Internet World 2007: Bedrifter må omfavne “long tail’ modell

0
21

Mindre kunder og samarbeidspartnere er avgjørende for å oppnå online suksess, ifølge administrerende direktør i cheapflights.co.storbritannia.

Bedrifter trenger for å begynne å utvide sine horisonter, og tilby kundene flere valgmuligheter, selv om produktene er ansett som lavere verdi.

Så sier David Soskin, administrerende direktør i cheapflights.co.storbritannia, som mener at den tradisjonelle plass restriksjoner av murstein og mørtel butikker gjelder ikke i den nye elektroniske verden, så tilbyr de produkter som minoriteter vil tilføre verdi kollektivt.

Sett i løpet av sin keynote tale med tittelen ‘Forstå den lange halen. Hvorfor små kunder er avgjørende for web suksess” på Internett Verden denne uken, Soskin sitert paralleller mellom den gamle verden og den nye. Han sa For eksempel at gjennomsnittlig Storfilmer store, kan bare holde rundt tre tusen Dvder, mens online rent-a-filmen empire Netflix tilbyr kundene valget av 55.000 forskjellige filmer.

Likeledes, Soskin brukt som eksempel på den tradisjonelle Encyclopaedia Britannica, som inneholder noen 65,000 artikler som er rett og slett ingen match for syv millioner kroner-pluss artikler på Wikipedia har.

Refererer til en bok av Chris Anderson heter The Long Tail, Soskin sa: “La meg redusere det til en mer Anglo Saxon-format, som er utgangspunktet dritt mot valget.

“I den gamle økonomien, dritt som virkelig betydde noe som det alltid var begrenset av plass. Folk ønsker ikke dritt i butikken som det ikke selge. [Forhandlere] alltid ønsket å produsere ting som selges til et stort publikum som de ikke ønsker mindretallet publikum. Med den nye økonomien, det er det valget som er nøkkelen. Det er svært befriende.”

Cheapflights.co.storbritannia, som har mer enn fem millioner unike brukere i måneden har anerkjent behovet for å gi mer nisje tilbud og samarbeider med mindre spillere.

“Før Cheapflights.co.storbritannia var det et tilfelle av å besøke et reisebyrå i en lunsj timen som hopper gjennom aviser prøver å finne en avtale,” sa Soskin.

“Travel er et naturlig emne for lang hale…Tradisjonelle medier var veldig mye orientert mot svært store selskaper som har råd til å annonsere på en svært stor skala. Cheapflights.co.norge er veldig forskjellige. Selvfølgelig, vi arbeider med store selskaper, vi elsker dem, og de betaler de fleste av våre regninger, men vi jobber også med små selskaper. Ingen andre søk selskapet arbeider med dette veldig lang hale eller søk annonsører som Balkan Holidays.

“Balkan er en veldig forvirrende sted så har du lyst til å snakke til en generalist eller noen som lever og puster det? Vi gir en mulighet for små bedrifter å annonsere veldig demokratisk, veldig like ved siden av de store selskapene.”