Windows-10 Har en Hemmelig UWP Versjon av File Explorer

0
32

Med ankomsten av Windows-Butikken i Windows 8 og sin forfriskende i Windows 10, brukere av Microsofts OS har hatt to kilder for å laste ned programmer. Du kan enten laste ned standard desktop programvare fra ulike nettsteder, eller ta Store-apper for en strømlinjeformet opplevelse

Skrivebordet vs. Windows Store Apps: Hvilken Bør Du Laste ned?

Skrivebordet vs. Windows Store Apps: Hvilken Bør Du Laste ned?
På Windows-10 og 8.1, kan du enten laste ned og installere en Desktop-applikasjoner fra internett, eller du kan få en app fra Windows Store. Vi utforsker forskjeller mellom Stasjonære og Store…
Les Mer

. Mens de fleste folk er vant til med vanlige programmer, tablet og touch-brukere foretrekker Store-apper takket være deres enklere grensesnitt.

Selv om du ikke anser den File Explorer som en app som trenger en erstatning

10 Beste Utvidelser for å Forbedre Windows File Explorer

10 Beste Utvidelser for å Forbedre Windows File Explorer
Hvis du bruker Windows, kan du bruke File Explorer — det er det viktigste verktøyet for å navigere i filer og mapper. Prøv ut disse nyttige utvidelser for å få mer ut av File Explorer.
Les Mer

du ønsker kanskje å sjekke ut de skjulte Universal Windows-Plattformen (UWP) versjon av File Explorer. Mens det er fornuftig at Microsoft ville gjøre en UWP app for verktøyet, det er for øyeblikket utilgjengelig med mindre du vet hvor du skal lete.

Heldigvis, det er ikke vanskelig å finne. På en datamaskin med Skaperne Oppdateringen, kan du åpne en Fil Explorer-vindu, og klikk i adresselinjen. Det, lim inn i denne posisjonen til å åpne app versjon av File Explorer:

explorer shell:AppsFolderc5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App

Den moderne versjonen av File Explorer og kommer komplett med en standard UWP estetisk. Det er litt begrenset, så kan du bare bla gjennom stasjoner på datamaskinen, ikke-nettverk steder. Kopiere og lime er klumpete, og det er ingen Quick Access-menyen som gjør surfing tregere.

Dermed er dette ikke en File Explorer, vil du ønsker å bruke med jevne mellomrom. Vi opplevde også noen hengende ved testing av appen, så det er ikke ferdig, eller stabil. Det er likevel interessant å sjekke ut, selv om, som en fremtidig versjon kan bli standard måte for å bla gjennom filene på Windows.

Hvis du ønsker å lage en snarvei til dette slik at du ikke trenger å lime inn over hver gang, høyre-klikk på et tomt område på skrivebordet og velg Ny – > Snarvei. Lim inn i linjen over for plasseringen, og trykk på Neste og gi den et navn. Da vil du ha rask tilgang når du ønsker å prøve det igjen.

Ikke sikker på hva alt dette snakket om apps er? Sjekk ut vår forklaring av Windows app terminologi

Er Du Forvirret av Windows App Terminologi?

Er Du Forvirret av Windows App Terminologi?
Har du noen gang lurt på hva som er forskjellen mellom et program, et program eller programvare? Eller om at Windows app er metro, moderne, universal, eller vanlig rett? Du er ikke alene. La oss klart opp ting!
Les Mer

.

Visste du at dette var gjemmer seg inne i Windows? Er det noen sjanse for at du vil bruke den over den standard File Explorer? La oss vite hva du har tenkt på dette i kommentarfeltet!