Kunne Din Emoji Bruk Lande Deg i Retten?

0
85

I begynnelsen av 2000-tallet, mange mennesker fortvilet ved bruk av tekst og tale — bytte “du er” med “ur” endre “til” til “2”, og slippe tegnsetting helt til raskere å skrive og sparer dyrebar plass. Heldigvis kapasitive berøringsskjermer, billige data og autokorrektur hjalp oss bryte dette dårlig vane.

Og snart annen form for selvutfoldelse avduket seg selv

Emotikonet Er Tretti! Men Hvor Kommer Den Fra? [Geek Historie]

Emotikonet Er Tretti! Men Hvor Kommer Den Fra? [Geek Historie]
I 2012, emotikonet som vi vet det viste tretti år gammel. Mange av oss tar det for gitt at vi kan formidle følelser gjennom tekst ved hjelp av begreper som 🙂 og 🙁 og O_O,…
Les Mer

: uttrykksikoner, som nå har utviklet seg til emoji. I dag, de fleste av oss bruker dem på måfå uten å vite hva noen av dem mener.

Det viser seg at å plukke feil emoji kan lande deg en dato i retten, i hvert fall hvis vi tar en siste sak i Israel som et eksempel.

Hva Skjedde?

En Israelsk par var interessert i å leie en eiendom via klassifisert annonser nettstedet, Yad2, og så utvekslet meldinger via WhatsApp

Alle de Nye Funksjonene i WhatsApp Du Trenger å Vite Om

Alle de Nye Funksjonene i WhatsApp Du Trenger å Vite Om
Å være en av de raskest voksende sosiale nettverk på planeten, WhatsApp er behov for å holde gjenoppfinne. Disse er de siste høydepunktene du bør vite om.
Les Mer

med utleier for et par dager. Den første av disse spurde om huset, men ba om ytterligere opplysninger, sammen med en rekke emoji, inkludert dans kvinner og en flaske champagne. Utleier, Yaniv Dahan, trodde at en avtale ble gjort, og tok ned annonsen, bare for par å slutte å svare på meldinger.

Så langt, så kjent. Denne slags ting som skjer overalt, om det er noe vesentlig som en leiebil eller mindre avtaler gjennomført på auksjon nettsteder

Datamaskinen Auksjoner Og Hvorfor eBay Kan Ikke Være Ditt Eneste Alternativ

Datamaskinen Auksjoner Og Hvorfor eBay Kan Ikke Være Ditt Eneste Alternativ
For de fleste av oss er dette den eneste online auksjon nettsted som betyr noe, men hvis du leser gjennom ebay for å finne gode tilbud på datamaskiner, kan det være bedre å bruke en alternativ auksjon plattform.
Les Mer

. Folk mister interessen eller finne bedre tilbud andre steder

5 Online Shopping-Områder Som Vil SPARE Deg for Penger

5 Online Shopping-Områder Som Vil SPARE Deg for Penger
Online shopping nettsteder kan gjøre deg bruke en masse penger, men det er noen der ute som faktisk vil hjelpe deg å spare også. Disse er fem gode steder å starte.
Les Mer

. Mange ville være utleiere bare erstatte annonse og håper det neste partiet vil ikke være en “tid-waster.”

Bortsett fra denne bestemt utleier, som anla søksmål mot par, hevder meldinger var i all hovedsak en uttalelse om forsett. Paret ble tvunget til å betale 14,500 Israelske sekel (rundt $4,030), delvis på grunn av deres bruk av emoji, etter deres kommunikasjon ble ansett som “misvisende” av dommeren, som forklart:

“Kombinasjonen av disse — festlig ikoner i begynnelsen av forhandlingene, noe som skapte mye tillit med aktor, og de smilefjes på slutten av forhandlingene, som villedet Saksøker til å tenke saksøkte fortsatt var interessert i hans leilighet — støtte konklusjonen om at de tiltalte handlet i ond tro i forhandlingene.”

