Dot Hill AssuredSAN Pro 5000 anmeldelse

0
26

Dot Hill ‘ s nyeste AssuredSAN Pro 5000 gir rask real-time data migrasjon og automatisert tiering til en rimelig pris.

Pris

Starter fra kr 46,500 ex MVA Pros

God verdi; Real-time overføring av varme data til SSD; Enkel konfigurasjon, Automatisk tiering; Øverst FC ytelse Ulemper

Web GUI har IE10 kompatibilitetsproblemer Dommen

Dot Hill ‘ s real-time data tiering reagerer raskere på endrede tilgang mønstre enn konkurrentene, og våre tester viser AssuredSAN Pro 5000 gir topp FC ytelse. Vi fant det enkelt å distribuere og konfigurere. Dot Hill kan ikke bli slått på verdi.

Automatiserte data tiering er en etablert teknologi, men Dot Hill ‘ s AssuredSAN Pro 5000 tar det til neste nivå som det gjør det i sanntid. Andre produkter ved å bruke langsom batch migrasjon prosesser, men Dot Hill ‘ s RealStor teknologien går varmt data til en SSD-basert buffer i løpet av sekunder, noe som gjør det langt mer mottakelig for endringer i tilgang mønstre.

I denne eksklusive vurdering vi sette Fibre Channel-modellen på lab-benk. Systemet leveres består et 2U 24 SFF bay head unit med doble redundante kontrollere og Strømforsyningsenhetene pluss et sekund 24 SFF bay disk sokkel.

Hver kontroller har fire 8Gbits/sek FC porter og som de kjører i aktiv/aktiv modus, alle åtte porter er tilgjengelig. Kontrollerne har dual 6 GB/sek SAS utvidelse porter og kan håndtere opp til åtte ekstra utvidelse hyller for en sum av ti.

Den intuitive web-grensesnitt gir en oversikt over alle stasjoner, klasser, bassenger og porter pluss veivisere for alle tenkelige oppgave

 
Dot Hill ‘ s RealTier

Pro 5000 støtter opp til tre lagring lag med Ytelse nivå bestående av Ssd-er. Standard tier bruker 10K SAS-stasjoner, mens Arkiv tier sysselsetter høy kapasitet nearline SAS-stasjoner.

Dot Hill ‘ s RealTier håndterer data klassifisering og migrasjon. Det bryter data opp til 4 sider og overvåker tilgang mønstre for å finne ut hva som er hot og hva er ikke.

Ved hjelp av en rangering basert på side tilgang frekvens, det bestemmer hva som skal flytte opp og ned i perioder. RealTier skanner sin side skårer alle fem sekunder og flytter data til riktig nivå.

Høy score sider få flyttet til SSD, mens lav skåre sidene er flyttet til Standard-eller Arkiv-lag. Kostnader er redusert som ikke er mer enn 80 MB data er flyttet i hver fem andre periode.

Vår gjennomgang systemet kom med Ssd, SAS 10K og 7K NL SAS-stasjoner for å gi tre nivåer for data migrering

 
Distribusjon

Oppsettet er veldig enkelt som alle tier etableringen er fullt automatisert. Web-grensesnittet er intuitivt, selv om vi måtte bruke Google Chrome som det ville ikke vises riktig med IE10.

Ytelsen tier steder Ssd-er i RAID-10 array mens Standard og Arkiv HDD lagene bruke RAID-6. Lagring bassenger gruppe stasjonene sammen og er tildelt til enten kontrolleren.

Vårt system test hadde fire Ssd-twenty-to 10K SAS-stasjoner og tjue-to NL SAS-stasjoner. Veiviseren automatisk opprettet to bassenger hver med to Ssd-er, ti 10K SAS plus ti NL SAS-stasjoner og holdt to SAS og NL SAS-stasjoner tilbake som global hot-reservedeler.

For ytelsen, kan du overvåke IOPS gjennomstrømning for bassenger, klasser, volumer og kontrollere

 
Volumer og thin provisioning

Veiviseren deretter går over til volum skapelsen. Ved hjelp av Dot Hill ‘ s RealThin, thin provisioning er brukt automatisk og Pro 5000 støtter LUNs opp til 128TB i størrelse.

Volum skapelse er en lek som du velger et navn, størrelse og basseng du ønsker å bruke. Ytterligere kontroll over migrasjon er mulig så kan du tilordne en tier affinitet til hvert volum.

Hvis volumet er sannsynlig å bli brukt for høy tilgang til data du tilordne den en affinitet med Ytelse nivå. Likeledes, hvis det kommer til å bli brukt til oppgaver som for eksempel data, kan du tilordne den til et Arkiv tier affinitet.

Så tynt leverte volumer få brukt, varsler for å holde deg oppdatert på statusen til fysisk kapasitet. Før det blir kritisk du kan distribuere nye hyller hvor deres stasjoner vil bli lagt til rette tier automatisk basert på deres type.

Den valgfrie Data Management programvare pakke koster £4000 og inkluderer øyeblikksbilder som kan kjøres on-demand eller planlagt. For å tilbakestille et volum du velger dette alternativet fra Handlinger-knappen og velg et bilde for å gå tilbake til. Neste er AssuredCopy som kopier hele volumer lokalt, mens AssuredRemote replikater til et eksternt apparat for disaster recovery.

Volumene er enkelt å lage og øyeblikksbilder kan være planlagt å kjøre, og med jevne mellomrom

 
Ytelsestesting

For å teste Pro 5000 brukte vi en Dell PowerEdge-R515 rack server som kjører Windows server 2012 og er utstyrt med en QLogic dual-port 8Gbits/sek FC HBA. Ved hjelp av en punkt-til-punkt-link, vi fant tilordningen swift som web-grensesnittet automatisk oppdaget vert på tilkoblingen tillater oss å tilordne et volum til det.

Som dataene er plassert på volum det går først til Standard tier og flyttes deretter i henhold til tilgang mønstre. Når vi fyrte opp Iometer for 64KB sekvensiell lese-og skrive-forespørsler, er det i utgangspunktet viste en rå gjennomstrømning av rundt 550MB/sek.

RealTier kom inn i bildet, og i løpet av et minutt hastigheten har økt til 750MB/sek som tilsvarer nesten 6Gbits/sek. Vi kunne se i web-grensesnittet for at alle i/O-aktivitet har flyttet fra Standard til Ytelse nivå.

Vi har også testet IOPS ved hjelp av 8KB tilfeldig leser og skriver. Våre resultater var bedre enn Dot Hill ‘ s som vi registrerte høye priser på 46,000 IOPS og 15 000 IOPS henholdsvis.
 
Konklusjon

Med en base to-nivå-system koster rundt £46K og de tre lags system på gjennomgang koster £48K, AssuredSAN Pro 5000 slår konkurrentene hendene ned i verdi. Distribusjon er enkelt som de fleste funksjoner er fullt automatisert, FC ytelsen er meget god, og det scorer høyt for sin real-time data migrasjon.

Spesifikasjoner

Chassis: 2U rack

Kontrollere: Dual, hot-plug

Minne: 4 GB cache med kondensator backup

Lagring: 4 x 400GB Hitachi Ssd; 22 x 600 GB Hitachi 10K SAS, 22 x 1 TB Seagate 7K NL SAS

Nettverk: 4 x 8Gbits/sek FC-porter per kontroller

Strøm: 2 x hot-plug 573W Strømforsyningsenhetene

Ledelse: nettleser, CLI