Pauluskirken kampanjeleder Saksøke Svart tildelt OBE

0
20

Sue Black

Oppnåelse feirer Svart tjenester til teknologi etter en kampanje for å lagre den historiske området

Pauluskirken kampanjeleder og industri guru Dr. Sue Svart har blitt tildelt en OBE for hennes tjenester til teknologi i Queen ‘s New Year’ s Laud listen.

I tillegg til opprettelsen av Techmums organisasjon, som setter ut for å utdanne mødre om de muligheter teknologien, Sort var en av lederne som er involvert i restaurering og bevaring av pauluskirken.

Hun oppfordret hundrevis av mennesker til å signere en underskriftskampanje for å lagre historic site, som spilte en viktig del i krigen, til slutt slik at de allierte å knekke Nazistenes er kompleks kommunikasjon system resulterer i seier. Faktisk, Winston Churchill estimert rollen kode kjeks som Alan Turing forkortet krigen med minst to år.

Som et resultat av Svart og andre aksjonister innsats, mange av hyttene på pauluskirken har nå blitt pusset opp, og et museum som viser områdets rolle i krigen har vært åpnet, og tiltrekker 300.000 besøkende i fjor.

Før det settes i gang sin kampanje på sosiale medier, Svart beskrevet den forfalne nettstedet som en “perle”, selv om måten det hadde vært overlatt til forfallet var en “nasjonal skam.”

Selv om andre hadde forsøkt å få pauluskirken restaurert, mange forsøk hadde falt på døve ører, men hennes kampanje trommet opp den støtten de trengte fra tech ledere, inkludert Google og støttespiller Stephen Fry som eskalerte hennes kampanje på hans personlige sosiale nettverk.

Den pauluskirken Tillit gratulerte Dr Svart på prisen, og sa: “Tusenvis av mennesker, inkludert Saksøke Svart, bidratt til lagring av pauluskirken over mer enn to tiår. Uten deres kollektive arbeid, nettstedet ville ha vært tapt for alltid.”

Svarte sa at prisen var en “overraskelse”, og legg merke til restaurering som hennes stolteste prestasjon.