Micro Focus å takle programmet porteføljestyring

0
28

Lansering på sin bruker conference Enterprise View tilbyr bedrifter nye verktøy for å administrere forretningsprosesser og IT-ressurser.

Enterprise software-spesialist Micro Fokus har avduket en stor ny programvare-løsning laget for å hjelpe bedrifter med å identifisere sine IT-ressurser og prosesser og bistå i utvikling av sine IT-infrastruktur.

Tale på selskapets Micro Focus Verden bruker konferansen i Orlando, Florida, administrerende direktør Stephen Kelly annonsert lanseringen av Enterprise Vise, den første betydelige starte selskapet har gjort basert på bruk av portfolio management (APM) teknologi det kjøpt fra overtakelsen av HAL Kunnskap Systemer.

Enterprise View gjør at store foretak å konstruere en detaljert visning av deres sentrale applikasjoner og prosesser, og måle den virkelige verdien av de eiendeler til virksomheten. Dette tillater bedrifter å deretter gjennomføre modernisering og forbedring av IT og bedrifter prosesser ved å bygge på sentrale systemer som arbeider for virksomheten, snarere enn å trekke ut støpselet på dem og prøver å erstatte dem med nye koden og programmer fra bunnen av.

Selskapet har også lansert en rekke brukere som allerede bruker sin APM-teknologi for å administrere og forbedre sine kritiske systemer, inkludert supermarked Tesco, bank giants HSBC og Barclays, så vel som IBM Global Services.

Vi snakker om lanseringen av Enterprise View, Kelly understreket viktigheten og potensielle fordeler av modernisering over en fullstendig gjenoppbygging av kritiske IT-systemer og prosesser.

“Ta for eksempel endring i formuer mellom Tesco og Sainsbury’ s. Mens Tesco fokusert, hell på modernisering av sin backend DET og forbedre integrering, Sainsbury gikk for en fullstendig rive ut og omskriving av sine sentrale systemer for lager kontroll og supply chain management. Slike drastiske omveltninger viste seg å være en katastrofe, som koster over kr 3 milliarder kroner, unnlate å levere, og koster flere mennesker jobbene sine,” sa Kelly. “På grunn av feil og avbrudd forårsaket av omskrive, rivaler blomstret mens Sainsbury hyllene var tomme på grunn av verdikjeden er DET problemer”.

Enterprise Vise objekt-basert løsning som automatiserer prosessen med å oppdage og å samle inn data om selskapets virksomhet programmer samt beregning av deres verdi for bedriften, å levere data til brukere i form av rolle-basert, kontekstuelle oversikter.

For bedrifter som arbeider med integrering av systemer oppnådd gjennom fusjoner og oppkjøp, eller ønsker å overhale sin nåværende IT for å støtte utvidelse eller virksomhet transformasjonen, løsning og informasjon det kan trekke ut kan være et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å investere og forbedre sine IT-systemer.

“Micro Fokus APM-løsning gir oss en nøyaktig, oppdatert oversikt over våre programmer portefølje, samt gi oss mulighet til å analysere hver plattform og identifisere områder som bruker mye ressurser og fokus på kostnadsreduksjoner,” sa Andy Givens, leder av IT i Europa for HSBC.

Enterprise Vise produktet ble annonsert sammen med et initiativ for å stimulere organisasjonene til å erkjenne den virkelige verdien av eiendeler. Micro Fokus har bestilt INSEAD, en ledende internasjonal business school for å studere DET asset verdier og utvikle nye og mer nøyaktige måter å måle verdien av DEN virksomheten som bruker det.