SKIPSFART er en e-handel supermakt, Eric Schmidt sier

0
27

Eric Schmidt

Google er tidligere sjef mener landskapet er perfekt for de neste milliarder pund oppstart for å starte på våre bredder

Google er tidligere administrerende DIREKTØR Eric Schmidt mener NORGE er et arnested for e-handel og tror ikke det er en grunn til neste milliarder pund oppstart kunne ikke bli lansert her snarere enn andre steder i verden.

“Storbritannia har alle aspekter å bygge milliarder pund, ti milliarder pund, hundre milliarder pund selskaper,” sa han til Dagens program på BBC Radio 4.

“Du har rett regulatoriske miljøet. Du har fått den rette rolle i [] kontinentet. Se på e-handel spiller og service spiller som nå skjer i London. Europa er å trykke på en Europeisk digital single market og i tidsrammen for deg til å bygge et lite start-up, Europeerne vil finne ut en måte å bygge en felles digitalt marked for dine produkter,” legger han til.

Et slikt miljø betyr at start-ups er i stand til å konkurrere mer effektivt med mye større, globale selskaper fordi de tar lean distribusjon modeller, snarere enn å gå i full gass og å være en slave til høye kostnader. Men, produktkvalitet er avgjørende når bygget en solid bedrift, så med den BRITISKE ingeniør-kompetanse, er det lettere å finne de rette menneskene til å gjøre jobben i huset, ifølge Schmidt.

“Hvis du har tre personer, og en visjon, bør du være i stand til å samle inn penger fra venner og familie, crowd-funding og tidlig venture grupper,” sa han.

Han la til at STORBRITANNIAS e-handel industri er langt foran OSS”, og det gir oss en stor fordel i det internasjonale markedet. Men han advarte også mot bedrifter for tidlig å selge sine bedrifter, selv om de er sannsynlig å heve rask hovedstaden. Europeere er mer villige til å selge sine bedrifter i tidlige stadier av suksess og dette kan være en selskapets undergang, spesielt i teknisk sektor, Schmidt sa.

“Hvis du har en sterk serien som vokser raskt, er du sannsynligvis bedre å vente en stund [før du selger],” Schmidt anbefales.