Windows 10 On Salainen UWP Versio File Explorer

0
32

Saapumista Windows Store Windows 8 ja sen virkistävä Windows 10, käyttäjät Microsoftin KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ on ollut kaksi lähteistä, että lataat ohjelmia. Voit joko ladata standard desktop-ohjelmisto alkaen eri sivustot, tai napata Store apps virtaviivainen kokemus

Desktop vs. Windows Store-Sovellukset: Mikä Sinun Pitäisi Ladata?

Desktop vs. Windows Store-Sovellukset: Mikä Sinun Pitäisi Ladata?
Windows 10 ja 8.1, voit joko ladata ja asentaa Desktop-sovelluksia, web, tai voit saada sovelluksen Windows-Kaupasta. Meidän tutkia eroja Työpöydän ja Tallentaa…
Lue Lisää

. Vaikka useimmat ihmiset ovat tottuneet normaalia ohjelmia, tablet ja touch käyttäjät saattavat mieluummin Store apps, kiitos niiden yksinkertaisempi rajapintoja.

Vaikka sinä et pidä File Explorer app, joka tarvitsee korvaavan

10 Parasta Laajennuksia Parantaa Windows File Explorer

10 Parasta Laajennuksia Parantaa Windows File Explorer
Jos käytät Windows, voit käyttää File Explorer — se on ensisijainen väline navigointia tiedostoja ja kansioita. Kokeile näitä kätevä laajennukset saada enemmän irti File Explorer.
Lue Lisää

haluat ehkä tutustu piilotettu Universaali Windows-ympäristö (UWP) version Tiedoston Explorer. Vaikka on järkevää, että Microsoft tekisi UWP-sovellus työkalu, se on tällä hetkellä saavuttamattomissa, ellei tiedä mistä etsiä.

Onneksi se ei ole vaikea löytää. Tietokoneen Luojat Päivitys, avaa File Explorer-ikkuna, napsauta sisällä osoiteriville. Siellä, liitä tämä paikka avata app versio File Explorer:

explorer shell:AppsFolderc5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App

Moderni versio File Explorer on täydellinen standardi UWP esteettinen. Se on hieman rajoitettu, koska voit vain selata asemia tietokoneellesi, ei verkon paikoissa. Kopiointi ja liittäminen on kömpelöitä, ja ei ole Nopea Pääsy valikon, joka tekee selailu hitaammin.

Näin ollen tämä ei ole File Explorer, sinun kannattaa käyttää säännöllisesti. Meillä on myös kokenut joitakin roikkuu, kun testaus app, joten se ei ole valmis tai vakaa. Se on silti mielenkiintoista tarkistaa, vaikka, kuten tulevaisuuden versio voi tulla standardi tapa selata tiedostoja Windows.

Jos haluat tehdä pikakuvakkeen tähän, joten sinun ei tarvitse liittää edellä joka kerta, klikkaa hiiren oikealla tyhjää kohtaa työpöydällä ja valitse Uusi > Pikakuvake. Liitä viivalle, sijainti, ja paina sitten Seuraava ja anna sille nimi. Sitten sinulla on nopea yhteys, kun haluat kokeilla sitä uudelleen.

Ole varma, mitä tämä kaikki puhua apps on? Tutustu selitys Windows-sovelluksen terminologia

Oletko Hämmentynyt Windows-Sovellus Terminologiaa?

Oletko Hämmentynyt Windows-Sovellus Terminologiaa?
Oletko koskaan miettinyt, mitä eroa on sovellus, ohjelma tai ohjelmisto? Tai onko tämä Windows-sovellus on metro, moderni, universal, tai tavallinen hetero? Et ole yksin. Anna meidän selvittää asioita!
Lue Lisää

.

Tiesitkö, että tämä oli piilossa sisällä Windows? Onko mahdollista, sinun pitäisi käyttää sitä yli default File Explorer? Kerro meille, mitä olet ajatellut tämä kommentteja!