukkig, Windows maakt het gemakkelijk om te verwijderen van de meeste auto-starters

Windows Sneller: 10 Niet-Essentiële Onderdelen Van Opstartgroep Kunt U Veilig Verwijderen

Windows Sneller: 10 Niet-Essentiële Onderdelen Van Opstartgroep Kunt U Veilig Verwijderen
Dus uw computer is het opstarten langzaam de laatste tijd? Waarschijnlijk heb je teveel programma ‘ s en diensten probeert te starten allemaal tegelijk. Bent u benieuwd hoe ze kreeg er en hoe om ze te verwijderen?
Lees Meer

.

Druk op de toets combinatie Ctrl + Alt + Delete in te voeren van Windows Task Manager. Kies de Manager van de Taak van het menu dat verschijnt. Selecteer vervolgens het Opstarten op het tabblad van de bovenkant van het scherm. Vanaf het tabblad Opstarten, u kunt elimineren de meeste auto-starten van toepassingen. Het merendeel van de apps is niet nodig om op de achtergrond worden uitgevoerd, tenzij ze vooraf met uw computer (en zelfs die zijn vaak bloatware).

Helaas, sommige programma ‘ s verbergen in andere locaties, maar u kunt vinden en elimineren van stealth auto-starters

Het Beheren van het Opstarten van Windows en Programma ‘ s met Autoruns

Het Beheren van het Opstarten van Windows en Programma ‘ s met Autoruns
Elke expert heeft geworsteld met hun Windows opstarten op één punt of een ander. Wij laten u zien hoe de snelheid van het opstarten van uw computer, hetzij handmatig, hetzij met Autoruns, een tool van Microsoft.
Lees Meer

als het goed is.

5. Het Optimaliseren Van Uw Internet Verbinding

Een van de grootste oorzaken van traag internet snelheden is niet uw provider. Het is uw Wi-Fi-verbinding. Dankzij de veelvoorkomende problemen, zoals kanaal congestie en overlappende Wi-Fi-signalen, kan het moeilijk zijn om een stabiel signaal als u woont in een appartementencomplex. Gelukkig zijn de meeste routers bieden twee functies die kunnen verbeteren uw verbinding, de snelheid en stabiliteit: een directe kabelverbinding of kunt u uw router het kanaal.

Het configureren van een bedrade verbinding is eenvoudig: koop een Ethernet-kabel. Het veranderen van een router kanaal

Hoe te Repareren van een Trage of Instabiele Wi-Fi-Verbinding

Hoe te Repareren van een Trage of Instabiele Wi-Fi-Verbinding
Een simpele truc kan de snelheid van uw Wi-Fi-verbinding. We leggen het probleem, hoe om te analyseren Wi-Fi-netwerken om je heen, en hoe de informatie te gebruiken om de snelheid van uw Wi-Fi-verbinding.
Lees Meer

terwijl eenvoudig, vereist een meer diepgaande uitleg. Een korte samenvatting van het proces gaat als volgt: gebruik eerst een Wi-Fi-analyzer tool om te bepalen welke kanalen het beste werken voor uw computer, en ten tweede, ga naar de instellingen van de router om het kanaal te wijzigen.

Bekijk een video over hoe dit te doen:

6. Beheren van Windows Update voor Prestaties

Wijzig De Actieve Uur

Windows Update, geloof het of niet, varkens middelen wanneer deze wordt uitgevoerd in de achtergrond. U kunt configureren om alleen op bepaalde tijdstippen — bijvoorbeeld wanneer het apparaat niet in werking is — dat wil zeggen niet meer opnieuw opgestart, terwijl je in het midden van een aantal belangrijke taak. Configureren van Windows Update te draaien alleen op bepaalde uren, typ Windows Update-instellingen in de Windows Search-Bar en uitvoeren van het hulpprogramma voor systeemconfiguratie.

windows 10 update settings

Onder de rubriek Update-instellingen, kies Wijzig de actieve uur.

windows 10 update settings

U kunt de actieve uren op dit menu. Ik raad het wijzigen van een periode als de computer is ingeschakeld maar niet wordt gebruikt.

windows 10 update change active hours

Opmerking: Deze instelling beperkt alleen maar de tijden aan waarop Windows zal automatisch installeren van updates. Windows Update nog steeds downloaden van updates tijdens die uren.

