BT presser frem med mer miljøvennlige fakturering

0
18

Den telco planlegger å signere opp sin million papir-gratis fakturering av kunden ved utgangen av Mai som den gjør sin bit for å redusere miljøskader.

BT prøver å gjøre sin bit for miljøet med sikte på å ha slått mer enn én million kunder over til elektronisk fakturering, og ved utgangen av måneden.

I tillegg til å fremme papir-gratis fakturering, telekom har også gitt noe tilbake ved å plante mer enn 250.000 saplings – spenner tilsvarende 250 fotballbaner – rundt om i STORBRITANNIA.

Kunder som registrerer seg for tjenesten er å bidra til å motvirke bruk av 60 tonn papir hvert år.

Selskapet har vært en talsmann for online versus papir fakturering siden 2005 når det inngått samarbeid med Skog, Tillit og lovet å plante en innfødt sapling for hver kunde som har registrert seg til den nye tjenesten.

“Mange selskaper har begynt å gjennomføre sine kunder kommunikasjon via internett, herunder fakturering, men den dramatiske suksess av BT’ s e-fakturering-ordningen har blitt styrket av den støtten vi har hatt fra Skog Stole på,” sa Gavin Patterson, administrerende direktør i BT Retail er forbruker divisjon.

“Vi håper dette oppfordrer selskaper til å vurdere muligheter presentert av kommunikasjonsteknologi for å hjelpe dem og deres kunder til å kutte utslipp og redusere avfall.”

Sue Holden, administrerende direktør i Woodland Tillit, la til: “Dette er et flott eksempel på hvordan bedrifter, forbrukere og veldedige organisasjoner kan arbeide sammen: vi begrenser vår påvirkning på miljøet ved å kutte ned på papir, og å ta et positivt tiltak for å redusere den ytterligere.
NORGE ligger langt bak resten av Europa når det kommer til woodland dekke, så det er viktig at vi plante flere trær.

“På en internasjonal skala, FNS laget en bønn for en milliard trær skal plantes som en del av en global innsats for å møte klimaendringene, og oppfordrer alle til å gjøre et løfte om å plante et tre. Her er bare én måte selskaper kan oppfordrer sine kunder til å bidra.”