I bilder: Den beste av de beste på Concorso d’Elegenza Villa d ‘ Este

0
66

Concours events always seem to be held in picturesque surroundings, and the Villa Erba and Villa ...

Concours hendelser alltid synes å bli holdt i naturskjønne omgivelser, og Villa Erba og Villa d ‘ Este-tilkobling gjør for en flott og støttende lokale miljø.

(Credit: Concorso d’Eleganza Villa d ‘ Este)

Pressemeldingen touts Concorso d’Elegenza Villa d ‘ Este som “verdens mest eksklusive skjønnhetskonkurranse for historiske biler og
motorsykler,” et utsagn som reflekterer den lille antallet kjøretøy som er valgt for visning hvert år. Dette året med bare 51 biler og 41 motorsykler konkurrerende, det var absolutt den mest eksklusive, men det var også den mest elegante, med deltakere, dommere og publikum alle gleder i å kle seg passende for anledningen.

For de som deltok på flere dager, er en frisk, fargerik og morsom antrekk var obligatorisk. Du trenger bare å se gjennom bilder av, å dømme til å se den ånd som hele affæren ble gjennomført … alle kan ha vært kledd til niere, men det var en uformell og morsom affære, med den beste grafikken på planeten på vis.

Vinnerne følge, men det er mange flere bilder i galleriet.

Trofeo BMW Group | Best of Show

“Best of Show” Prisen på Concorso d’Elegenza Villa d ‘ Este er dømt av juryen, og er kjent som Trofeo BMW Group. I år gikk den til 1957 Alfa Romeo Giulietta SS Prototipo Coupé, stylet av Bertone, og presentert på Villa d ‘ Este av Corrado Lopresto, Italia. Seksti år før i oktober 1957, den samme bilen ble presentert av Alfa Romeo på Autosalon Torino.

Coppa d ‘Oro Villa d’ Este | Best of Show med offentlig stemme på Villa d ‘ Este

Bilen kåret til “Best of Show” av det offentlige, og på lørdag på Villa d ‘ este har en bemerkelsesverdig historie. Bilen ble designet og bygget i 1935 av den italienske journalisten, utgiver, designer og racer Giovanni Lurani Cernuschi, VIIIth antall Calvenzano (1905 – 1995) som gikk på å bryte mange poster kjører bil. Men det er nå 82 år-for-alder, bilen forblir i samme familie, og ble presentert på Villa d ‘ Este av barnebarn av Cernuschi, Federico Göttsche Bebert, avbildet ovenfor i red racing dress.

Trofeo BMW Group Italia |
Med Offentlig Folkeavstemning på Villa Erba

Corrado Lopresto Alfa Romeo Giulietta SS Prototipo var den største vinneren i helgen, og tar en seier i Klasse G (Supergioiello: Lite Leketøy for Store Gutter), “best of show” og validering av dommerne mening, bilen har også vunnet den offentlige prisen på Villa Erba.

Trofeo BMW Group Ragazzi |
kåret av unge deltakere på Villa Erba

Alain Lecocq er 1932 Alfa Romeo 6C 1750 Gran Turismo Cabriolet av Castagna vant publikums stemmer av deltakerne i Villa Erba som var yngre enn 16 år gammel.

Design Award for Concept-Biler Og Prototyper

med offentlig stemme på Villa Erba

Renault konsept biler er alltid visuelt fengende “i kjødet” og det var ingen overraskelse å se Renault TreZor Elektrisk Coupé fra 2016 Paris Motor Show vinne denne klassen.

Trofeo FIVA
For de best bevarte pre-krigen bil

Marco Gastaldi s 1927 Hispano-Suiza T49 Weymann Sport Sedan av H. J. Muliner vunnet denne prisen. Det var i bemerkelsesverdig form vurderer det har vært på veien i 90 år.

Trofeo ASI
For de best bevarte post-war bil

Vises offentlig på Techno-Classica i 2016 og Torino Motor Show i 1960, Abarth 1000 Bialbero ta opp Monoposto av Luca Bertolero var alltid kommer til å være den mest iøynefallende car of the show, tar trofé for beste bevart etter krigen bil også.