Paret, Yarden Rosen og Nir Haim Saharoff, sa at de var opptatt med eiendommens tilstand og så gikk andre steder å leie. Dahan, i mellomtiden, gjorde finne noen andre å leie huset.

Det Kan ikke Være så Enkelt, Kan Det?

Vel, nei. Rosen er meldinger som er veldig mye å lese som uttalelser om forsett fra ett perspektiv. De hevdet å være med på å sette sine eiendeler i lagring, så Dahan deretter bedt om å signere kontrakt på en tirsdag. Rosen svarte:

“Tirsdag vi beveger oss leiligheten. Kanskje Onsdag? Da Nir vil ha rettet opp kontrakten :)”

Det er neppe en bindende kontrakt, men du kan se hvor utleier kom fra.

Dommer Amir Weizebbluth, men spesielt adressert bruk av emoji som en indikasjon på hensikt, ikke bare den originale SMS, men også den fortsatte bruken av smilefjes:

“Ja, dette forhandling er partenes uttrykksformer kan ta på seg ulike former, og i dag, i moderne tid, bruk av “emoji -” ikoner kan også ha en mening som indikerer god tro av siden for å forhandlingene. [Emoji-laden] teksten melding sendt av Tiltalte 2 [Rosen] 5. juni 2016, var ledsaget av ganske mange symboler, som nevnt. Disse inkluderte en “smiley”, en flaske champagne, dans, tall og mer. Disse ikonene formidle stor optimisme.”

Det er en kjeve slippe uttalelse. Gjør dette foreshadow en tid der betydningen av emoji øker? Eller er dette en sak blåst ut av proporsjoner?

Det er ikke første gang bruken av emoji har havnet i en rettssak. I 2015, 17-år-gamle Osiris Aristy ble arrestert for truende politiet bruker emoji-tegn i Facebook-meldinger. I et åpenbart eksempel, han sammenkoblede en emoji av en politimann med en pistol. Noen hevder dette var bare er et uttrykk for anti-autoritet, mens andre ser det som mer truende, vurderer Aristy rekord for overgrep og kriminelle besittelse av et våpen.

Hva Gjør Emoji-tegn Betyr for Deg?

Smilier, uttrykksikoner, og nå emoji steg til prominence som en måte å antyde tone. Det er vanskelig å formidle sarkasme og indirekte sammenheng online. Emoji er det som en form for selv-uttrykk, kanskje betryggende noen du tuller, bety noe i en vennlig måte, eller bekrefte at du er sint. Generelt, de er en kraft for det gode. Det er en måte å vise kroppen språk, uten faktisk å være der i person.

emoji sms

Kan du forstå hvorfor utleier fram til en uttalelse av hensikt, selv om det ikke er en fast avtale. Du kan også være uenig i at ikke-skriftlig kommunikasjon kan antyde innstilt på en slik måte

Emoji-tegn kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker. I den forbindelse er det mest meningsfulle emoji er champagne — en feiring av en hendelse, for eksempel flytting. Den dansende damer, i mindre grad. Faktisk, Bradley Skjær, en advokat som spesialiserer seg på sosiale medier lov, sier:

“Det er alle disse forskjellige varianter, og så hva man emoji-tegn kan bety at en person kan bety noe litt annerledes til en annen.”

Uttrykksikoner var ganske vanlig og tydelig, men kan du si med sikkerhet

Bruker Du Feil Emojis? Ta Denne Quizen å Vite Betydningen

Bruker Du Feil Emojis? Ta Denne Quizen å Vite Betydningen
Emojis er nå en del av hverdagen samtale for deg. Men er du bruke dem på riktig måte? Test deg selv med quizer og verktøy.
Les Mer

hva skumle smilende klovn forsiden er ment å formidle? Hva kulturelle betydning har den flytende business mann hold? I lys av denne saken i Israel, er det mer relevant spørsmål kan være, hva betydninger kan du formidle uten tenkt til? Og så er det kulturelle forskjeller mellom landene, der ett symbol kan ha svært ulik betydning avhengig av hvem som leser det.

