BSkyB ingenjörer får mobil kommunikation

0
28

Triple play-tjänst techs få mobila datorer i fältet.

British Sky Broadcasting (BSkyB), har nyligen utrustat sitt område service-team med 2 000 stryktåliga mobila datorer för att möjliggöra en ökad integration mellan underhållning företagets ingenjörer och stödsystem.

BSkyB driver STORBRITANNIENS största digitala betal-tv-plattform och är den snabbast växande leverantören av bredband.

Med hjälp av Intermec CN3E handhållna datorer levereras med ett extended life-batteri, TV, telefon och bredband tjänsteleverantör kommer under dagen problem med up-to-date arbetsinstruktioner via GPRS till dess ingenjörer, som också kan svara med uppdaterad information, när en teknisk uppgift är klar.

Den handhållna enheter ingår GPRS och 2D Area Imager integrerad teknik. Och BSkyB: s ingenjörer har också utfärdats med hem och kontor-baserad laddning för ipod, liksom i fordon montering av tillbehör.

“Triple play-leverantören räknar med att gynnas av en mer effektiv kommunikation med sin field service team, medan up-to-date information om support förväntas göra det möjligt att från en större förmåga att hantera undantag jobb på dagen.

Marion Scott, BSkyB chef för supply chain development, sade: “Intermec tilldelades kontraktet på grund av att under vår uttömmande interna process för utvärdering, CN3E ut-gjorde alla andra handenheter genom att få högre användarnas acceptans nivåer från vårt folk. Enheterna har nu varit framgångsrikt rullas ut till fältet och är att spela en viktig stödjande roll mot vårt mål är att leverera enastående kundservice.”

Säljaren tillade att en skräddarsydd support contract, kan du med all utrustning på service lokalt i STORBRITANNIEN, var en annan viktig faktor i att säkra avtalet med operatören.