La Principessa på banktjenester på Monza. I 1960, bilen satt en rekke fartsrekorder på den berømte kretsen, inkludert 10,000 kilometer på en gjennomsnittlig hastighet på 191 km/h (118.7 mph).

(Credit: Piotr Degler)

Kalt “La Principessa,” bilen ble designet av Pininfarina ved hjelp av vind-tunnel i Torino, i nærheten av Polytechnic å oppnå en dra co-effektiv av bare 0.20. Med slike lave dra og minimal frontal området, du trenger ikke en masse hestekrefter til å gå fort, og bilen er 100 kw 1000cc fire-sylindret motor ga det en utrolig fart for tiden. Det satt åtte verden fartsrekorder på Monza i 1960. Bilen eies nå av italienske Luca Bertolero.

Trofeo BMW Group Klassisk
for de mest sensitive restaurering

Denne prisen gikk til 1948 Bentley MK VI Cresta Coupé designet av Pininfarina og eies av Fred Kriz av Monaco.

Trofeo Rolls-Royce
for de mest elegante Rolls-Royce

Det ville være umulig å argumentere med dette resultatet som den 1926 Rolls-Royce Phantom jeg Brougham de Ville av Australske Chris Meany har en visuell tilstedeværelse utover alt du kanskje har tidligere sett på hjul. Bilen ble bestilt av mannen Woolworths arving Maude Gasque for sin kone i 1926.

Dette 1926 Rolls-Royce Phantom jeg Brougham de Ville solgt på auksjon i løpet av Bonham er 2016 Bond Street Salg og Bonhams’ vanlige ekstraordinære fotografering dokumentert bilen i stor detalj.

(Credit: Bonhams)

Som Charles Clark & Sønn innehaver J. H. Barnett fortalte senere: “Som jeg tror er ofte tilfelle med Amerikanerne, denne mannen ville ha en bil for sin kone som må være annerledes enn noe annet, og også bedre. Han ville ikke fastsette hva han ville, bortsett fra at utformingen må være fransk, og forlot alt for meg, inkludert prisen.”

I henhold til Bonhams’ katalog oppføring for bil, “Søker inspirasjon for dette løst angitt kommisjonen, Barnett besøkte London Victoria og Albert Museum, verdens største museum er viet til kunst og design. Der så han “en meget herlig liten Sedan Stol som hadde tilhørt Marie Antoinette, og som hadde en malt tak’.”

Som den siste Dronningen av Frankrike, Marie Antoinette er opprørende ekstravaganse bidratt til å katalysere revolusjonen. Hennes barokk preferanser som karakteriserer Slottet i Versailles kan sees tydelig i det indre av denne bilen.

Trofeo Vranken Pommery
for den beste ikoniske bil

Denne prisen gikk til en 1960 Ferrari 250 GT Berlinetta SWB Competizione av Pininfarina. Bilen ble vist fra Monagesque Destriero Samling.

Trofeo Julius Baer
for bil som viser eksepsjonell håndverk fra sin tid

Det er vanskelig å beskrive med ett bilde hvor godt ferdig noen Ghia L 6.4 Coupe kom av gulvet i fabrikken, men det er virkelig utrolig å inspisere en i detalj og grunne utførelse. Bare 26 noensinne er laget, og kunder som betalte så opprørende pris av $13,500 inkludert tre av Hollywoods beryktede “Rat Pack” – Frank Sinatra, Dean Martin og Peter Lawford. Det er ingen overraskelse at håndlaget italiensk bil bør vinne trofeet for fremragende håndverk. Dette 1962 modell er eid av Jack Braam-Ruben i Nederland.

Trofeo Foglizzo
For beste interiør design

Tatra-77 er generelt ansett som den første bilen til å ha blitt designet med aerodynamiske prinsippene i tankene, og har blitt ført i pennen av automotive geni Hans Ledwinka i forbindelse med Paul Jaray, en av de første aerodynamisk ingeniører og mannen bak aerodynamikk av Zeppelin luftskip. Faktisk, for eksempel hendelser, spilt ut i retten etter 2. verdenskrig foreslår, Ledwinka hadde en stor hånd i utformingen av Volkswagen Beetle.