Heldigvis, den eneste lovlige eksempler vi har sett har også større sammenhenger som har blitt tatt hensyn til. Yarden Rosen meldingene dukket opp for å vise mer interesse, selv planleggingen når en kontrakt ble signert. Osiris Aristy politiets posten ble tatt hensyn til når han brukte “pistol” (nå en vann-pistol) ved siden av “politiet”.

I disse tilfellene, emoji-tegn ble brukt til å understøtte teksten, ikke holdt som eksempler i isolasjon.

Språk og Søksmål

Men språket tilpasser seg, det er derfor vi har emoji-tegn i første omgang. Hvis de er et universelt språk

Kan Emoji Overskride Språk Grenser?

Kan Emoji Overskride Språk Grenser?
Vil den tilkoblede alder hjelpe oss med å flytte utover språk som vi kjenner det? Noen mennesker tror at emoji-kan revolusjonere hvordan vi kommuniserer. La oss ta en titt.
Les Mer

de kan brukes til å true. Hvorfor skulle Apple har endret pistol emoji til en vann-pistol bare i fjor? Det var, uten tvil, brukt på en truende måte i Aristy er tilfelle, men det er mer allment brukt sammen med et hode som betegner en sarkastisk “skyt meg nå”.

Likevel, vil du merke en kniv og en bombe som andre alternativer. Apple kan ikke skrap dem helt, fordi det rett og slett ikke opp til selskapet. The Unicode Consortium er en organisasjon som har som mål å aktivere folk til å forstå datamaskiner i alle språk

Grunnleggende Programmering 101 – Variabler Og Datatyper

Grunnleggende Programmering 101 – Variabler Og Datatyper
For å ha innført og snakket litt om Objekt Orientert Programmering før og der sin navnebror kommer fra, tenkte jeg det er på tide vi går gjennom absolutt grunnleggende programmering i et ikke-språklige bestemt måte. Dette…
Les Mer

. Den også skaper og opprettholder biblioteket av emoji-tegn.

Når Unicode bestemme hva som skal inkluderes i en emoji-tastatur, er det opp til operativsystemer for å finne ut hvordan å visualisere dem. Det betyr at Apple velger for vann-pistol, mens Android viser et skytevåpen.

Dette ikke minst vise at Apple tar sitt emoji svært alvorlig. På samme måte, i Mai 2016, Microsoft Apple sluttet å blokkere Unicode ‘ forslag om å inkludere en rifle emoji-tegn i sin niende versjon; på grunn av deres samlede vekt, vil du ikke finne en rifle i tastaturet.

Utover diskusjon av emoji, det er også bekymringsfullt at slike tilfeller kan resultere i domstolens avgjørelser. Er det et tegn på at samfunnet er i ferd med å bli blasert om å saksøke andre for tilsynelatende mindre bekymringer? I Yarden Rosen er tilfelle, noen gjorde leie eiendommen, slik at utleier ikke miste noen penger. I en mer komisk eksempel, en mann saksøkt sin dato for teksting under en kino-screening av Guardians of the Galaxy Vol. 2. Det vakte latter på nettet, og til og med regissør James Gunn ble med i debatten, men det er en indikasjon på en bekymringsfull trend.

Hva Bør Du Ta Fra Dette?

Ikke bli revet med din emoji, i hvert fall ikke når du snakker med noen på en profesjonell nivå. Det er tvilsomt din emoji vil bli brukt mot deg, men tvetydigheten er sjelden en god ting i slike forhandlinger. Det kan også tolkes som amatørmessig.

mr poo emoji toy

Hvis du bruker dem kun når du snakker med kamerater, er du sannsynligvis greit å fortsette som vanlig. Likevel, det er verdt å holde et øye på hvordan dette utvikler seg språket utvikler seg videre.

Har en emoji noen gang fikk du i varmt vann? Hva er det mest forvirrende emoji-tegn i tastaturet? Og hvor ofte sender du “bæsj” – ikonet til noen?