Slik Søker du etter Tekst i Mobile Nettleser

0
24

Mens tekst-søk på en web-side som er lett på skrivebordet, det er litt mer “usynlige” på mobil.

På desktop, trenger du bare å treffe Ctrl + F eller gå til-menyen, og klikk på Finn, og skriv deretter inn søkeordet i feltet. Men mobile operativsystemer skiller seg på to viktige måter fra skrivebordet kolleger: mangel på grensesnittet plass og mangel på et tastatur.

Dette tvinger dem til å grave noen funksjoner ut av syne. Finn-funksjonen (eller i dette tilfellet, Søk på denne siden funksjonen) er en av de som er gjemt bort.

Chrome (Android og iOS)

Metoden er den samme for både Android-og iOS-mobilenheter. Åpne en web-side. Klikk på Flere Alternativer – ikonet (de tre vertikale prikker øverst til høyre). Velg Finn på Siden i menyen.

Skriv inn søkeord i feltet som åpnes på toppen sammen med tastaturet. Nettleseren fremhever hvert finne på siden der søkeordene vises. Trykk på pil-ikonet i søkefeltet for å hoppe til hver markert ord.

Safari (iOS)

I Safari, må du hodet under snarere enn til toppen.

Åpne en web-side. Trykk på Del (firkant med en pil som peker opp) – ikonet nederst på skjermen. Sveip serien av ikonene som vises. Du vil se et forstørrelsesglass-ikonet som representerer Finne på Side – funksjonen.

Velg ikonet og skriv inn søkeordene som vises i boksen. Nettleseren Safari tar deg til den første forekomsten av ordet på siden. Bruk pilene ved siden av søkelinjen til å nå hver forekomst av ordet på siden.

Det er Ganske Mye det Samme i Andre Nettlesere

Du vil bli overrasket over hvor mange vet ikke om dette enkel nettleser tips

10 Ting Du ikke Visste at Du Kunne Gjøre Med Safari

10 Ting Du ikke Visste at Du Kunne Gjøre Med Safari
Selv om du allerede er kjent med Safari grunnleggende funksjoner, er det bundet til å være ting du ennå ikke har realisert iOS-leseren kan gjøre.
Les Mer

. Jeg tror mange mennesker ikke bruke søk-boksen, fordi du blar gjennom en webside som er raskere på en liten mobilskjerm, men prøv å søke gjennom en lange artikkel om at svært skjermen, og du vil begynne å sette pris på denne funksjonen mye mer.

Bruker du tekst-søk på en nettside på en mobil skjerm? Eller finner du ved å sveipe opp og ned langt raskere?