Stel Uw Internet-Verbinding met Datalimiet

U moet worden op een beperkte bandbreedte Wi-Fi-verbinding, Windows Update kan een aanzienlijke invloed hebben op uw internet prestaties door het downloaden van updates in de achtergrond. U kunt dit voorkomen door de instellingen van uw verbinding gemeten; deze zal uitschakelen van Windows Update

5 Manieren om Tijdelijk Uitschakelen van Windows Update in Windows 10

5 Manieren om Tijdelijk Uitschakelen van Windows Update in Windows 10
Windows Update houdt uw systeem opgelapt en veilig. In Windows 10 u bent aan de genade van Microsoft ‘ s plannen, tenzij je weet dat verborgen instellingen en tweaks. Wij helpen u Windows Update onder controle.
Lees Meer

hoewel een aantal security patches kunnen downloaden.

Open de Instellingen van Windows (Windows-Toets + I) en ga naar Netwerk En Internet > Wi-Fi. Selecteer het netwerk waarmee u nu bent verbonden, en onder verbinding met Datalimiet > Instellen als verbinding met datalimiet zet de schakelaar Op.

windows 10 metered connection

Opmerking: Dit werkt alleen met Wi-Fi-netwerken, al is een hack voor de toepassing van deze instelling voor Ethernet-verbindingen bestaat.

Windows 10 Software Verbeteringen

7. De RAM-Schijf

Van alle apps die er zijn die beweren om de prestaties te verbeteren, geen programma doet het beter dan een RAM-schijf

Wat Is EEN RAM-Schijf, En Hoe Kunt U er Een maken

Wat Is EEN RAM-Schijf, En Hoe Kunt U er Een maken
Solid state-harde schijven zijn niet de eerste niet-mechanische opslag te verschijnen in consumenten-Pc ‘ s. RAM heeft al tientallen jaren gebruikt, maar in de eerste plaats als een korte-termijn opslag oplossing. De snelle tijden van RAM maakt het…
Lees Meer

. Een RAM-schijf programma maakt een schijf met behulp van het fysieke RAM-geheugen, die obsceen snel. Gebruikers kunnen zich dan verplaatsen van delen van essentiële software op de RAM-schijf, die resulteert in grote winsten in snelheid.

Echter, ik adviseer de RAM-schijf gebruik alleen voor degenen die het willen verbeteren van de prestaties van een enkele toepassing. De belangrijkste voorbeelden van software die profiteren van het RAM-schijven zijn Photoshop, browsers en video editing software. Ik zal je laten zien hoe om te combineren met een RAM-schijf met de Chrome-Browser. Ik adviseer dat je ten minste 1 GB RAM-geheugen gratis. In mijn mening, gebruikers moet ten minste 8 GB RAM voor een 64-bits systeem (het verschil tussen 64-bits en 32-bits

Wat Is het Verschil Tussen 32-bit & 64-bit Windows?

Wat Is het Verschil Tussen 32-bit & 64-bit Windows?
Weet u of uw computer een 32-bits of 64-bits en doet het er toe? Ja het doet! Laten we een kijkje nemen waar deze termen vandaan komen en wat ze voor je betekenen.
Lees Meer

) en ten minste 4 GB RAM-geheugen op een 32-bits systeem. Maar u kunt wegkomen met minder.

Veel van de RAM disk-software bestaat. Mijn favoriete is niet gratis: SoftPerfect RAM-Schijf. Echter, als je gewoon wilt om uw voeten nat, geven DataRAM de RamDisk te proberen. De gratis versie is gelimiteerd tot 1 GB in grootte. Maar als je zelf een AMD-systeem, je krijgt een 4 GB maximaal voor in de plaats.

Het opzetten van een RAM-schijf is slechts vereist het downloaden en installeren van de software. Na het uitvoeren van de software, moet u deze configureren met de volgende opties:

windows 10 configure dataram ramdisk

Om samen te vatten, moet u kiezen voor de maximale RAM disk grootte, dat is ongeveer 1 GB. U kunt gebruik maken van elke grootte, maar een kleinere capaciteit grenzen van het nut. Ook een vinkje in het vak voor de Schijf Label. Op die manier kunt u het identificeren van de schijf in de volgende stap. Kies vervolgens Start de RAMDisk.