Den strømlinjeformede Tatra-77 Saloon av Tomáš Hoferek hadde soltak alternativet, en annen genial Ledwinka innovasjon innlemmet i bilen. Den store hytta på bilen, skinn seter og fremtidsrettet tenkning i utformingen av nesten alle aspekter ingen tvil påvirket dommerne.

Trofeo Auto & Design
for de mest spennende design

Denne prisen gikk til 1966 Shelby Cobra 427 Roadster av American Brendan M., Finn.

Trofeo Automobile Club di Como
for bil drevet fra lengst borte

I tidligere år har denne prisen har gått til biler som har reist mye lenger enn årets vinner Edouard Mignon, som kjørte fra Sveits. Bilen er en 1962 Lagonda Rapide Touring Salong.

Klasse A: Speed Demons – Utholdenhet Pionerer av Golden Age

Denne klassen ble opprettet for å omfatte racing biler fra begynnelsen av motorsport og disposisjonen for klasse spesifikt nevner Gordon Bennett Cup, klassisk Paris-sentrert løpene som ble sparket ut av auto racing 120 år siden.

Det var derfor av stor interesse å finne ut at to av fem deltakere i klassen hadde møtt før på helga bankings av Brooklands race track i STORBRITANNIA tidlig på 1930-tallet. Det er den franske Stemmeseddelen 3/8 LC fra 1920 og Bentley 4 ½ Liter fra 1929 komme tilbake etter 85 år.

1920 Stemmeseddelen 3/8LC av Alex Schaufler vant klassen og det er ikke vanskelig å gjette hvorfor når du tenker på historien av bilen og gravitas dette førte til Villa d ‘ Este. Dette er bilen som vant den første “Gran Premio d ‘Italia” i hendene på superstjerne Jules Goux September 4, 1921.

Gitt at du ikke kan ha den bilen som vant den første “Gran Premio d ‘Italia” kom på andreplass i klassen, ‘Omtale av Honor” gikk til bilen som også vant den populære stemme for “best in show” Lurani Nibbio Single-Seters.

Klasse B: å Reise i stil rundt om i verden

En klasse designet for å vise frem luksuriøst og ekstravagante biler fra pre-krigen. Som concours litteratur antyder, “Disse kandidatene ble smidd i stil med deres ganger, og de er ikke bare tillatt å utstråler en aura av forfall, må de epitomize det.”

De mest dekadente og dermed klasse vinneren ble denne 1930 Duesenberg Modell J Konvertible Berline av Murphy, som eies av Ion Tiriac av Romania.

“Omtale av Ære” i klassen gikk til denne 1932
Lancia Dilambda Torpedo Sport av Carrozzeria Viotti, som eies av Albert Kalimian.

Klasse C: Farvel Jazz, Hei Radio – full fart inn i 1930-årene

Vi er ikke sikker på om begrunnelsen for denne kategorien, så her er den offisielle forklaringen på kategorien: “I 1932, radioen ble lansert på sin vellykkede banen. Rytmisk harmoni oppmuntret drivere for å ta i bruk en mer rask kjørestil. Denne klassen viser hvordan ulike produsenter svart på denne utfordringen. Hele spekteret av tiltak som presenteres her, omfatter overdrive girkasser, strømlinjeformet karosserier og elektriske motorer.”

Den klassen som vinner
var Alain Lecocq er 1932 Alfa Romeo 6C 1750 Granturismo Cabriolet av Castagna, den samme bilen som vant de avgitte stemmene fra unge deltakere
på Villa Erba.

Hederlig omtale i denne kategorien gikk til 1934 Tatra-77 Strømlinjeformet Salong.

Klasse D: en Raskere, Stillegående, Enkle: Heroes of Jet Age

Denne klassen er utformet for å bringe sammen sportsbiler på post-WW2 tiden, og det er derfor ganske passende at den vinnende bil i klassen var Fiat 8V Supersonisk Coupé av Ghia, skrevet på en tid da supersonisk var den siste buzzword for modernitet og ytelse takket Chuck Yeager første supersoniske fly.

