Internet World 2007: Yahoo gir oppdatering på UK Panama utrullingen

0
22

Selskapet ga Internet World delegater mer innsikt i STORBRITANNIA utrullingen av sine Panama-plattformen.

Yahoo valgte dagens Internett-Verden-konferansen i London som arena for å gi brukere med mer detaljer om STORBRITANNIA utrullingen av sine Panama-plattformen, som er laget for å håndtere online-søk-relaterte markedsføringskampanjer.

I en presentasjon med tittelen “fremtiden for søk og søk markedsføring’ Yahoo UK regional salgsdirektør, Richard Firminger, skissert flere detaljer om programvaren som er avgjørende for å Yahoo for å prøve å gjenvinne initiativet fra Google og sin rival AdWords-programmet.

Han ville ikke navnet nøyaktig dato, men ved å si ‘andre halvdel av Q2’ han foreslo at lanseringen var nært forestående.

Yahoo allerede gjennomført migrering av sin klient base for en måned siden, en prosess som startet i November 2006. Det vil være en gradvis migrering planlegge, Firminger sa, på grunn av belastningen balanse.

Det skulle være et bytte til en ny Rangering Modell for kampanjer to måneder etter at utbyggingen hadde blitt fullført, sier han.

Firminger lagt til at alle BRITISKE kunder vil få to ukers varsel for migrering av deres online markedsføring kampanjer, men også sterkt oppfordret folk til å sikkerhetskopiere data fra eksisterende Direkte trafikk Sentrum som disse dataene ville bli tømt ut i løpet av et år.

Det medgis at Yahoo search marketing verktøy var i behov av en overhaling, i form av deres fleksibilitet og raskere annonse aktivering, og også tilbakemeldinger informasjonen som blir presentert. Med enkel bruk en prioritet – Firminger sa 1,000 reklame kunder hadde blitt konsultert over funksjonalitet – han lovet en “intuitiv representasjon av annonsekampanjen din.”

Ta et blad ut av Google bok – som et forsøk på å lette migrasjon bort fra Mountain View søk gigant – Yahoo vil akseptere tredjeparts data input verktøy. Spesielt, Google sin måte å gi ut kampanjen informasjon vil bli støttet, en bevisst flytte for å få klienter omgang med søkemotorer mer konsekvent, hevdet Firminger.

Det vil være den samme struktur, og samme annonse grupper og rapporter innhentet fra systemet vil være like, sa han.

Som nevnt, den viktigste nye funksjonene som finnes i Panama er bruk av en ny rangering modellen til å bestemme plasseringen av annonser rundt på Internett. Spesielt, en kvalitetsindeks vil følge tilbudsprisen informasjon, og Yahoo vil i fellesskap bruke både til å bestemme plasseringer, snarere enn bare å gi prioritet til høystbydende.

Google allerede gjør, og det er antatt til å forbedre effektiviteten av kampanjer. Yahoo, selvfølgelig, var ikke å avsløre hemmeligheten formelen som den vil nøyaktig fastslå hvilke annonser som skal vises hvor.

“Sannsynligvis bare to personer i Yahoo vite dette,” erklærte Firminger, “og jeg er ikke en av dem.”

Selskapets største bekymring er at folk ikke skulle bli gitt så mye informasjon som de kan ‘game’ systemet.

Andre funksjoner inkluderer mer fleksibel kontroll over budsjettering og kontroll, herunder visuelle tilbakemeldinger på potensielt ‘ubesvarte klikk’ og Geo-Targeting, for å aktivere geografisk basert målretting av kampanjer, for eksempel at folk i London, bør du se en kampanje og folk i Edinburgh annen (det fungerer på et land som basis). Det er Ad Testing Optimalisering, hvor systemet dynamisk bestemmer de beste resultater kampanjer fra innen en gruppe, automatisk å fremme bruken av de mest vellykkede.

Mens dagens tilbyr modellen innebærer et nøkkelord, en tittel og en beskrivelse, og en URL-adresse, nytt tilbud modellen innebærer ‘mål’ (mulitple søkeord), diverse reklamer, og kall til handling (forskjellige url-adresser for ulike plattformer).

I forhold til størrelsen på markedet Yahoo konkurrerer for, Firminger hevdet en 52 prosent i fjor økning i søk markedsføring inntekter, fra nok 768 millioner til £1.65 milliarder kroner. Betalt for søk sto for en 57.8 prosent andel av markedsføring annonse tilbringe i 2006.