De volgende stap is het configureren van uw browser om te lezen en schrijven cache bestanden naar en vanaf de RAM-disk. Eerste, klik met de rechtermuisknop op uw browser snelkoppeling en kies Eigenschappen in het contextmenu. Windows-10 maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot een browser snelkoppeling. Je kunt het direct vanaf de Taakbalk.

windows 10 right-click properties chrome

Van Eigenschappen, kies de Snelkoppeling op het tabblad. Vervolgens in het Doel: tekst invoer veld, voeg je de volgende code aan het einde van de tekst, waar de “R” van uw eigen RAM-disk drive letter:

–disk-cache-dir=R:

De complete lijn van de code moet er als volgt uitzien:

“C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” –disk-cache-dir=R:

Uw eigen code kan verschillen, afhankelijk van Chrome in de configuratie.

Ten slotte kies OK en start uw browser opnieuw op. Van nu af aan, Chrome lezen en schrijven cache-bestanden op de RAM-schijf.

windows 10 chrome setting

Ik moet er rekening mee, dat de Christelijke Bonilla is van mening RAM-schijven worden niet haalbaar

5 Valse Computer Snelheid Tweaks Geopenbaard En Wat te Doen in Plaats

5 Valse Computer Snelheid Tweaks Geopenbaard En Wat te Doen in Plaats
Veel algemeen aanbevolen aanpassingen om de snelheid van uw Windows-computer hebben geen blijvend effect op de prestaties. We onthullen de goedkope trucs en tonen u het echte snelheid boosters voor uw PC.
Lees Meer

. Ik ben het oneens, maar hij maakt een paar goede punten. Een van de grootste tekortkomingen is dat ze kunnen uw computer afsluiten langzamer. En omdat ze op de achtergrond draaien, oudere computers kan niet omgaan met de extra overhead zeer goed.

8. Malware Scanner

We hebben geschreven om de dood het onderwerp van malware scanners voor een goede reden: de meeste problemen ontstaan met de kwaadaardige programma ‘ s wilde lopen in de achtergrond. Sommige van de betere gratis malware scanners die er zijn Malwarebytes, SuperAntiSpyware, en ClamWin

ClamWin, Een Open-Source Anti-Virus-Oplossing Voor Uw PC [Windows]

ClamWin, Een Open-Source Anti-Virus-Oplossing Voor Uw PC [Windows]
Nieuwe online bedreigingen komen elke dag, aanvallen op bedrijven en consumenten. Deze mogelijkheden bedreigingen zijn niet vermomd net als links of e-mails meer. Ze afkomstig kan zijn voor uw persoonlijke informatie op allerlei manieren….
Lees Meer

.

Dann Albright schreef over de beste gratis anti-malware klanten

De 10 Beste Gratis Anti-Virus Programma ‘ S

De 10 Beste Gratis Anti-Virus Programma ‘ S
U moet weten: je moet antivirus bescherming. Mac, Windows en Linux Pc ‘ s al dit nodig het. Je hebt echt geen excuus. Dus pak een van deze tien en start uw computer te beschermen!
Lees Meer

. Ik beveel het aan iedereen met een computer te vertragen.

9. Registry Cleaner

Het Windows register houdt een manifest van instellingen voor Windows en andere programma ‘ s. Vaak programma ‘ s wijzigingen aanbrengen in het register wanneer geïnstalleerd, maar wanneer verwijderd niet verwijderen van deze wijzigingen. De loop van de tijd, duizenden en nog eens duizenden van wijzigingen in het register trage prestaties van het systeem. Een registry cleaner verwijdert deze wijzigingen. Echter, in mijn opinie, register cleaners veroorzaken meer problemen dan ze oplossen. Terwijl u misschien zie je een klein deel van de verbetering van de prestaties, voor het grootste deel, bent u waarschijnlijk te zien glitchy OS gedrag na het uitvoeren van een schoner.

Het beste programma voor het opschonen van het register is CCleaner.

windows 10 ccleaner cookies

We hebben geschreven over het gebruik van CCleaner

Het Optimaliseren Van Uw Systeem Te Draaien Op Zijn Best Met CCleaner

Het Optimaliseren Van Uw Systeem Te Draaien Op Zijn Best Met CCleaner
De afgelopen twee jaar, CCleaner is behoorlijk wat veranderd in termen van versie nummers…tot nu versie 3.10 op het moment van dit schrijven. Terwijl visueel het programma eigenlijk niet veel is veranderd (het is…
Lees Meer

voor, dus ik zal je niet vervelen met de details over hoe het te gebruiken.

