U Kunt Nu De Tag Reddit Berichten Met Behulp Van Uw Locatie

0
30

Reddit kunnen gebruikers nu het label hun berichten met een locatie. Dit betekent dat of je bent het posten van een foto van een maaltijd in een lokaal restaurant

5 Handige Apps voor Als Je niet Kan Beslissen Waar te Eten

5 Handige Apps voor Als Je niet Kan Beslissen Waar te Eten
Kan niet beslissen waar te eten? Dan moet je ten minste één van deze apps.
Lees Meer

of een grappige kat die verplaatst in uw buurt, kunt u nu zeggen de mensen precies waar je was op het moment. Maar alleen als u dat wilt doen.

Reddit is langzaam maar zeker het opruimen van de wet, en het ontwikkelen tot een volwaardig sociaal netwerk. De laatste stop op deze reis, die als gevolg van een partnerschap met locatie-experts, Foursquare, is de mogelijkheid voor gebruikers om de geotag in hun berichten op de zelfbenoemde “voorpagina van het internet”.

Een Locatie toevoegen aan Uw Reddit Berichten

Nu, bij het plaatsen van berichten op Reddit met de officiële app op Android of iOS, hebt u de optie van tagging met een specifieke locatie. Alles wat u hoeft te doen is klik op de “Locatie Toevoegen”, zoeken Foursquare directory ‘ s en tag je bericht met de locatie gekoppeld aan wat je posting.

Dit is volledig optioneel, dus als je liever niet een locatie toevoegen aan elk van uw berichten hoeft u niet te doen. Of, als we vermoeden dat dit het geval is voor de meeste mensen, u kunt een locatie toevoegen aan berichten die rechtvaardigen dat extra laag van contextuele informatie. Als je bij een bezienswaardigheid bijvoorbeeld.

In een Middelgrote bericht door Foursquare, David Verbod, de directeur van business development, zei: “De Reddit-team geeft diep over het vinden van manieren ter verbetering van de schepper-ervaring op hun platform, en de Foursquare API is een natuurlijke aanvulling, het verstrekken van belangrijke locatie context, wanneer dat nodig is.”

Reddit Is Langzaam Maar Zeker Evolueert

Dit lijkt misschien een klein en vrij onbelangrijke functie, en een die elke andere sociale platform heeft voor eeuwig. Maar dat is het punt. Het is een ander teken van Reddit voortdurende inspanningen om meer dan alleen een uithoek waar anonieme mensen gooien barbelen op elkaar. En met Reddit gebruikers om hun eigen gebruikers-profielen

Reddit Voegt Profiel Pagina ‘ s om Meer op Facebook

Reddit Voegt Profiel Pagina ‘ s om Meer op Facebook
Reddit is nu het aanbieden van gebruikers hun eigen profiel pagina ‘ s. Deze profiel pagina ‘ s biedt de gebruikers met hun eigen kleine stukje van Reddit te doen met wat ze willen.
Lees Meer

ook Reddit is te vervormen tot iets nieuws.

Gebruik je Reddit? Hou je van het toevoegen van je locatie posts op sociale media? Bent u waarschijnlijk om te beginnen met het toevoegen van uw locatie op Reddit berichten? Zo ja, waarom? Wat is het beroep van iedereen te vertellen waar je je bevindt op een gegeven moment? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Image Credit: Niklas Bildhauer via Flickr