Den Ghia ‘ s gorgeous “supersonic” design ble første gang vist på 1954 Torino Motor Show, og ble til slutt brukes i begrensede mengder på Fiat, Jaguar og Aston Martin biler. Dette 1953 8V Supersonisk eies av Lennard Schouwenburg i Nederland er en av 114 Fiats bygget med futuristisk design.

“Omtale av Ære” for denne kategorien gikk til denne 1947
Bentley Mk VI Drophead Coupé av H. J. Mulliner, som eies av Norbert Seeger av Liechtentein.

Klasse E: Grand Tour Fortsetter: De Neste 40 Årene

Denne kategorien er klart om luksus og hastighet, og det var en ganske trygg quinella av Ferrari og Mercedes som tok de to første plassene i klassen. Klassen ble vunnet av dette 1955 Ferrari 250 Europa GT Speciale av Pininfarina, som eies av Audrey & Martin Gruss av Usa.

Hederlig omtale i denne klassen hensiktsmessig gikk til en 1955 Gullwing 300 SL Mercedes-Benz, dette eies av Andries Meuzelaar av Belgia.

Klasse F: Rask og Flamboyant: Playboys’ Leker

Dette er kategorien for svært raske og dyre biler, racing biler på veien og bilene som ser ut så fort som de er. Igjen, må du kanskje har gjettet navnene på vinnerne. En 1968 Lamborghini Miura P400 coupé av Bertone (eid av Jean-Pierre Slaviske i Sveits) vant klassen …

… mens hederlig omtale gikk til 1957
Ferrari 250 GT California Spyder Prototype som eies av Amerikanske Robert Biskop.

Klasse G. Supergioiello: Lite Leketøy for Store Gutter

Konkurrenter i denne klassen var lav produksjon sportsbiler, med fire av de syv klasse aktører å være unik, og den mest omfangsrike produksjon blir bare 21 enheter. Gitt at leserne har allerede sett at dommerne tildelt “best of show” til 1957 Alfa Romeo Giulietta SS Prototipo av Corrado Lopresto, det er ingen overraskelse at bilen var det klasse vinner også.

“Omtale av Ære” i denne klassen gikk til 1955 Fiat 8V Berlinetta av Vignale, presnted på Villa d ‘ Este 2017 av Jan De Reu i Belgia.

Klasse H: Formet av Hastighet – Racing gjennom flere Tiår

En klasse som er dedikert til konkurransen biler stylet av verdens mest dyktige stylister til å skjære gjennom vinden raskere enn sin konkurranse. Vinneren som dukket opp fra en svært varm feltet deltakere i denne klassen var over 1958 Maserati 300 Åpne To Seters stylet av Fantuzzi og presentert på Villa d ‘ Este av Andreas Mohringer.

“Omtale av Ære” i denne klassen gikk til 1960
Abarth 1000 Bialbero ta opp Monoposto designet av PininFarina og presentert på Villa d ‘ Este av Luca Bertolero. Bilen har også vunnet best bevarte etterkrigstiden bil ovenfor.

Trofeo BMW Group | Best of Show Concorso di Motociclette

Dette 6 hp Puch 250cc enkelt er ikke den tradisjonelle “Best of Show” motorsykkel, men det passer temaet for Concorso dette året perfekt, og det var autentisk i hver vei. Presentert av italienske motorsykkel collector Maks Reisch, sykkelen ble brukt av hans far, Peter Reisch, å ri fra Wien til Mumbai i India i 1933 med en motorsykkelbaksete. Reisch og motorsykkelbaksete passasjer Herbert Tichy dekket rundt 13 000 kilometer, krysset Balkan, Tyrkia, Syria, Irak, Persia og Baluchistan på vei til India, med turen er dokumentert i en bok med tittelen India: Skimrende Drøm.

Vi vil være som dekker 41 motorsykler i Concorso di Motociclette i morgen.