10. Windows-10 App Vervanging of Verwijdering

Veel gebruikers installeren afschuwelijke software, denken dat ze het nodig hebben. Sommige van de ergste overtreders zijn PDF-readers, muziek en video spelers, browsers, en BitTorrent-software. Gelukkig zijn veel goede alternatieven bestaan.

PDF-Reader Vervangen: Sumatra PDF

Veel internet gebruikers zijn van mening dat Adobe Acrobat PDF-Reader is het enige programma geschikt voor het lezen van PDF-bestanden. Dat is een mythe. Omdat Adobe Acrobat kunt verspreiden van malware, wilt u misschien een alternatief. Een veel beter programma, voor de meerderheid van de mensen, is Sumatra PDF-Reader. Op de top van dat, de meeste browsers kunnen een PDF-bestanden lezen

Dit Is de reden Waarom U Hoeft geen Adobe Reader

Dit Is de reden Waarom U Hoeft geen Adobe Reader
Adobe Reader is opgeblazen, trage, en een verplichting. In het kort, het is overbodig. Hebt u een PDF-Reader? We laten je zien hoe het openen van PDF-bestanden zonder Adobe Reader.
Lees Meer

. Je kan het zelfs niet nodig een speciale PDF-reader.

Zelfs zo, ik adviseer Sumatra voor iedereen. Het is niet alleen open bron, het aflezen van de stripboeken (CBZ of het CBR bestanden), het blokkeren van mogelijk kwaadaardige scripts, en draait op oudere systemen.

windows 10 sumatrapdf

Muziek en Video Spelers: VLC-Speler

VLC media Player is een van de beste — zo niet de beste — media spelers rond.

windows 10 vlc

Je kan het argument dat de betere muziek spelers er zijn. Maar voor video, paar kan VLC. Op de top van dat, het is open source, ondersteunt sneltoetsen

18 Belangrijk VLC Sneltoetsen die Je Moet Weten

18 Belangrijk VLC Sneltoetsen die Je Moet Weten
VLC is een goede media player, maar het is nog beter als je leert alle belangrijke sneltoetsen.
Lees Meer

speelt bijna elk video bestand, en kost niets. Als u al bekend bent met VLC Player, wilt u misschien om te lezen over haar geheime functies

6 Geweldige VLC Functies die U Niet Mag Weten Over

6 Geweldige VLC Functies die U Niet Mag Weten Over
Er is een reden VLC heet het Zwitserse zakmes van media spelers. In dit artikel worden zes geweldige VLC functies en uitgelegd hoe ze te gebruiken.
Lees Meer

.

Browser Vervanging: De Chrome-Browser

Chrome is misschien wel de snelste alternatief voor Microsoft ‘ s Edge of Internet Explorer browsers. Het komt in zowel de standaard 32-bits en 64-bits varianten. Google maakt zelfs een open source versie van google Chrome, de zogenaamde Chroom.

windows 10 google chrome

Samengevat Chrome biedt alles dat Edge niet: uitbreidbaarheid, veiligheid en snelheid. Als je het internet gebruikt vaak, Chrome is één van de eerste apps die je moet installeren. Echter, Firefox biedt dezelfde mate van uitbreidbaarheid en het is 100 procent open source. En omdat je op Windows, bekijk de Windows-browser geoptimaliseerd op basis van Firefox: Bleke Maan. Pale Moon werkt met veel Firefox-extensies en wordt geleverd met de 64-bit versies.

BitTorrent Vervanging: qBittorrent

Voor degenen onder u met behulp van een verschrikkelijk, malware-zoals BitTorrent client, is er hoop. Check out de open-source qBittorrent. In tegenstelling tot de cross-platform BitTorrent client voor de Zondvloed, ontvangt regelmatig updates. Op de top van dat, qBittorrent is meer compleet en voorzien van alle extra ‘ s van haar concurrenten, zonder de gek malware-infecties.

windows 10 qbittorent

11. Debloating Windows-10 Met de In-Place Upgrade

De nieuwste versie van Windows komt met een belachelijk aantal vooraf geïnstalleerde apps — veel van wat bieden betwistbaar is. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwijderen van hen, die we hebben geschreven een uitstekende gids voor debloating Windows 10

Hoe Gemakkelijk Verwijderen van de Bloatware Van Windows 10

Hoe Gemakkelijk Verwijderen van de Bloatware Van Windows 10
Windows-10 wordt geleverd met een aantal vooraf geïnstalleerde apps die nemen ruimte in op uw apparaat en zijn niet gemakkelijk te verwijderen. Klinkt als bloatware, niet? Wij laten u zien hoe u deze apps.
Lees Meer

.

