Söder Somerset går mobile

0
38

South west district council kommer att få mobila tjänster för sin personal som en del av en ny röst telekom ta itu med Alltså.

Söder Somerset kommunfullmäktige har tecknat en ny operatör i affären för att förenkla sina fasta och mobila tjänster.

Nätverket tjänsteleverantör Därmed kommer taltrafik under sina samtal och linjer tjänsten för mer än 50 orter i hela rådets område och tillhandahåller mobila tjänster till 300 anställda.

Gary Russ, Söder Somerset District Council upphandling chef sa: “Det avtal som vi har undertecknat med Vilket speglar vårt behov av att flytta till en enda leverantör miljö och njuta av de fördelar som detta kommer att medföra.”

Söder Somerset är ett stort landsbygdsområde i södra delen av England och Därmed kommer att tillhandahålla tjänster inom fast och mobil telefoni som tjänster för att leverera på rådets mål för tjänsternas tillförlitlighet. Som en del av avtalet, Vilket kommer att ge portal-baserade rapportering och e-fakturering för tjänster. Röst-och mobila produkter som levereras är en del av och Därmed ” standard portfölj men ges för att möta Söder Somerset District Council behov på ett fullt stöds service paket.

Russ läggas till: “Vi valde Därför att det gav vad vi behövde och mer, att leverera en lösning som uppfyller våra krav för säker och tillförlitlig telekomtjänster nu, men som också erbjuder kontinuerligt stöd och riktning under de kommande åren. Detta kommer att hjälpa oss att nå våra mål och åtaganden att leverera högkvalitativa, kostnadseffektiva tjänster till människor i Södra Somerset.”