In de meeste gevallen het verwijderen van de programmatuur doet niets. De meeste apps zijn eigenlijk tijdelijke aanduidingen die zelf installeren op activering. Als je niet bezorgd over Microsoft ‘ s bloatware, echter, wilt u misschien overwegen om de in-place upgrade. De in-place upgrade is het meest geschikt voor u als u wilt om uw computer weer als nieuw staat, zonder het opnieuw installeren van alle programma ‘ s. De in-place upgrade alleen vernieuwt Windows core bestanden van het besturingssysteem.

Voor het uitvoeren van een in-place upgrade uitvoeren van de volgende acties:

Download eerst de Windows-10 Media Creatie Tool en voer het uit. Kies vervolgens een Upgrade van deze PC nu en dan Volgende.

windows 10 upgrade in place

De computer downloadt vervolgens een kopie van Windows 10, die kan enkele uren duren. Nadat het klaar is, de Media, Creatie Tool wordt Windows opnieuw geïnstalleerd 10 op de top van zichzelf. Als uw systeem is verlamd door malware, of via enige andere vorm van schade aan de core bestanden van het BESTURINGSSYSTEEM, een in-place reparatie kan repareren de schade

Hoe te Repareren van een Beschadigde Windows-10 Installatie

Hoe te Repareren van een Beschadigde Windows-10 Installatie
Corruptie is het ergste dat kan gebeuren op uw Windows-installatie. Wij laten u zien hoe u Windows 10 weer op de rails wanneer het lijden van BSODs, bestuurder fouten, of andere onverklaarbare zaken.
Lees Meer

herstellen van de prestaties van uw computer om in een als-nieuwe niveaus.

Voor meer informatie over het proces, hier een video:

12. Debloating Windows-10 Met Apps

Helaas, een in-place upgrade vervangt of herstelt alle Windows-10 s gebakken in de bloatware (als u deze hebt verwijderd). Gelukkig, een paar apps maken debloating Windows

Moe van de Bloatware? Hoe te verwijderen Windows 10 Store Apps

Moe van de Bloatware? Hoe te verwijderen Windows 10 Store Apps
Voor Microsoft, Windows 10 is een geldautomaat. Met toekomstige updates, meer apps vooraf geïnstalleerd en gepromoveerd op het Menu Start. Laat ons u tonen hoe u het gemakkelijk verwijderen van de vooraf geïnstalleerde apps uit de Windows Store.
Lees Meer

gemakkelijker dan ooit.

De drie beste zijn 10AppsManager, Windows 10 App Remover, en Windows X App Remover. Maak je keuze, alle van hen zijn geweldig voor het wegwerken van de crapware. Ik experimenteerde met 10AppsManager en vond het gereedschap zeer eenvoudig te gebruiken. Op de top van dat, het is ook draagbaar, wat betekent dat het vereist geen installatie.

windows 10 apps manager

Om de onzin van uw computer, tikt u op de app die u wilt verwijderen. Bijvoorbeeld, als Solitaire wordt op je zenuwen, klik links op het in de user interface en ontvangt u een vraag of u van plan op het verwijderen van de app. Dat bevestigt hiermee verwijdert u de toepassing. Het verbazingwekkende is dat 10AppsManager kunnen gebruikers installeren van software verwijderd.

U zou kunnen opmerken dat er een Verwijdering van Alle optie ‘ s beschikbaar op de linker kant van het scherm. Ik niet adviseren deze optie te gebruiken, maar in het geval u geen gebruik maken van Microsoft producten, het is er.

Hoe Maak Je Windows-10 Sneller?

Naast de standaard aanbevelingen van het verwijderen van malware en de bloatware of stoppen autostarting programma ‘ s, een RAM-disk helpt Windows 10 veel sneller uitvoeren. In feite, zou ik zeggen dat het maakt het grootste verschil uit alle opties die er zijn — met name als uw computer gebruikmaakt van een harde schijf. Aan de andere kant, een RAM-schijf geeft de beste resultaten voor degenen die gebruik maken van een browser of video-editor. Voor degenen die vertrouwen op hun computer voor relatief eenvoudige taken, wilt u misschien gebruik maken van een verscheidenheid van methoden van deze roundup van de snelheid verbeteren van tips.

Iedereen heeft een snelheid hacks voor Windows 10? Laat het ons weten in de comments.